משום שאני טורח לקרוא דברים שאנשים רושמים על עצמם בפורום?
Black Metal6 כבר סיפרה על עצמה כאן, שהיא חילונית, אלהורית, ושכל הגברים שהיו לה עם גברים היו או סטוצים או יזיזים, והעקבות "החוסר מזל" שיש לה עם גברים, והעובדה שרוב הגברים מעדיפים נשים "ביתיות ואמהיות" לקשר רציני, שנאת גברים שלה גדלה עם הזמן, אם זה לא מספיק בשבילך כדי להרכיב תמונה שלמה על אדם, אני לא יודע מה כן, משום שBlack Metal6 דיברה כאן על עצמה לא מעט, למרות שהיא לא הייתה חייבת כמובן. אני לא "מכחיש" בעיות, אני רק לא אוהב שמנפחים אותן יותר מדי, ואני גם לא אוהב הכללות לא מוצדקות, על גברים ועל החברה שלנו. אם הטענה כאן הייתה שבחברה החרדית ואולי גם הדתית, יש הרבה יותר צפייה מנשים להתחתן ולהביא הרבה ילדים, זאת הייתה טענה שיש לה בסיס, למרות שעדיין לא חסר דוגמאות של חרדיות ודתיות שחזרו בשאלה, או/ו נשארו רווקות, כך שאפילו בחברה הדתית והחרדית קיימת בחירה מסוימת. גם אין לי בעיה אם "באים בטענות" לחברה החרדית על דברים רציניים ולא סתמיים, אם קראת הודעות אחרות שלי כאן בנושא דת וחרדית, את כבר יודעת שאני לא תומך גדול בלשון המעטה, בחוקי הצניעות המוגזמים שיש לחרדים ובהפרדה מגדרית, משהו שבאופן אירוני יש לו תומכים גם בפורום הזה, באופן עקיף, למשל מי שתומכים בהפרדה מגדרית כאן בפורום, או מי שמבחינתם אם זמרת מתלבשת באופן מינימלי "זה לא בסדר". בכל אופן, בחברה החילונית יש הרבה יותר בחירה, אבל לכל בחירה יש מחיר, אישה שלא מעוניינת בילדים, טבעי שזה יהיה משהו שלא מתאים להרבה גברים, והם יעדיפו אישה שכן מעוניינת בילדים על פניה, זאת זכותם. כפי שאישה יכולה לסרב, כך גם גבר יכול להחליט שזה לא מתאים לו ולחפש מישהי שיותר מתאימה לו. זה עובד לשני הכוונים, אני לא תומך בכפייה על גברים, ואני גם לא רואה שום בעיה עקרונית עם חתונה וילדים, עבור רוב הזוגות בקשרים רציניים שזה מתאים להם.
"המנצחת בעונה השישית של הריאליטי "האח הגדול" היא טל גלבוע, בת 36, מכפר סבא. גלבוע גברה על המתמודד אלדד גל-עד, שנחשב עד כה כפייבוריט ודאי כמעט לזכייה."
"את גלבוע, אם לשלוש בנות ומדריכת אירובי במקצועה, הובילה אג'נדה טבעונית שבשמה, כך הצהירה, ביקשה להשתתף בתוכנית. על רקע זה נתגלעו גם חיכוכים לא פעם בינה ובין משתתפים אחרים בתוכנית. נראה כי האג'נדה הזו לא הפריעה לה לזכות ולגרוף פרס של מיליון שקלים."
http://www.haaretz.co.il/gallery/television/1.2420232