עשיתי פריסניג

28שירה

New member
עשיתי פריסניג

נראה לי שאני חוזרת למרד גיל 16 (שאם אני לא טועה מעולם לא התקיים) פשוט נמאס לי מהדמות הרצינית שנהייתי כל הזמן עבודה ,לימודים, מחשבות על כסף וגידול הבונבון בא לי כייף, בא לי לעשות דברים שתמיד רציתי ומשום מה נדחו

NoaModiin

New member
זה בדיוק העניין ../images/Emo13.gif

מכיוון שלא מרדת בגיל 16, את מורדת עכשיו
אני אישית מכירה אנשים שאחרי הגירושין חזרו אחורה בשנים והתחילו לעשות דברים שהיו אמורים לעשות בצעירותם... תכייפי, תהני, תעשי כל מה שאת רוצה. זה בדיוק הזמן

28שירה

New member
אזהו ש...

אני גרושה כמעט 3 שנים המעשה הראשון ה"נועז" היה לקנות מכנס קצרצר (למרות שאני יכולה להרשות לעצמי אין לי בארון לא חצאיות קצרות ולא מכנסונים) אני חושבת שאחרי הגירושים המשכתי עם הקו של הדמות הרצינית, האחראית, לתת דוגמא ומופת, להמשיך הכל כרגיל אבל אין מה לעשות זה לא כרגיל ובאיזה שהוא מקום שכחתי שגם אני פה אז נכון, אני עדיין הולכת לעבודה וקורעת את עצמי בלימודים בשביל להוציא 100 אבל החלטתי גם פה ושם לפרגן לעצמי איזו שטות כזאת או אחרת שתתחשק לי ומתחשק לי!!!!!!!!!!!

אם ממש מתחשק באותו רגע...

צריך לעצור ולחשוב. צריך להיות שלמים עם דברים שעושים אשר ילוו אותנו לכל החיים. קעקוע זה לא מכנסון קצרצר :)

28שירה

New member
היי יוני

בטבור, יצא סוווווף! לעניות דעתי הצנועה, זה מה זה סקסי נשבעת לך מגיל 16 חלמתי לעשות ואיכשהו שכחתי מזה פתאום ממש במקרה נכנסתי לחנות תכשיטים וראיתי מישהי שכולה מחוררת, בחורה מקסימה התחלתי לדבר איתה על זה היות ולא ממש ידעתי איזה מקום נחשב טוב היא הציעה לבוא איתי והאמת מזל שפגשתי אותה מקום סופר סטרילי (כולל מחט חד פעמית, כפפות, מחליפים אפילו את הנייר הזה שעל המיטה) הכל ממש מטוקטק אח"כ הוא רושם לך איזו משחה לשים ואיך לטפל- ממש מקצועיים

Rtitan

New member
כתובת!!

נראה לי שיש לי עוד יעד לביקור בארץ בפסח
... הם גם מקעקעים?

Rtitan

New member
ברוכה הבאה למועדון... ../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

קודם כל - לכי לפורום 785... תמצאי שם עוד כמה
כמוך. ממש באותה צורה - אני שונא את הדמות הרצינית שיש לי בעבודה (ובחיים בכלל - כשאנשים רואים בי מישהו רציני ושקול שהוא ממש לא אני ) והתחלתי אפעס להוציא את זה קצת החוצה...
קעקועים, פירסינג (ועוד שטויות
)
, הכל הולך (ואל תטעי - גם בצעירותי עשיתי דברים שכיום אולי נרים בנאליים אבל אז היו סיבה למלחמות עולם מול ההורים שלי ובית הספר). דרך משובחת לחיות!! תעלי תמונה שנוכל לראות במה מדובר

28שירה

New member
תודה...תודה...

