עשרת הגדולים!

gilad0077

New member
עשרת הגדולים!

לפני שבועיים שלושה נפתח פה שירשור של עשרת המתאבקים האהובים בכל הזמנים ע"י גרי לאור ההצלחה הגדולה של שירשור זה, החלטתי שיהיה נחמד שפעם בשבועיים נפתח שירשור שבו יציגו חברי הפורום את עשרת הגדולים שלהם בכל מיני קטגוריות מעניינות מעולם הרסלינג כמו כן אני לוקח על עצמי את שיקלול התוצאות, לפי דירוג של 1 עד 10 10 למקום הראשון, 1 למקום העשירי וכן הלאה בכל שירשור חדש אני אפרסם ברשותכם את תוצאות הקודם וכך גם עשיתי עם המתאבק הטוב ביותר אשמח שאם גם תציעו רעיונות למצעדים משלכם מקווה שזה יהפוך למסורת מוצלחת

gilad0077

New member
עשרת המתאבקים האהובים על חברי הפורום-התוצאות

אז מי המתאבק האהוד ביותר? להלן התוצאות: מתאבק ניקוד 1 שון מייקלס 154.5 2 דה רוק 140.5 3 סטיב אוסטין 113 4 קרט אנג'ל 108 5 אנדרטייקר 106.5 6 אדי גררו 83.5 7 ברט הארט 80 8 אדג' 65.5 9 טריפל אייצ' 63 10 כריס ג'ריקו 53.5 11 כריס בנואה 49 12 מיק פולי 48 13 ריי מסטריו 42 14 רנדי אורטון 41 15 הלק הוגאן 40 16 קרט הננינג 39 17 ג'ון סינה 36 18 סי אמ פאנק 35.5 19 דניאל בריאן 33 20 רנדי סאבג' 29.5

RKO12345

New member
TOP 3.

תזיזו את שון מייקלס למקום רביעי והTOP3 הם שלושת הפייבוריטים שלי בכל הזמנים.

gilad0077

New member
עוד נתונים

למי שלא שם לב יש קובץ אקסל מצורף לתוצאות מלאות לגבי הניקוד רק רציתי להעיר עוד כמה הערות בקטנה גם הדירוגים של המתאבקים האהובים כיום נכנסו דורגו סה"כ 104 מתאבקים שונים ע"י 36 חברי פורום מתוכם 4 מתאבקות 7 מתאבקים ישראלים (ע"י אותה מדרגת) שדרן אחד ועוזרת מנהלית אחת אלה שלא דירגו מ1 עד 10 - המתאבקים שרשמו קיבלו את ממוצע הנקודות (כנ"ל לגבי אלו שלא דירגו רק חלק מהרשימה) זוגות שדורגו כמתאבק - הנקודות חולקו ל2 בין שני המתאבקים כאלו שדירגו שניים באותו מקום - שני המתאבקים התחלקו בממוצע הנקודות של שני הדירוגים אלו שהתבלבלו ושמו פעמיים מקום מסויים, איבדו את המקום העשירי שלהם זהו סה"כ רשימה לא כזו מפתיעה אך עדיין יש בוודאי תובנות

מצחיק

המתאבק הישראלי במקום האחרון מבחינת האהדה שלו- הוייט ליאופרד. הבלאק ליאופרד מעליו. המתאבק הישראלי האהוב ביותר- יבגני ליידר.

סלים וארזה

New member
מנהל
תהייה הואן אריקים קיבלו 5.5. אני נתתי ציון 9 לקווין ואן אריק שהוא בטח אחד מהואן אריקים. מה הניקוד שלו צריך להיות?

gilad0077

New member
צודק

תעוט שלי רציתי לבדוק מי היו כל הואן אריקים האחרים כי לא הייתי בטוח ושכחתי מזה אני יתקן את זה בהזדמנות ככל הנראה היו שמונה ואן אריקים מתאבקים פעילים בשלב כזה או אחר ככה שהניקוד שלו לא ישתנה משמעותית (5.5/8 זה לא הרבה)

elotan

Member
חבל שאין אף אחד "ותיק" יותר מקורט הניג

("ותיק" - זה שלא מתאבק כבר הכי הרבה זמן) כמו כן כולם מה WWE.

