עשר המדינות המסוכנות לנשים

Black Metal6

New member
גם מדינת ישראל הפרימיטיבית והשוביניסטית מסוכנת לנשים

פה אונסים נשים להתחתן וללדת כמה שיותר ילדים גם אם הן לא מעוניינות בדרך החיים הזאת
והדתיים והחרדים השוביניסטים הכי מסוכנים

מיזא

New member
העולם במתכונתו הנוכחי מסוכן לנשים

כל עוד והזכרים שולטים בעולם,העולם מסוכן לנשים. בכל מקום שיש יותר שליטה של הנשים העולם פחות מסוכן ואלים.

והעולם במתכונתו הנוכחית גם מסוכן לכל בני אנוש בעולם

באם הנשים היו שולטות בעולם לא היו מלחמות בכלל.. או פחות ממה שיש.
לדוגמא.. באם נשים היו שולטות אז באותו המקום ובאותו הזמן במקום הגבר ההוא , לא היתה פורצת שואה בכלל.

Berethor

New member
ועל מה בדיוק מתבססות ההצהרות חסרות הבסיס והסקסיסטיות הללו?

לא שזה משנה הרבה בכל מקרה, משום שזה היפותטי כמעט כמו להגיד "אם לסבתא היו גלגלים". חוץ מזה אם אתה באמת ובתמים מאמין, "שכל הנשים טובות", אז אתה משלה את עצמך, המציאות מוכיחה אחרת.

"עשרות אלפי חיילות SS, מזכירות, רעיות של קצינים ו"נשים מהיישוב" עברו מיוזמתן לשטחי הכיבוש הנאצי וסייעו באופן פעיל בהשמדת יהודים. ספר חדש מבקש לנפץ את ההנחה הרווחת שאת הזוועות ביצעו רק גברים."

"התופעה הזאת של רצחנות נשית ושותפות פעילה בהשמדת יהודים עומדת במרכזו של ספר חדש, "אלות הנקמה של היטלר" (Hitler’s Furies), שאותו כתבה חוקרת השואה פרופ' וונדי לוור, והוא עוסק בעשרות אלפי נשים שלקחו חלק בפשעי הרייך השלישי במהלך שנות שלטון הנאצים בגרמניה בפרט ובאירופה בכלל במהלך מלחמת העולם השנייה."

"חלק מהממצאים של המחקר של פרופ' לוור פורסמו לפני כשלוש שנים ב"ניו יורק טיימס", והם סתרו את ההנחה הרווחת שלפיה הזוועות בוצעו על ידי גברים בלבד. היא קבעה כי חלקן של נשים גרמניות בהשמדת היהודים היה גדול באופן ניכר מכפי שנדמה - לא רק כעדות פסיביות לזוועות או כמסייעות, אלא גם כמבצעות ישירות."

"היא מציבה במרכז הבמה את פועלן באותה התקופה של נשים גרמניות שעברו מרצונן לשטחים שכבשו הנאצים במזרח, שם התבצעה רוב מלאכת השמדת העם היהודי - מתחילת יישום "הפתרון הסופי" ועד לכניעתה של גרמניה הנאצית ותום מלחמת העולם השנייה. על פי הספר, חלק גדול ברצח ההמוני לקחו נשים שהוצבו בתפקידים אדמיניסטרטיביים."

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4433645,00.html

אכזריות אצל נשים בהשוואה מול מה שקורה בעולם הזכרים הרשע ,

זה בבחינת ...בטל בשישים.. .(כמות+איכות)

אני חוזר ואומר ..באם נשים היו שולטות בעולם לא היו מלחמות ..או שהיו פחות.

ועד כמה שידוע לי .. היטלר ..אייכמן ..וד"ר מנגלה היו גברים .

