ע"פ חדשות הספורט

petertosh

New member
ע"פ חדשות הספורט

קבוצת לבייב הביאה מאין אולתימטום לגרנט לחזור אליה בימים הקרובים,גרנט עוד חושב על ההצעה,אם הוא יחתום הוא צפוי להיות המאמן היקר בכל הזמנים,חצי מליון $ לעונה,חוזה לשנתיים עם אופציה יציאה לחו"ל(תחשוב תחשוב,מה הוא חושב בכלל,רק כסף מעניין אותו,לא רוצה את גרנט בהפועל). האופציה המעודפת במידה וגרנט לא יחתום היא מאמן זר. קבוצת הראל תעזוב את ניהול הפועל,ומוטי אורנשטיין יחזור לעיניינים בניהול. אישית מקווה מאד שגרנט לא יחתום,אין לו סנטימנטים לכלום חוץ מכסף,עדיף מאמן זר ולא מוכר מאשר מאמן מוכר דפנסיבי מראש.

יואב ק.

New member
אולי זה סתם סיוט מהעונות האחרונות

אולי זה בגלל שהוא מכביסט (כמו עגיב) ואולי סתם אני רוצה שהאנשים שלבייב ישים בקבוצה לא יהיו קשורים להנהלה הקודמת (שאגב אני מאד מעריך על איך שהם הרימו את הקבוצה אבל לא מרוצה מהניהול שלה בעונות האחרונות) קיצר, זה לא נראה לי...

redot

New member
קצת הגזימו בעליהום על גרנט.

סה"כ הוא מאמן מצויין. כולם אוהבים לזכור את הקמפיין הפחדני (והמוצלח יש לציין) שאברם גרנט הוביל, אך יש לזכור שמדובר בנבחרות שהן הרבה יותר חזקות מאיתנו. אני סמוך ובטוח שאם גרנט יקבל את הכלים שהוא רוצה (ואין סיבה שהוא לא יקבל), תהיה לנו יופי של קבוצה. ימים יגידו....

../images/Emo31.gif

חבל, שדווקא כשהקבוצה הולכת להשתדרג בצורה כל כך מאסיבית- קשטן הולך. עם הסגל והכסף שיש לו היום הוא עושה את המיטב, אז תארו לכם מה יכל להיות. לא אוהבת את גרנט. בניגוד לאשתו "הצבעונית", הכדורגל שהוא מציג דומה דווקא לו- אפור ומשעמם. חבל שבימיה היפים של הקבוצה, היא תחרוק בגלל מאמן לא מתאים.

למעלה