עשיתי פריסניג

ליבליב1

New member
הבעיה היא לא לאן....

וגם לא עם מי. יש מי שכבר הודיע שהוא בא איתי.... יש לפחות שנים מומלצים בסביבה שלי [חיפה].... אני רק צריכה לדעת מה בדיוק אני רוצה.

28שירה

New member
איפה שהוא...

בלב את יודעת מה הכיוון, וגם אם לא לפעמים זה פשוט בא בלי התראה תראי משהו על מישהו או בחנות או סתם ואת יודעת מה? לפעמים כל מה שצריך זה לא לחשוב הרבה חיים פעם אחת לא?

Gal 38

New member
גם פירסינג וגם קעקוע

עשיתי עוד לפני שהתגרשתי
יפה לך מרד גיל 16
תחיי את החיים ותהני

א פרח

New member
10 קעקועים ו 3 פרסינגים

וזה בלי לספור את ה- 5 באוזניים. הקעקוע הבא כבר מעוצב ומתוכנן להתחיל אותו בעוד שבוע וחצי, גם ממש בא לי על עוד פירסינג, הבעיה שהמקעקעת שלי הפסיקה לעשות פירסינגים אז בנתיים נדחה, לא ממש סומכת על אף אחד אחר. תהני ותעשי כל מה שעושה לך טוב.

לכל אחד

מאתנו בתהליך הזה מגיע הרגע של "פריקת העול". יש כאלה ש"הולכים" על סקס עם כל מה שזז, יש כאלה שמקעקעים, עושים פירסינג או קונים בגדים מאגניבים (בשונה מהסמרטוטים שהתהלכנו בהם בנישואין..חחחחח). או גם גם גם וגם. זה מה שאת צריכה עכשיו- לכי על זה. בסוף כולנו נגמור בעוד אהבה מדהימה ואולי נרגע קצת - תשאלי את יההההה- הוא כבר שם

Rtitan

New member
../images/Emo45.gif אהבתי מאד!!!

"צריך לחיות כל הזמן כמו בני 16 - אבל עם נסיון
". לפני כמה שבועות שוב התכסחתי עם גרושתי שטענה מולי שאני מתנהג כמו בן 18. זה היה ממש מעליב!!! אמרתי לה שגם כשהיא כועסת, היא יכולה להתאפק ולא לפגוע ככה... אני לא מתנהג כמו בן 18 - אלא גג כמו בן 16, ושלא תתחיל להשמיץ
.

Rtitan

New member
../images/Emo6.gif עברתם הלילה לשעון קיץ????../images/Emo133.gif

ישששש!! אני מגיע בול בזמן
. אפשר לחזור לחשב 10 שעות הפרש...

זה לא הפירסינג

שיגרום לך להרגיש אחרת... את תתרגלי אליו מהר מאוד ותשארי עם התדמית שאת לא אוהבת ואולי גם לא מקבלת (הרצינית והשמרנית). כייף וחופש הם State of mind והם לא קשורים לשום סממן חיצוני. קצת קשה לי להבין את בני ה 50+ שפתאום מגדלים שיער ולובשים גינס צמוד ומגפי עור עם שפיץ... וגם את בנות ה 40 + שמתחילות פתאום ללכת עם מיני וחולצת בטן... הדומה בין המקרים הוא אי קבלה עצמית וחוסר השלמה עם מי שאת. מכירה המון אנשים 'רציניים' שאיך שאת רואה אותם שוטף אותך זרם התלהבות נעורים ושמחה...זה לא קשור בכלל למה הם לובשים או ללוק שלהם. זה משהו מבפנים. את רוצה להשתנות? תתחילי עם הראש קודם.

אני מאמינה בעשייה לצורך קבלה עצמית....

אני מאמינה בשינוי שבא מתוך עשייה מתוך מאמץ גדול להשגתו-ואת זה אני יכולה לומר רק מנסיון אישי-מי שמכיר אותי יודע במה מדובר.... כי אז השינוי הוא אמיתי -כי אז יש סיכוי שזה גם יחזיק לאורך זמן - הן חיצוני והן פנימי..

לפי הדוגמא שלך

הייתי אמורה "לקבל" את עצמי כמו שאני... ואני העדפתי לשנות -שזה הרבה יותר קשה את מה (מי) שהייתי בעשייה-בתהליך .

Rtitan

New member
זה כן הפירסינג שגורם להרגיש אחרת...

