רושמים להשוות... הגעתי למסקנה חשובה אי אפשר להשוות בין יופי של בן לבת...
D Diva Star New member 15/3/02 #32 רושמים להשוות... הגעתי למסקנה חשובה אי אפשר להשוות בין יופי של בן לבת...
R Rambo4Ever New member 15/3/02 #33 נכון!!!צודקת ב100% אלה אם כן זה קוקסינל... ודרך אגב רשמתי נכון!!!! להשוות!!!! =]
B BliNky New member 16/3/02 #47 כן... מיכל הרגה אותי וחזרתי בתור רוח מוהההההההההההה מיכל (נכנסתי בגוף של מישהו...)
פ פרינסס מיייאו New member 15/3/02 #7 ועוד אחת שסיימתי לעשות עכשיו.... בעצם שתיים...או אחת, שהיא פשוט בשני צבעים.... any way... הנה היא/הן פרינסס---,--´-{ לילה טוב *מחר אני מתחילה ב 10 וחצי ^-^*
ועוד אחת שסיימתי לעשות עכשיו.... בעצם שתיים...או אחת, שהיא פשוט בשני צבעים.... any way... הנה היא/הן פרינסס---,--´-{ לילה טוב *מחר אני מתחילה ב 10 וחצי ^-^*
D Diva Star New member 15/3/02 #13 מיכלוש אני ארצח אותך../images/Emo70.gif יש דברים שאסור אבל פשוט אסור לעשות (ולא זה לא חוק שנוצר כדי שיפרו אותו..) ואחד מהדברים האלו זה למחוק בובה של טל *מפרסמת שוב* מיכלוש רעה
מיכלוש אני ארצח אותך../images/Emo70.gif יש דברים שאסור אבל פשוט אסור לעשות (ולא זה לא חוק שנוצר כדי שיפרו אותו..) ואחד מהדברים האלו זה למחוק בובה של טל *מפרסמת שוב* מיכלוש רעה
D Diva Star New member 15/3/02 #18 לא רוצה../images/Emo31.gif../images/Emo13.gif../images/Emo31.gif../images/Emo70.gif מיכלוש רעה למה את לא עונה באייסיקיו
לא רוצה../images/Emo31.gif../images/Emo13.gif../images/Emo31.gif../images/Emo70.gif מיכלוש רעה למה את לא עונה באייסיקיו
D Diva Star New member 15/3/02 #21 נראה לי שהאייסיקיו שלה נדפק... כי היא אמרה משהו על זה שהוא עושה לה בעיות...
M Mooa-Numi New member 15/3/02 #29 כן הוא נדפק... שעה אני יושבת באייסי, מדברת עם אנשים, והם מתעלמים לגמרי מקיומי. בוכה לעצמי שאף אחד לא אוהב אותי יותר, מכבה מחדש את האיציק, ומדליקה-ופתאום מיליון הודעות של למה אני אל עונה? ועכשיו הוא נסגר לי כל 5 שניות! איכסה!
כן הוא נדפק... שעה אני יושבת באייסי, מדברת עם אנשים, והם מתעלמים לגמרי מקיומי. בוכה לעצמי שאף אחד לא אוהב אותי יותר, מכבה מחדש את האיציק, ומדליקה-ופתאום מיליון הודעות של למה אני אל עונה? ועכשיו הוא נסגר לי כל 5 שניות! איכסה!