עשרת הגדולים!

AMEOBI

New member
נראה לי שאין מה להתווכח על טעם במוזיקה

השיר המלא של דיביאסי של S PREME הוא אחלה שיר ראפ...מי שאוהב ראפ אולי יאהב את זה ומי שלא...אז לא.

יפה, כל הכבוד תפוז

אז.. המוזיקה של שון מייקלס אדג'- הנוכחית THE GAME רנדי אורטון- הקודמת..burn in my light והנוכחית- VOICES DX MVP- ראיתי שעכשיו הוא החליף אז הקודמת מיניסטרי אוף דארקנס rollin- לימפ ביזקיט לטייקר dead man walking גם של טייקר הבייקר השירים לא לפי סדר העדפות..

ללא דירוג

- מאצ'ו מן רנדי סאבאג' - מר פרפקט - רייזור ראמון - גולדאסט - ברט הארט - סיד - אנדרטייקר - NWO - כריס בנואה - קורט אנגל

GeorgeChip

New member
שלי..

1. DDP בוו סי וו. - סלף איי פייב. 2. גולדברג בוו סי וו. 3. בוקר טי ללא הקדמות בשיר(can u dig it sucka וה dont hate the player/) 4. דא גיים של טריפל. 5. רוק ההיל ב2003. 6. כריסטיאן הקודם, שהבחורה שרה. 7. הנוכחי של אדג' 8. סיד בוו סי וו. 9.ווריור. 10. DX

Bad Ass IL

New member
../images/Emo45.gif SELF HIGH FIVE!

וגם אני ממש אהבתי את השיר של בוקר בוו.סי.וו

ggaall1

New member
שלי

1. אדג'. 2. טריפל אייץ'. 3. רנדי אורטון - ישן. 4. קורט אנגל. 5. רנדי אורטון - נוכחי. 6. ריי מיסטיריו - קצת לפני רסלמניה 22. 7. קיין - עד לפני שנה וחצי בערך. 8. כריסטיאן מ2006. 9. דה רוק. 10. אדי גאררו/מיק פולי.

לא קל

Warrior רוברטס רייזור ראמון טאקה מצינוקו (מקורי) מוטה (Concerto\V1) בנואה (WCW V2) ריק רוד (WCW V2) פרפקט המוסיקה של UWFi קני אומגה (DDT)

אסף Day

New member
Top Ten

1. Shooter - Chris Benoit 2. המנגינה המקורית של ג'ף הארדי ושל הטאג שלו עם אחיו 3. השילוב בין FREE BIRD לבין COME AS YOU ARE של רייבן בWCW 4. שמרוק בWWE 5. רנדי אורטון - Voices 6. הנוכחית של שיימוס 7. של סטיב בלאק סמית' לפני הזאת שמתחילה בתיפוף מהיר 8. המגינה של הברוד 9. המנגינה של הAPA אחרי שהם התפרקו מהמינסטרי (זאת עם הגיטרה חשמלית שמשתוללת ברקע) 10. הנוכחית של המיז - I came to play

Long Distance

New member
הטופ שלי

1. סטון קולד סטיב אוסטין - glass shatters 2. טייקר הדד מן 3. Y2J כריס ג'ריקו - break the walls down 4. הברוד 5. דרו מקינטייר - broken dreams 6. שון מייקלס - sexy boy 7. טריפל אייץ' - the game 8. אדג' - metalingus 9. רנדי אורטון - voices 10. נשארו שניים אז שניהם ייכנסו פה - סטינג וגולדברג מ-WCW

yami 777

New member
שלי

1.דה-רוק- התקופה הפייסית- לא יעזור כל פעם שאני שומע את זה צמרמורת בכל הגוף 2.רנדי אורטון- בורן אין מיי לייט- שיר גדול למתאבק ענק 3.אנדרטייקר - שנות ה90- מעביר צמרמורת מפחידה 4.טריפל אייץ'- דה גיים (מוטור הד) - שיר ענק 5. סטון קולד- (השיר שנפתח בזכוכית מתנפצת)- כמו עם דה רוק, מעביר צמרמורת 6 GDI- ווי וויל רוק יו- ענק ענק ענק 7מיסטיקו- אמנו- גם שיר גדול וגם התאים כ"כ לדמות של מיסטיקו היי שם ב2008 8. אדי גררו- לטינו היט (עם צ'יינה) - אחד השירים שאני הכי אוהב 9. האלק הוגאן- ריל אמריקן 10. רנדי אורטון- VOICES

Daniel Bryan

New member
טוב נו..

10-המנגינה של בטיסטה, כהיל לא השיר הפייסי. 9-השיר של לגאסי-ITS A NEW DAY 8-השיר של בראט הארט, בכל פעם שאני שומע אותו (אותו, לא את הגרסא הגרועה החדשה) עוברת בי צמרמורת 7-השיר של מינסטרי אוף דארקנס. 6-השיר הישן של כריסטיאן-JUST CLOSE YOUR EYES 5-הגירסא הישנה של השיר של AJ סטיילס-I AM 4-כל הגירסאות לשירים של כריס ג'ריקו. 3-השיר הראשון של קיין-BURNED 2-השיר של גרגורי הלמס, לא הITS TIME, שיר ממש יפה (יותר נכון מנגינה..ווטאבר). אם אני לא טועה הוא השתמש בו מ-2005 עד 2007. 1-השיר של אדי גאררו-LATINO HEAT, כמו שאמרו פה, בתקופה עם צ'יינה. ממש אוהב את השיר הזה. עוד כמה שאין לי איפה להכניס: השיר של בובי לאשלי-Hell Will Be Calling, למרות שאני שונא אותו היה לו שיר נחמד, השיר של כריס בנואה, השיר של כריסטיאן ב-TNA.

Daniel Bryan

New member
אוי איך שכחתי..

במקום השיר של לגאסי אני מכניס את השיר של מאט מורגן ב-TNA, אני חורש עליו כבר איזה שבוע..

Aiolos

New member
2 הגדולים

אני מאוד אוהב את השיר החדש של MVP ואת השיר של מארק הנרי (שזה גם הצלצול של הסלולארי שלי)

למעלה