למישהו יש תמונות של פיורי???
B barakcastro New member 15/6/05 #3 נולדה לו היום עוד סייחה!! כל כך חמודה!! כזאת קטנה.. בת של תמר...(מכנות)
M MorH New member 15/6/05 #5 כה?תמר השרלילה הזאת המליטה?!../images/Emo174.gif אני שנאת ת'סוסה הזאת כשהיא הייתה אצלנו! מעצבנת חח מזל"ט...
כה?תמר השרלילה הזאת המליטה?!../images/Emo174.gif אני שנאת ת'סוסה הזאת כשהיא הייתה אצלנו! מעצבנת חח מזל"ט...
E Elo0oSha New member 15/6/05 #10 כן ירוקה שלי.. היא די מעצבנת אבל אחרי הלידה הכי הייתה כזו מתוקהההההה!!! וגם הסייחהההה...את יודעת איזה אמא טובה היא?...חחחח נהייתה חמודה לא מניאקית כמ שהייתה...
כן ירוקה שלי.. היא די מעצבנת אבל אחרי הלידה הכי הייתה כזו מתוקהההההה!!! וגם הסייחהההה...את יודעת איזה אמא טובה היא?...חחחח נהייתה חמודה לא מניאקית כמ שהייתה...
M MorH New member 15/6/05 #15 ../images/Emo174.gif חח חח לא חשבתי בחיים שהיא תהייה חמודה חח סתם סתם לא יפה מזל"ט ירוקה עוד פיורי קטן הומלט לעולם
../images/Emo174.gif חח חח לא חשבתי בחיים שהיא תהייה חמודה חח סתם סתם לא יפה מזל"ט ירוקה עוד פיורי קטן הומלט לעולם
M MorH New member 16/6/05 #46 ../images/Emo174.gif../images/Emo6.gif מטורפתתתת טוב בואי לא נכניס את השיגעון שלנו לפורום ?! לאב יו!!!
../images/Emo174.gif../images/Emo6.gif מטורפתתתת טוב בואי לא נכניס את השיגעון שלנו לפורום ?! לאב יו!!!
ש שירלי317 New member 15/6/05 #27 כה!! איזה מותקקקקק היא..פשוט מתוקה.. קבלו תמונות.. קצת מטושטשות.. אבל מחר בעזרת השם אני מביאה מצלמה נורמלית ועושה לה ולכל הסוסים בוק שלם באיכות..חחח
כה!! איזה מותקקקקק היא..פשוט מתוקה.. קבלו תמונות.. קצת מטושטשות.. אבל מחר בעזרת השם אני מביאה מצלמה נורמלית ועושה לה ולכל הסוסים בוק שלם באיכות..חחח