Berethor

New member
לדעתי מדובר בלא הרבה יותר מניסיון נואש לזכות באהדת מיזנדריות

מיותר לציין שאני לא מסכים עם ההצהרה המופרחת הזאת, אפילו אם נשים היו שולטות בעולם, משהו שאני לא רואה קורה, גם משום שגברים לא יתנו לזה לקרות וגם משום שזה רעיון סקסיסטי במהותו, אני סבור שהיה כמעט אותו אחוז של מלחמות, מה גם שהחברה המערבית המודרנית במלא לא נוטה לחפש מלחמות אלא בעיקר להילחם במלחמות למטרות הגנה, בדיוק כפי שישראל עושה, לכן תקופת מלחמת העולם השנייה זה תוכן שהרבה פחות רלוונטי לימנו. חוץ מזה "שלטון פציפיסטי" יכול היה גם להחליש את ישראל, מול "כוחות הג'יהאד", ולהפוך את ישראל "לטרף קל", בדומה למה שהיו יהודים בתקופת השואה, ואז המוסלמים יכולים היו לעשות כאן "שואה 2". מיותר לציין גם "שהרשע הזכרי" שאתה מדבר עליו הוא פיקציה, משום שבין איסלאמיסטים לגברים שבמערב אין שום קשר, וזאת גם אחת הסיבות שיש מלחמה בין המערב לבין איסלאמיסטים, אם "הזכרים" היו באותו צד, אז כולנו היינו מוכנים להתאסלם, ואז היה "שלום", על חשבון שעבוד אמיתי וטוטלי של הנשים, השאלה האם זה מה שהייתה רוצה שיקרה, וזה גם משהו שיש לו הרבה יותר סיכויים לקרות, ככל שיותר "מקבלים" את האסלאם, וכלל שהאסלאם משתלט על עוד מקומות בעולם.

"פציפיזם (מלטינית: Pax - "שלום", Pacis - "של שלום") היא ההתנגדות לשימוש באלימות, השקפה הדוגלת בביטול המלחמה והמצדדת בוויתור על חימוש ועל הכשרה צבאית. הפציפיסטים מתנגדים באופן עקרוני לשימוש באלימות ולמלחמה ומסרבים להשתתף בפעולות צבאיות."

http://he.wikipedia.org/wiki/פציפיזם

"מוחמד אמין אל-חוסייני ידוע כחאג' אמין היה מנהיג ערבי-מוסלמי אשר כיהן כמופתי של ירושלים בתקופת המנדט הבריטי. הוא נודע באנטישמיות שלו ובהתנגדותו הגורפת לציונות.‏ אל-חוסייני היה המנהיג הראשי של ערביי ארץ ישראל בשנות השלושים, והיה אחראי לפרעות ומתקפות על היישוב היהודי בארץ ישראל, ובמיוחד בתקופת המרד הערבי הגדול ובתחילת מלחמת העצמאות. כיהן כראש הוועד הערבי העליון כמעט במשך כל שנות חייו. במסגרת הוועד הערבי העליון שיתף פעולה עם גרמניה הנאצית‏ והקים בוואפן אס אס‏ יחידת מתנדבים מוסלמים, הלגיון הערבי החופשי."

"בין השנים 1945-1941 בהן היה אל-חוסייני פעיל בשירות הנאצים עמדה משכורתו החודשית על סכום של 50,000 מרק (לשם השוואה, סכום זה היה כפול ממשכורתו של פילדמרשל בצבא הגרמני).‏ בזכרונותיו (שנתפרסמו ב"אחבאר אל יום" הקאהירי לאחר המלחמה) כתב חג' אמין כי "אחד התנאים שלנו לשיתוף פעולה צבאי בין הערבים לבין גרמניה היה מתן יד חופשית לחיסול היהודים בפלשתינה ובמדינות ערב אחרות. באיגרת ששלחתי לאדולף היטלר תבעתי הצהרה מפורשת מצד גרמניה ואיטליה כי הן מכירות בזכותן של המדינות הערביות לפתור את בעיית המיעוטים היהודים בצורה ההולמת את השאיפות הגזעיות והלאומיות שלהן, ובהתאם לשיטות המדעיות בהן נקטו גרמניה ואיטליה כלפי היהודים שלהן". בהצהרה שנתן ביולי 1946 דיטר ויסליצני, עוזרו הקרוב של אדולף אייכמן, הוא התייחס למעורבתו של אל-חוסייני בתהליך השמדת היהודים: "לדעתי מילא המופתי, הנמצא מאז 1941 בברלין, את התפקיד המכריע בהחלטות הממשלה הגרמנית להשמיד את יהודי אירופה. בכל פגישותיו עם היטלר, ריבנטרופ והימלר, חזר והציע את השמדת היהודים. הוא ראה בכך פתרון נוח לבעיית א"י. בשידוריו ברדיו ברלין, הוא עלה אפילו עלינו בהתקפותיו האנטישמיות"."

