עשרים לעשר

עשרים לעשר

מבול בחוץ ואני אחוזת דיבוק לאיזה סופגניה חמה עם המון דבר-אדום-מתוק-טעים-ריבתי בפנים
אין משלוחים של סופגניות?

satin

New member
רבע לעשר

ואני פתחתי משרד אינסטלציה. ארוחת ערב עשירה הכנתי, והבחור התאדה מהשטח.

satin

New member
לא זום ולא נעליים

מנה ראשונה :מרק ירקות עשיר עיקרית: צלי בקר ואורז סיני ולקינוח אפיתי עוגת שמרים עם שוקולד
אוףףףף

Rinattt

New member
חחח הם לא יודעים שזום במסעדות

יוקרה חלביות זה "קרם שמנת" חחחחחחחחח כשישבתי פעם והביאו לי רוטב שמנת טעים יאמי, טעמתי ו... גיליתי שזה זום! רק בלי לימון וחריף

d a n i e l s 5

New member
ולך satin

לך אני אשיר.... "באנו חושך לגרש, בידנו אור......... (גם את מוזמנת להמשיך) שלא תגידו שלא ניסיתי...........

d a n i e l s 5

New member
00:06

יעזור לך אם אני אשיר לך ..... "אמא מלבבת לביבות, בחנוכיה דולקים נרות....... (את מוזמנת להמשיך)

ערסlight

New member
בשבילך... סאטין

קטע מסרט [לא זוכר ת'שם],כתבתי עליו בעבר, אבל ממש מתבקש. ילד מציל את חייו של מאפיונר וזה מאמץ אותו ומלמד אותו על החיים. אז פעם הנער והמאפיונר עומדים ברחוב, פתאם הנער מזהה נער אחר שהולך מולו. ברגע שמבטיהם מצטלבים ההוא בורח והגיבור רץ אחריו. אחרי מרדף שווא הנער חוזר מתנשף והמאפיונר שואל את בן חסותו לפשר המרדף. הנער מספר שההוא חייב לו כבר הרבה זמן 20$ וכל פעם כשהם מתראים הוא בורח. ואתה רוצה אותו כחבר? שואל המאפיונר. המניאק השקרן הזה? שיעלם לי מהחיים לעולם. אז... עשית עיסקה טובה. במחיר של 20$ התפטרת ממנו לתמיד...

למעלה