עשרים לעשר

יערית

New member
שמונה ועשרים

ועדיין לא הגיע החשק לסופגניה-זה נורמלי?{תנו לי לביבות חמות וטעימות}

vered 37

New member
נורמלי

זה מושג יחסי תלוי איך מסתכלים על זה.. יש אנשים שבא להם על הבוקר יש אנשים שלא בא להם על הבוקר..(פספוס לדעתי ) אז זה לא הופך את העניין לנורמלי פחות או יותר.. יש אנשים שלא יודעים להוכיר תודה ולכבד זה נורמלי ? כן זה נורמלי בעיניהם אך לא בעיניי . אבל זה שאין לך חשק לסופגניה חמה עם אבקת סוכר מעל נמסה בפה מה אני אגיד לך ... תגידי את נורמלית ?

יערית

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

אמרתי שאני לא נורמלית
לא לשוקולד לא לסופגניה באיזה צורה שתביאי אותה!!!!{ואל תביאי אותה,חבל יש אחרים שישמחו לקבל אותה:)} כן ללביבות,כן לבקרים,כן ללילות
בוקר טוב ורדינה-כבר במושבך

R a c h e li

New member
8:24

בא לי קראסון חמאה..... יש מלשוחים אבל אין לי את המספר חחחחח בוקר טוב יפתי.....

vered 37

New member
רחלי בשבילך .....

כיד המלך ...רק תגידי ... רוצה קראוסון חמאה מאנג'לינה (בפריס ) מארומה או ארקפה ? הטוסטוס והשליח בהיכון ...
רגע ומה עם קפה קראוסון לבד זה יבש מידי ? ...

R a c h e li

New member
פשוט פשוט....../images/Emo6.gif

שלחי אותו, אדאג להרטיב אותו חחחחח בוקר טוב...

vered 37

New member
חחח ../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

שולחת רק בעדינות רחלי..... בוקר טוב גם לך Mאדם....

Netta79

New member
שמונה וחצי

ועוד חצי שעה אני בדרך לסופגניה הראשונה ...

vered 37

New member
סופי קצת גיוון

האמת שנמאס מסופגניות עם שמרים.. אתמול קניתי קמח אסם וכל שנה יש מאחור מתכון של סופגניות עם יוגורט .. קמח+ביצים+סוכר+תמצית וניל +קצת לימון שמוסיף המון .. יוצא מעדן .. דונאטס רכים נמסים ... הבעיה שאוכלים את זה כמו גרעינים..
שווה לנסות.

ב ד ר ך

New member
היום

שנייה לפני שאת עולה הביתה תעברי בשכונת כרמים (כתבתי לפני זה כרמים..אבל שלא תתבלבלי ותגיעי לק.גת) בקונדטוריה המדהימה הזאת ליד הסופר יש להם
...ייייאאאאממממממיייייייייי ובשעה עשרים לעשר , תעברי במטבח ותחטפי לך אחת או שתים או.. שלושה.

שלי 9

New member
פרטי הארוע:

סיבת ההתכנסות: הדלקת נר ראשון של חנוכה, זירת הארוע: הבית של אחותי, יום: ראשון בשבוע, השעה: 20:45 , סוג התיקרובת: - סופגניות , לביבות, רבע לחמניה עם נקניקיה, וופלים ,. החשודה העיקרית: אני ! חשדות לכאורה: השמנה של 2/3 ק"ג עד סוף החג.. תוצאות אפשריות של הארוע: נסיון נואש להיכנס לג'ינס המוכר ללא הצלחה..

jdpworld

New member
במישה ולקחנו על עצמינו

את תפקיד השעון...חוש צריךלהקפיד קצת יותר. לקחתי עלי את הסבוב הזה,אבל לא...

למעלה