[URL]http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%9F_%D7%90%D7%9C-%D7%97%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99#.D7.91.D7.9E.D7.9C.D7.97.D7.9E.D7.AA_.D7.94.D7.A2.D7.95.D7.9C.D7.9D_.D7.94.D7.A9.D7.A0.D7.99.D7.99.D7.94[/URL]

טוב שאתה יודע את זה ואומר את זה מעל פורום ציבורי.

ואם תסקור את כל ההיסטוריה, תגלה שורה של זכרים מפלצות שהביאו בכל מקום אסונות שלא יתוארו על חברות שהתקיפו, וגם...על החברה שלהם.
וכמובן, כיום ממש, במאה ה21 , וסוף המאה ה20 , כולנו מכירים את היצורים הזוועתיים באסיה, המזרח הקרוב ואפריקה, שהביאו ומביאים רצח המוני (במקומות מסוימים של נשים בלבד) אונס המוני, שעבוד מיני של צעירות.
וכאן ההוכחה שהאדם והשימפנז הרצחני הם בני דודים קרובים, והזכר, כשמשיג כוח, מתגלה כחיה איומה.

Berethor

New member
"השימפנז הרצחני"
, האמת שהשימפנזים הם אכן מסוכנים

השימפנזים אפילו צדים מינים אחרים של קופים מדי פעם, ואוכלים אותם, למרות שהם לא ניזונים רק מבשר בניגוד "לטורפים מוחלטים". אחת הטענות של המוכרות של טבעונים היא שאדם הוא לא טורף מטבעי, מצד שני השימפנז הוא עדות לכך שגם אצל הקופים בטבע קיימת "הטריפה".

"טריפה היא יחס-גומלין אקולוגי בו מין אחד (הנקרא טורף) ניזון מגופו של מין אחר (נטרף)."

http://he.wikipedia.org/wiki/טריפה

להקות של שימפנזים זכרים לא רק תוקפות קופים אחרים (למשל

קופי קולובוס) ומשסעות אותם לגזרים בעודם בחיים, וטורפות את חלקי הגופות, אלא הם גם נטפלים לשימפנזיות אמהות בודדות וחוטפים מידיהן גורים ומשסעים אותם בעודם בחיים. וטורפים.
הזכר בטבע טפש ואלים, הנקבה חכמה והיא שעליה להעביר לגורים את חכמת המין כולו. (איך להישרד).

האדם הרגיל מתגלה כחיה אלימה ומטורפת כשהתנאים מתאימים. בד"כ הזכר האנושי הוא שיזם בהיסטוריה, ויוזם כיום, את האלימות המטורפת.
עם זאת איני מתכוונת להכחיש שבתקופה הנאצית היו כמה נשים נאציות במחנות הריכוז שנודעו באכזריותן.

Berethor

New member
יש שבט מטריארכלי נידח בצפון סין, אולי תטוסו לחופשות רק לשם?

שמעתי שזה "אחלה מקום", סוף הדרך, המקום היחיד בפלאנטה שלנו, שאפשר לטוס עליו מבלי להיאנס.

