עתי קיבל סטירה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש!!!!!!!!!!!!!!!!!
פ פסגות מושלגות New member 28/1/11 #1 עתי קיבל סטירה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש!!!!!!!!!!!!!!!!!
פ פסגות מושלגות New member 28/1/11 #13 לא! הוא נפגש עם....מרב קוראים לה? השחרחורת החדשה. היא דפקה לו על הראש. היא נחרד עכשיו. היא הסבירה לו שהוא יוצא מסריח ומגעיל "בחוץ" הוא אוכל סרטים
לא! הוא נפגש עם....מרב קוראים לה? השחרחורת החדשה. היא דפקה לו על הראש. היא נחרד עכשיו. היא הסבירה לו שהוא יוצא מסריח ומגעיל "בחוץ" הוא אוכל סרטים
ה הצופה מבוסטון New member 28/1/11 #149 ליהיא הזאת פשוט גורמת לי לחרדות ../images/Emo5.gif WOW אני מפחד ללכת לישון שבטעות אני לא יחלום עליה....
ליהיא הזאת פשוט גורמת לי לחרדות ../images/Emo5.gif WOW אני מפחד ללכת לישון שבטעות אני לא יחלום עליה....
ה הצופה מבוסטון New member 28/1/11 #238 חחחח היא נדפקת ../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif
ה החומוס של אכרם New member 28/1/11 #259 הכל הצגה להבטחת הישארות אבירם בחוץ היא מתזכרת את הדיירים באמצעות "דמעות". ככה נראית שרטוטה עם רגשות אשמה.כולם אשמים.היא לא. משפיל גאים עדי ארץ,מגביה שפלים עדי מרום.
הכל הצגה להבטחת הישארות אבירם בחוץ היא מתזכרת את הדיירים באמצעות "דמעות". ככה נראית שרטוטה עם רגשות אשמה.כולם אשמים.היא לא. משפיל גאים עדי ארץ,מגביה שפלים עדי מרום.
E eli1241 New member 28/1/11 #294 אולי כדאי שהוא יישאר בחוץ? ובמקום זה הם יקבלו את הילה ובנוסף כל חבורת הזבל ייצאו עוד יותר רעים שלא הכניסו אותו האח הגדול גרם לשרמוטה לאכול את החרא וגם להוציא עוד לכלוכים על אבירם
אולי כדאי שהוא יישאר בחוץ? ובמקום זה הם יקבלו את הילה ובנוסף כל חבורת הזבל ייצאו עוד יותר רעים שלא הכניסו אותו האח הגדול גרם לשרמוטה לאכול את החרא וגם להוציא עוד לכלוכים על אבירם
ה החומוס של אכרם New member 28/1/11 #293 תימני אחי,מידת הגאווה שיש למכוערת הולכת ותפוצצת לה בפנים וממוטטת את כל עולמה הצר. ככה משתלב לו המשפט האחרון,ששנינו יודעים מאיפה מגיע.
תימני אחי,מידת הגאווה שיש למכוערת הולכת ותפוצצת לה בפנים וממוטטת את כל עולמה הצר. ככה משתלב לו המשפט האחרון,ששנינו יודעים מאיפה מגיע.
ת תימני על גת מעלף New member 28/1/11 #304 חומוס בגלל שאתה יותר גדול ממני בשש שנים אסכים לקבל את מה שכתבת והדרת פני זקן