ע-מ-י

nik name

New member
בבקשההה תצביעו גם להראל

בזמר השנה הוא חייב לזכות גם בתואר הזה קרן&הראל זוג מנצח
שיהיה בהצלחה

nik name

New member
לפי מה שידוע לי הם משתפים פעולה

אבל לפורום של גבסו יש איזה שיטה של הצבעות ואין לי מושג מה היא ,הם לא כותבים כלום בפורום שלהם . ואם מישהי כותבת שם משהו אז ישר מוחקים לה את ההודעה .. שכנה שלי מעריצה שלו והיא אמרה לי שיש להם שיטה אבל היא לא מגלה לי ... אני מאוד מקווה שקרן והראל בסוף כן יזכו
חייבים להפציץץץ !!

כן, הם מצביעים עם התוכנה של רישומון

זה ידוע.. אצל נינט עשו את זה גם בהצבעות לשחקנית השנה בפעם שעברה... אבל אין מה לעשות נגד זה... לצערנו הרב...

nik name

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

אני מאוד מקווה שגבסו לא יזכה בצורה כזאת של רמאות! וכנ"ל נינט

Dark chocolate

New member
../images/Emo45.gifאשכרה../images/Emo122.gif

זה הרי היה ברור שטלי שרון היתה צריכה לזכות ופתאום באים עם הנינט הזאת? שניה, היא לא אמורה להיות זמרת?
אם הכל היה הולך ישר ולא היו מרמים, תאמינו לי שהטקסים האלה היו נראים יותר טוב.. גבסו

מור נוה

New member
לא משנה מה....תמשיכו להפציץ בהצבעות

זה חשוב ואנחנו נתן את הכל בשביל שקרן תזכה... כי מגיע לה... אז יאללה להמשיך עד שהניצחון יפריד בינינו..

מצביעים כל הזמן גם להראל

אני מקווה שגם אצלכם מצביעים לקרן... גם בפורום הסגור...

nik name

New member
ברור שמצבעים לקרן

גם ניכנסו אלינו וביקשו שנצביע לנינט כולם אמרו מצביעים לקרן
הלוואי שבע"ה ההצלחה של המיצעדים השנתיים תחזור על עצמה , וקרן והראל יהיו הזוכים הגדולים של טקס העמ"י
זה הכי מגיע להם!

גאד../images/Emo12.gif איך../images/Emo35.gif

הצמדת לאנשים אקדח לראש והכרחת אותם להגיד לך את מספר ת.ז שלהם

רמאים ../images/Emo35.gif

אין הבדל בין זה שהשגנו ת.ז לבין העובדה שאתם פונים לפורומים השונים פה ב
וביקשתם שיצביעו עבור נינט (וכן , גם אנו עושים זאת) שלא לדבר על זה שזה לא רמאות אין לך מושג מאיפה השיגה את הת.ז . אולי מהביה"ס
אולי מחברים ומשפחה
את יכולה לכתוב על הגולשים פה הרבה דברים אבל בטוח שלא רמאים אנו עושים את כל המאמצים שקרן תזכה כי מגיע לה ולא נסכן את זכייתה בנקיטת אמצעים לא חוקיים הבטחתי לעצמי שלא אענה אבל אני לא יכולה לסבול את העובדה שרק בשביל זה נכנסת לפה לכתוב כתבת וברחת זה עושה לך טוב על הנשמה
שכתבת את זה

קורל00

New member
נכון מה הקשר רמאים..

מה את קוראת להם רמאים הם יכולים לעשות מה שהם רוצים והם יעשו הכלל כדי שקרן תזכה ובצדק אז שקט.. קורל.:)

Dark chocolate

New member
מי שמדבר../images/Emo6.gif

יאללה עשי טובה, לכי תחתכי ורידים תוך כדי שאת שומעת תדיסק של נינט.. כאילו את לא עסוקה בלרמות כל היום

למעלה