תפסיק להיות ציני בנושא כזה רגיש

כי זה לא מצחיק, ומה שהן רושמות נכון, העולם הוא באמת מקום מסוכן לנשים. צריך ממש להקטין ראש בשביל לא לראות את זה. אני רואה את זה כל יום. תצא פעם מהבית, נניח עם כמה חברים גברים, כשכבר חשוך. אם במקרה תעבור מולכם בחורה, תראו שהיא תעשה הכל בשביל להימנע מקשר עין, תלך קצת הצידה, תשפיל מבט. זה מבאס. אני מרגיש כ"כ רע עם הנושא שאני בעצמי משפיל מבט בשביל שנשים לא יחשבו שאני בוחן אותן כמו איזה גוש בשר.

Berethor

New member
איך אפשר שלא להיות ציני בסוגיה שנופחה באופן אבסורדי לחלוטין?

והכל במטרה להתנגח כמה שיותר בגברים, בצורה שאינה מוצדקת, וזה שרוב המשתתפים "בדיון" הזה עד עכשיו הם גברים, חוץ מBlack Metal6, הופך את זה לאפילו יותר מגוחך, ככה אפילו לרשום כאן "הן רושמות", אפילו זה ניפוח, בהתחשב שרק Black Metal6 השתתפה כאן, וגם כן העלתה טענה מופרחת לחלוטין, כאילו שמישהו מכריח אותה להתחתן ולהיות אמא לילדים, שני דברים שאין לה שום חלק בהם במציאות, מה שנקרא "המציאות מוכיחה אחרת", אבל "שלא ניתן לעובדות לבלבל אותכם". האירוניה הכי גדולה "בדיון" הזה, היא שיש בו קבוצה של "זכרים" שמדברים רעות על "זכרים" אחרים, וחושבים שזה יתן להם נקודות אצל אלו ששונאות "זכרים", ולא מבינים שליבוי היצרים נגד "זכרים", יכול לפגוע גם בהם עצמם בסופו של דבר, משום שמה לעשות, גם הם "זכרים", לפחות כל עוד הם לא מחלטים לעבור ניתוח לשינוי מין, כדי שהם יוכלו לקבל תפקידים מנהליים לפי תורתם. מה הביג דיל עם אישה שלא רוצה ליצור קשר עין עם חבורה של גברים זרים? ושומרת מרחק מחבורה של גברים זרים, גם לי אישית אין מה לחפש עם חבורות גברים זרים ברחוב, במיוחד אם הם יוצרים רושם מפוקפק עליי. לגבי "לבחון כמו גוש בשר", זאת כבר בעיה בגישה שלך, אני למשל לא חושב שלסתכל על אישה הופך אותה "לגוש בשר" או "לערווה", כפי שאומרים החרדים "שיער באישה ערווה", האירוניה שבזה היא שדווקא הצד "החסוד" במקרה הזה, הוא עם התפיסה הכי בעייתית כלפי אישה. אם אני בוחר שלא להיסכל באישה, זה או משום שהיא לא מעניינת אותי לחלוטין, או משום שאני לא רוצה שתחשוב שאני מעוניין בא, "לטוב או לרע", אבל אני מודה שאם זאת מישהי מספיק מעניינת, אני יכול "להגניב מבטים", מתי שהיא לא מסתכלת לכוון שלי, זה בעיקר מטעמי נימוס כלפייה ושמירה על התדמית שלי. בכל אין לי בעיה עקרונית עם לבחון גוף של כל אדם שהוא, הגוף הוא חלק מאיתנו, זה שאני אוהב או לא אוהב תגוף של אישה מסוימת, לא אומר שאני לא יכול להיות מודע לכך שיש לה גם אישיות ולא רק גוף, אם האישיות שלה מספיק עמוקה ומעניינת, או אישיות מאוד שטחית, זה כבר עניין אחר. בכל מקרה זה לא סוד, שבהכרויות בעולם האמיתי, הגוף הוא הדבר הראשון שרואים, ולא האישיות, משום שזה מה שהכי בולט לעין, נשים גם מודעות לזה לרוב, ולא במקרה רובן משקיעות במראה, בחלק מהמקרים גם באופן מוגזם ולא טוב.