כי הפירסינג או כל ביטוי "חיצוני" שכזה הוא סיכום לעבודה פנימית מאד עמוקה שאדם עובר. אינני מכיר הרבה בני אדם שתוקעים לעצמם ברזלים בגוף או צובעים אותו לתמיד ככה בתור גחמה חיצונית שאין מאחוריה כלום. למה לעשות את זה? זה מאד אינדיבידואלי - אצלי זה היה משהו שרציתי שנים שהיה רק חלום בגלל כבלים חברתיים וסביבתיים... אני יודע שלאנשים לרוב מאד קשה להבין איך זה לחיות בתוך פיצול אישיות שכזה, המחשבה שלך כאן היא ביטוי לראיה "חד-ערוצית": "או שאת כזו, או שאת כזו!". למה אי אפשר גם וגם? שירה - בוודאי עשתה את העבודה הפנימית שלה עם המון המון לבטים לגבי מי היא באמת... האם היא הגברת האפרורית, היעילה שמוציאה 100 בכל מבחן? או שיחד עם האישה הרצינית הזו יש גם נפש שרוצה להעניק לעצמה את מה שנעים לה בלי להתחשב בסביבה. לשירה התחשק פירסינג, לאחרים מתחשק לעשות דברים אחרים... היא מרגישה עם זה מעולה? זה מה שחשוב.

RT Dear

"כבלים חברתיים וסביבתיים", אלו הם כבלים שנמצאים בראש שלך. אף אחד לא כובל אותך פיסית וההרגשה היא שלך בלבד. ההרגשה משליכה על ההתנהגות שלך, כך שלא משנה מה תלבש וכמה תקעקע, תשאר אותו RT כבול. הדרך היחידה להשתחרר מהכבלים, היא להשתחרר מהכבלים שהמוח שלך מייצר. המוח הוא המכשול הכי גדול... ברובד אחר יש את התדמית. התדמית היא מה אתה רוצה שיחשבו עליך...בדרך כלל זה ההפך ממה שאתה באמת. מין כיסוי לכל הפחדים שלך והאמונות המגבילות שיש לך על עצמך. יש אנשים שמנוהלים ע"י התדמית שלהם ויש אנשים שמנהלים את התדמית. תדמית זה לא דבר רע בהכרח (אם היא מנוהלת). כשאני מגיעה לפגישת עסקים, אני אלבש מכנס מחוייט שיושב לי יופי על התחת, וחולצה לבנה עם כפתורים, כי זה עוזר לי לעסקים. זה משדר משהו מסויים שבעולם העסקים 'לוקח'. זה מקדם אותי ומשרת את מטרותיי. ביום יום, אני הכי אוהבת להסתובב עם מכנסי הטרנינג שלי וטי שירט, או עם הגינס הקרוע וגופיה...אני ללא איפור ואני מרגישה הכי סקסית בעולם. אני יכולה ללכת למסיבה עם שמלה ובלי נעלים, ולהרגיש יפה ונחשקת. ככה גם הסביבה תתייחס אלי, וזה לא בגלל מה שאני לובשת או איך שאני נראית...זה בגלל איך שאני מרגישה עם עצמי. אני לא נותנת למוסכמות ולחברה לקעקע אותי (תרתי משמע
). אני משוחררת מכל סממן חיצוני ואין לי שום צורך לעשות רושם על אחרים. נוח לי וטוב לי בכל מצב. המצבים היחידים שאני מנהלת את התדמית הם מקומות שבהם זה משרת אותי (עבודה ועסקים, בתי משפט, מסיבות קוקטלים אצל השגריר). איפה שאני לא צריכה להיות, אני לא נמצאת. באופן אישי, לא רואה שום דבר סקסי בפירסינג, אבל יודעת שמדובר בטעם אישי וזה בסדר. אם זה הדבר שגורם לאנשים להרגיש חופש וכיף...(לעומת קודם שהרגישו מרובעים ומרוסנים), אז לעניות דעתי הצנועה מדובר בתדמית שמנסים לשדר ולא באמת במה שמרגישים בפנים (עם יד הללב וכשאף אחד לא שומע).

Rtitan

New member
זו את...

אלו הכבלים במוח שלך שלא מאפשרים לך להבין מוח של מישהו אחר.

אני לא מנסה להבין מוח של אחרים

ולדעתי זה גם בלתי אפשרי (חוקרי מוח לא הצליחו, אז אני?) אני מנסה להשתחרר מהכבלים של עצמי. להתעלות מעבר למוח...למקום שלא צריך לחשוב, לריק. שם לדעתי נמצא החופש האמיתי.

ye44

New member
פחחח שאת חופרת פחות פילוסופיה " גיסתנו "

כולה פירסינג בן אדם טוב לו עם זה הוא מרגיש משוחרר למה לחפור במוח ? "כבלים" "שרשראות " מה את מנתחת מוחות ? תזרמי עם החיים בא לך ללכת יחפה בכייף למה לחפור ? זה עושה לך טוב !מה הקשר לתדמית ? שאת קשה

למעלה