בשמחה הייתי מעלה תמונה רק שאין לי מצלמה (התקלקלה לפני חודשיים) וזה לא תירוץ!!! לשאלה של R כן הם גם עושים קעקועים אני יכולה להזדהות איתך לעניין ההורים, בגלל הסיבה הזאת זה נדחה אצלי שנים ארוכות ועכשיו דווקא אמרתי להם בשיא החופשיות והם בכלל לא התרגשו ידעו שזה בדרך האמת שכן, אני מרגישה שבא לי לפרוק על עול לא יודעת איך כמה ולמה אבל נראה לי שיהיו פה עוד כמה עידכונים בקרוב :)

Rtitan

New member
את לא צריכה לדעת איך ../images/Emo9.gif ../images/Emo13.gif

זה פשוט מגיע לבד... זה מגיע ואת יודעת "אני רוצה לעשות את זה וכל העולם &^% ^%$#$%^!!" אני זוכר את הקעקוע הראשון שעשיתי - זה היה איזה יום שישי שרציתי לעשות משהו "לשבור את הגלים". ירדתי מהאוטובוס מול סטודיו שתמיד ראיתי מחלון האוטובוס, נכנסתי פנימה ובמזל היתה לו שעה שמישהו ביטל - אחרי שעה יצאתי מרוצה עם קעקוע קטן של כוכב הלכת שבתאי
, הייתי בטוח שזהו - כאן זה מתחיל וכאן זה נגמר... שבועיים אחר כך - התווספה חללית שהנתונים ממנה הם חלק מהדוקטורט שלי ואני עובד על הנתונים שהיא ממשיכה גם כיום, ואז היתה הפסקה ארוככהההה... אחרי כמה חודשים - נפרץ הסכר... והנה התוצאה
, שמתי אותה כאן לפני כמה ימים אבל שיהיה שוב... אני ממש אוהב אותו! ויש גם סוס-ים על שוק רגל ימין - מזכרת מכנס בסן-פרנסיסקו. בשבועיים הבאים אני בארץ - צריך להביא אחד גם משם... לא
?... וחוצמזה... את גם אוהב ברזלים, ויש אחד שממש בא לי (יש לי שלושה לובים באוזן שמאל - חסר חישוק קטן באפרכסת ימין לאיזון...
).

28שירה

New member
וואו

אני לא מאמינה שאצלי זה ירחיק לכת עד כדיי כך אבל למה לצאת בהצהרות אני לא אגיד שזה לא עשה לי משהו שזה לא עשה לי עוד חשק לשבור דברים אסורים השאלה באיזה תחום זה יבוא גם ככה הייתי מאז ומעולם אחת שאוהבת לחיות על הקצה אולי עכשיו גם יהיה לזה יותר ביטוי חיצוני :)

Rtitan

New member
דרך אגב... אני מודה - אימא שלי לא יודעת ../images/Emo6.gif

על זה יותר מדי - רק "בקטנה"... שמשהו קצת השתנה, אני מקווה שהיא לא תיקח את זה קשה מדי ... כשחייתי בבית שלהם עד שעזבתי, הייתי חייב ללכת לבוש בבגדים "של בן אדם" - קרי מכנסים עם גיהוץ קפל, חולצות כפתורים וחליפה... אפילו בתור נער בן 12
...

נעיתה

New member
יאללה יש מקום לכולן../images/Emo140.gif

אני בעד פירסינגים, קעקועים, מכנסונים... הכל הולך! תבלי ותהני

ליבליב1

New member
ואני רוצה ....

קעקוע. משהו מגניב, משהו מיוחד, משהו שהוא אני.... אני רק לא יודעת מה בדיוק... ואיפה..... ובאיזה גודל..... ואמא'לה... זה כל כך קבוע......
אבל אני רוצה.... בא לי....

Rtitan

New member
ולך יש קשרים עם רגב... ../images/Emo3.gif

ראית איזה עבודות הוא עושה?
...
רק תחשבו על זה... בעוד כמה עשרות שנים - בתי האבות יהיו מלאים בזקנים וזקנות מקועקעים ומחוררים...

נעיתה

New member
../images/Emo45.gif לכי על זה יא מגניבה

בחופשיות... שאני הלכתי לא ידעתי מה למה כמה ואיפה... בסוף זה יצא בדיוק
ספונטני זה הכי אחותי

28שירה

New member
ל-לבליב 1

אם את ירושלמית אחרי שתינעלי על מה שבא לך אני מתנדבת לקחת אותך למקום שבו עשיתי גם כי אני סומכת עליהם וגם אולי אני אתן לך קצת אומץ :)

למעלה