"דינים שונים נגזרים מהצורך בהרחקה בין גברים לנשים במקומות בהם ישנו לבוש חלקי, כדוגמת רחצה נפרדת בחוף ים ובבריכה. ישנם מקומות בהם ישנה הפרדה או אזור נפרד בחדרי כושר. נושא נוסף הנגזר הוא צינזור תוכן בעל גוון מיני בסרטי מדיה המותאמים לציבור הדתי. ביטוי נוסף הוא איסור ריקוד של נשים בפני גברים‏."

"ביהדות החרדית קיימים ביטויים שונים ומרחיקים לאיסור זה, דוגמת ההימנעות מהצגת תמונות נשים מעל גיל שלוש בעיתונות חרדית או בשלטי פרסום באזורי מגורים של אוכלוסייה חרדית, וטשטוש חלקים בתמונות המוצגות בעיתונות החרדית בהם מופיעות נשים כחלק מתמונה גדולה יותר. מקורם של נוהגי לבוש שונים לנשים בציבור החרדי, ובהפרדה יתירה בין גברים לנשים הוא בניסיון לגרום לכך שהגברים לא יכשלו בהסתכלות בנשים."

"בחוגים חרדים שונים, כמו בחסידות גור, נהוגה הקפדה יתרה שלא להסתכל על נשים בכל עת אפילו בראייה סתמית, למשל בעת תשלום למוכרת בחנות."

http://he.wikipedia.org/wiki/איסור_...5.D7.A8_.D7.96.D7.94_.D7.9B.D7.99.D7.95.D7.9D

GreenMamba

New member
רק מוכיח את מה שטענתי כל הזמן

אין לך מושג מהי החוויה הנשית, ולא זו אף זו- אין בך את הענווה לשתוק וללמוד, להבין- אם לא דרך החוויה לפחות דרך ההבנה של חוויות של נשים אחרות.
לא זו בלבד שאתה שובינסט מוצהר ממש, אתה גם יהיר וכל כך מנופח בעצמך- שאין בך את טיפת החמלה והרגישות כדי לראות את זה.

כל פוסט שלך הוא מופת של שוביניסטיות גועלית. בראבו.

Berethor

New member
ולמיזנדריות אין את הענווה להבין שרוב הנשים הן לא מיזנדריות

וכך גם לגברים אשר מתחנפים או/ו מלאים בשנאה עצמית. אני כאן כדי להשתתף ולא כדי ללמוד שטויות, ולהאמין לכל דבר אבסורדי, מוקצן ומנופח לחלוטין שמעלים. אני מאמין שפמיניזם אמור להיות קודם כל דרך חיים, ולא לחימה מתחנות רוח, מבחינתי פמיניסטית הכי אמיתית, היא אישה שחיה באופן פמיניסטי, ולא אישה שרק מקטרת אבל חיה את חייה כמעט כמו "אישה טיפוסית".

"בהתאם למה שדון קישוט קרא בספרי האבירים, הוא מחליט שיש לו צורך בגבירה שיקדיש לה את שללו ויילחם בשמה. הוא בוחר בנערה כפרית פשוטה וגסה בשם אלדונסה לורנסו, שאינה יודעת על כלל קיומו, ואותה ראה בחטף, וקורא לה "דולסיניאה". בדמיונותיו ומשוגותיו הכפריה הפשוטה הופכת לגבירה אצילה ויפהפייה‏."

