איך אפשר שלא להיות ציני בסוגיה שנופחה באופן אבסורדי לחלוטין?
והכל במטרה להתנגח כמה שיותר בגברים, בצורה שאינה מוצדקת, וזה שרוב המשתתפים "בדיון" הזה עד עכשיו הם גברים, חוץ מBlack Metal6, הופך את זה לאפילו יותר מגוחך, ככה אפילו לרשום כאן "הן רושמות", אפילו זה ניפוח, בהתחשב שרק Black Metal6 השתתפה כאן, וגם כן העלתה טענה מופרחת לחלוטין, כאילו שמישהו מכריח אותה להתחתן ולהיות אמא לילדים, שני דברים שאין לה שום חלק בהם במציאות, מה שנקרא "המציאות מוכיחה אחרת", אבל "שלא ניתן לעובדות לבלבל אותכם". האירוניה הכי גדולה "בדיון" הזה, היא שיש בו קבוצה של "זכרים" שמדברים רעות על "זכרים" אחרים, וחושבים שזה יתן להם נקודות אצל אלו ששונאות "זכרים", ולא מבינים שליבוי היצרים נגד "זכרים", יכול לפגוע גם בהם עצמם בסופו של דבר, משום שמה לעשות, גם הם "זכרים", לפחות כל עוד הם לא מחלטים לעבור ניתוח לשינוי מין, כדי שהם יוכלו לקבל תפקידים מנהליים לפי תורתם. מה הביג דיל עם אישה שלא רוצה ליצור קשר עין עם חבורה של גברים זרים? ושומרת מרחק מחבורה של גברים זרים, גם לי אישית אין מה לחפש עם חבורות גברים זרים ברחוב, במיוחד אם הם יוצרים רושם מפוקפק עליי. לגבי "לבחון כמו גוש בשר", זאת כבר בעיה בגישה שלך, אני למשל לא חושב שלסתכל על אישה הופך אותה "לגוש בשר" או "לערווה", כפי שאומרים החרדים "שיער באישה ערווה", האירוניה שבזה היא שדווקא הצד "החסוד" במקרה הזה, הוא עם התפיסה הכי בעייתית כלפי אישה. אם אני בוחר שלא להיסכל באישה, זה או משום שהיא לא מעניינת אותי לחלוטין, או משום שאני לא רוצה שתחשוב שאני מעוניין בא, "לטוב או לרע", אבל אני מודה שאם זאת מישהי מספיק מעניינת, אני יכול "להגניב מבטים", מתי שהיא לא מסתכלת לכוון שלי, זה בעיקר מטעמי נימוס כלפייה ושמירה על התדמית שלי. בכל אין לי בעיה עקרונית עם לבחון גוף של כל אדם שהוא, הגוף הוא חלק מאיתנו, זה שאני אוהב או לא אוהב תגוף של אישה מסוימת, לא אומר שאני לא יכול להיות מודע לכך שיש לה גם אישיות ולא רק גוף, אם האישיות שלה מספיק עמוקה ומעניינת, או אישיות מאוד שטחית, זה כבר עניין אחר. בכל מקרה זה לא סוד, שבהכרויות בעולם האמיתי, הגוף הוא הדבר הראשון שרואים, ולא האישיות, משום שזה מה שהכי בולט לעין, נשים גם מודעות לזה לרוב, ולא במקרה רובן משקיעות במראה, בחלק מהמקרים גם באופן מוגזם ולא טוב.
"דינים שונים נגזרים מהצורך בהרחקה בין גברים לנשים במקומות בהם ישנו לבוש חלקי, כדוגמת רחצה נפרדת בחוף ים ובבריכה. ישנם מקומות בהם ישנה הפרדה או אזור נפרד בחדרי כושר. נושא נוסף הנגזר הוא צינזור תוכן בעל גוון מיני בסרטי מדיה המותאמים לציבור הדתי. ביטוי נוסף הוא איסור ריקוד של נשים בפני גברים."
"ביהדות החרדית קיימים ביטויים שונים ומרחיקים לאיסור זה, דוגמת ההימנעות מהצגת תמונות נשים מעל גיל שלוש בעיתונות חרדית או בשלטי פרסום באזורי מגורים של אוכלוסייה חרדית, וטשטוש חלקים בתמונות המוצגות בעיתונות החרדית בהם מופיעות נשים כחלק מתמונה גדולה יותר. מקורם של נוהגי לבוש שונים לנשים בציבור החרדי, ובהפרדה יתירה בין גברים לנשים הוא בניסיון לגרום לכך שהגברים לא יכשלו בהסתכלות בנשים."
"בחוגים חרדים שונים, כמו בחסידות גור, נהוגה הקפדה יתרה שלא להסתכל על נשים בכל עת אפילו בראייה סתמית, למשל בעת תשלום למוכרת בחנות."
http://he.wikipedia.org/wiki/איסור_...5.D7.A8_.D7.96.D7.94_.D7.9B.D7.99.D7.95.D7.9D