עשיתי זאת!!!

קרמריקה

New member
עשיתי זאת!!!

אחרי שבעה חודשים ומאות ניסיונות היום בשעה 10:30 הגעתי למה שאני מחשיב כ God Shot. לצערי, אין לי את היכולות לבטא את הטעם במילים, אבל פשוט היה מושלם. אני קצת מפחד להכין עוד כוס, כי אני יודע שיקח עוד הרבה זמן עד שתצא לי עוד אחת כזו. הציוד: גאג'יה אבולושיין ונמוקס לוקס. הפולים: 20% ברזיל, 40% קולומביה, 40% גואטמלה, כולם 5 ימים מיום הקלייה שנעשתה במוכנת פופקורן פשוטה. הרגשתי צורך לשתף....

guy766

New member
זה ניראה כמו תערובת די חמוצה

יש לי 2 קילו קולומביה ואין לי מושג איך לשלב בתערובת אולי אני ינסה את המתכון שאתה מציא למרות שאני מחכה לקולה שהזמנתי מחו"ל IROST2 הוא נשלח היום אני קולה את הקפה עד עכשיו עם פן חזק, והקליה לא יוצאת לי כל כך אחידה אם אני עושה כמות כדי לחסוך זמן אז יכול להיות שבגלל זה התערובת יצאה חמוצה מידי עם הקולומביה

קרמריקה

New member
היא לא חמוצה...

יש בה מעין חמיצות מעודנת שאני מאוד אוהב. הטעם השולט הוא דווקא של הגואטמלה. מתוק וחד. הקולומביה והברזיל פשוט מוסיפים עומק וגוף. התכנון הוא להוסיף איזה ייגרשף לתערובת, זה אמור להיות מעניין.

knappertsbusch

New member
יפה../images/Emo45.gif

יירגקפה (במקום הקולומביה, או חלק מהקולומביה) ייתן לך ניחוח שונה לגמרי ומעניין ביותר. אין ספק שהבסיס של ברזיל+גואטמלה (אפשר גם באחוזים אחרים) הוא מהמוצלחים שיש ל"ניסויים". את הצורך לשים גואטמלה בכל תערובת הבנתי די מהר, בתחילת הדרך, אבל משום מה עבר המון זמן עד שהפנמתי את החשיבות של הברזיל. אגב, אתה בוודאי שם לב עד כמה התערובת שיצרת זולה בהשוואה לכל תערובת קלויה ביקום...

למעלה