לא שרשרתי אלייך.. שרשרתי ל"מדלן כתובים"
N nik name New member 22/2/07 #43 עזבו../images/Emo4.gif אין מה לעשות נגד רמאים! רק לקוות שהפעם הצדק ינצח
I I מ י ר ב I New member 20/2/07 #29 ע-מ-י../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חברים,לא לשכוח להמשיך להצביע ולגייס את כוווווווווווולם
ע-מ-י../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חברים,לא לשכוח להמשיך להצביע ולגייס את כוווווווווווולם
מ מור נוה New member 22/2/07 #45 אנשים לא להפסיק להצביע.. לא להתייאש... נכון זה מעייף אני מבינה ויודעת אבל לא להפסיק... הכוח בידיים שלנו..אז יאללה. לא להפסיק...
אנשים לא להפסיק להצביע.. לא להתייאש... נכון זה מעייף אני מבינה ויודעת אבל לא להפסיק... הכוח בידיים שלנו..אז יאללה. לא להפסיק...
נ נעה 124 New member 22/2/07 #46 נגמרו לי התעודות זהות!!! ../images/Emo4.gif אין לי מאיפה יותר תעודות זהות להצביע מהן...... אם למישהו יש הרבה תעודות זהות ואין לו זמן/ כוח להצביע מהן אז שישלח לי.....
נגמרו לי התעודות זהות!!! ../images/Emo4.gif אין לי מאיפה יותר תעודות זהות להצביע מהן...... אם למישהו יש הרבה תעודות זהות ואין לו זמן/ כוח להצביע מהן אז שישלח לי.....