gilad0077

New member
עשרת שירי הכניסה האהובים בכל הזמנים

אין ספק שחלק גדול ממה שבונה מתאבק כדמות כגימיק או כסופרסטאר זה השיר כניסה שלו במהלך השנים חלה אבולוציה מעניינת מאוד של שירי הכניסה ומנעימות ומוזיקה קלאסית עברנו לרוק ג'נרי והיפ הופ אז מה לדעתכם עשרת שירי הכניסה הטובים ביותר מכל הזמנים (בכל הארגונים המוכרים)! הוסיפו במחילה גם את שם המתאבק והתקופה בה זה היה השיר שלו הנה הרשימה שלי - בלי הסברים כי כבר כתבתי יותר מידי 1. אאור ליידי פימפס - וואטאבר - כריס בנואה (מ2000 ועד מותו) 2. מרסי דרייב - ברן אין מי לייט - רנדי אורטון (בין אבולושיין ללגאסי תקופת הלגנד קילר) 3. לימפ ביזקיט - רולין - טייקר (תקופת אמריקן באד אס) 4. וואטרפרוף בלונד - ג'סט כלוס יור אייס - כריסטיאן (מ2004 ועד היום) 5. דה הוווו טריין - דה גודפדר 6. חמד החליליות של רודי ראודי פייפר 7. קילסוויטצ' אנג'ן - זיס פייר ברן - סי אמ פאנק (מאז ועד היום) 8. הנעימה של מר פרפקט 9. ריק דרינגר - ריל אמריקן - הלק הוגאן (עידן ההאלקמניה) 10. הנעימה האולימפית של קרט אנגל (מהבכורה שלו עד הצטרפותו לECW בראנד) עכשיו תורכם

OPfhM

New member
.....

הנוכחי של כריסטיאן פאנק של אנגל זה שאתה אמרת AJ סטיילס הביוטיפול פיפל טריפל לסנר בטיסטה האחרון אדג' הנוכחי שואו וג'ריקו

OPfhM

New member
ועוד 1 ששכחתי

זה של ריידר אם חייב 10 אז אני מכניס אותו במקום זה של לסנר

gilad0077

New member
תיקון קטן

פאדיחה שלי שכחתי את אדג' זה כמובן השיר האהוב עלי אחרי השיר של בנואה מנטלינגוס - אלטר ברידג' - אדג' (מ2004 עד היום) אני מוותר על הנעימה של אנג'ל גם ככה אני אוהב אותה רב בגלל היו סאק צאנטס

pufpuf

New member
הרשימה שלי

אני אוהב הרבה יותר את המנגינות הקלאסיות מאשר את כל שירי הרוק הג'נריים שנשמעים אותו דבר, וגם אם הם טובים, הם נמאסים על האוזן מהר מאד. העשירייה: גולדאסט מיסטר פרפקט בת' פיניקס קורט אנגל אוסטין ג'ף הארדי הברוד לסנר שון מייקלס הוורייר

Gery_Roif

New member
../images/Emo45.gif הרשימה שלי

1. ריל אמריקן-הוגאן 2. nwo גרסה מקורית 3. פרפקט WWF 4. סאבאג' 5. ראמון WWF 6. ניו הארט פאונדיישן 97 7. קוובקרס WWF 8. סטון קולד גרסה מקורית 9. רוג'ו brothers 10. מייקלס הגרסה השנייה

שלי

1. טריפל אייץ' (בהפרש גדול על השאר) - Motorhead / The Game - כשחזרתי לראות היאבקות ב-2002, קניתי SmackDown! לסוני 2. לא ידעתי ממש מה הולך אבל ישר נדלקתי על הכניסה של אייץ' (במשחק, כן?). התאורה, המים, ובמיוחד השיר - ענק. 2. שון מייקלס - Sexy Boy - אם לעשות סטריפטיז אז רק לשיר הזה. 3. אנדרטייקר (המנגינה השנייה - 90 עד 94) - צמרמורות. 4. אדג' - מטלינגוס. סוף סוף שיר נורמלי אחרי הזוועות שהיו לו קודם. 5. סייקו סיד. 6. הוליווד הוגאן - Jimmy Hendrix / Voodoo Child. 7. טד דיביאסי (המקורי) - Everybody's Got a Price 8. אריק בישוף המוזיקה מ-WCW. 9. גולדברג. 10. הונקי טונק מן - Cool, Cocky, Bad ראויים לאזכור: באם באם ביגלו (באם באם!), ביג בוסמן (החדשה, מתקופת הקורפריישן), ברט הארט, ברוק לסנר, קונה קראש, באף באגוול (באף דאדי!), סטון קולד, קן שמרוק, בטיסטה (המוזיקה, לפני שסאליבה עשו מזה שיר), קיין (הראשונה).

erlang

New member
ושלי

אולטימט וורייר ג'ק דה סנייק רוברטס, הראשונה כשהיה פייס בwwf קורט אנגל שון מייקלס, בגירסת שרי מרטל ניו ג'ק בecw apa אדג' נאסטי בוייז בwwf והמוזיקה של הרויאל ראמבל של פעם

kendog keds

New member
שלי

פרפקט ווריור אבולושן מייקלס גולדאסט אדג' -never gonna stop של רוב זומבי בנואה רייזור אנגל הנרקסיסט לקס לוגר

למעלה