"למשימה נלווים אליו סוס כחוש בשם רוסיננטה, ההופך בדמיונו לסוס אציל שש אלי קרב, ונושא כלים ערמומי ושמנמן בשם סנצ'ו פנסה הרוכב על חמור. במהלך הסיפור נקלע הגיבור לסיטואציות טרגיות - קומיות, כמו מלחמה בטחנות רוח אותן הוא מדמה לענקים."

http://he.wikipedia.org/wiki/דון_קישוט

GreenMamba

New member
שמע

רמות הגיחוך שלך עוברות את גבול הטעם הטוב.

"בגאוגרפיה, גבול הוא קו המפריד בין ישויות גאוגרפיות. אספקט גאוגרפי של אזור, המהווה מכשול לתנועה או תקשורת הוא גבול גאוגרפי, או גבול טבעי. לדוגמה גבול ימי, גבול אקלימי וגבול טופוגרפי קרוי גבול טבעי בפרט אם מתקיים בו מכשול טבעי. משתמשים במונח "גבול" כדי לסמן הפרדה בין מדינות, אך גם לציין הפרדה בין ערים באותה מדינה, מחוזות ואף חצרות בתים. להצגת קו הגבול משמשת גם מפה. גבול המפריד בין מדינות נקרא לעתים גבול בינלאומי.בעת המודרנית, הוזילו והקלו התקדמויות טכנולוגיות את עלויות התנועה והתקשורת בין אזורים תחומים גאוגרפית, דבר שהפחית את השימוש בהם כגבולות מקובלים.גבול טבעי הוא גבול של אזור בעל מאפיינים פיזיים (טבעיים) ללא התערבות האדם. לדוגמה, הגבול בין ישראל לירדן, עובר בחלקו לאורך נהר הירדן. הנהר אורוגוואי משמש בחלקו העליון גבול בין ארגנטינה לברזיל ומורד הנהר משמש גבול בין ארגנטינה לאורוגוואי.פעמים אחרות נקבע הגבול בצורה שרירותית. חלק ניכר מקו הגבול בין ישראל למצרים, למשל, עובר באזור שאין בו עצמים גאוגרפיים בולטים, ולכן נמתח הגבול בקו ישר ששורטט במפה. גבול קנדה-ארצות הברית, אשר נקבע באמצע המאה ה-19, נמשך בחלקו בקו ישר לאורך קו הרוחב ה-49, ללא התחשבות בתוואים טופוגרפיים כלשהם.במקרים קיצוניים עובר קו הגבול בתוך עיר, תוך שהוא מפריד בין יושביה. דוגמה מפורסמת לכך הוא הגבול בין מזרח גרמניה ומערב גרמניה, שעבר בין שני חלקי ברלין מסיום מלחמת העולם השנייה (1945) ועד איחוד גרמניה (1990), שלשם מניעת חצייתו הוקמה חומת ברלין. דוגמאות ישראליות הן רפיח (משנת 1982, עת השלימה ישראל את נסיגתה מחצי האי סיני, עד הנסיגה מרצועת עזה ב-2005), ירושלים (מחתימת הסכם שביתת הנשק עם ירדן ב-1949 ועד איחוד העיר וסיפוחה למדינת ישראל ב-1967), ורג'ר (משנת 2000, עם סיום השהות ברצועת הביטחון וההתבססות לאורך הקו הכחול).גבול שטח השיפוט קובע את תחומה של רשות מקומית: עיר, מועצה מקומית וכו'. לגבול זה יש חשיבות בכל הנוגע לתחומי אחריותה של הרשות המקומית: אספקת מים, ניקיון, תחזוקת כבישים וכו', אך מעבר לעניינים אלה, שלעתים נדמים כטריוויאליים יותר, יש לו השפעות חשובות על סוגיות חברתיות ראשונות במעלה, ובין היתר יש לו השפעה על יצירתם על פערים סוציו-אקונומיים."

GreenMamba

New member
צודקת

מכירה את הפצע הזה בלשון שאת לא מרגישה אותו אם את לא נוגעת בו- ובכ"ז את נוגעת איתו בשן למרות שזה מציק?

אז ברטרול.

למעלה