עשיתי היום עגיל בגבה קבלו תמונה:
מ מיסטר זנגביל New member 24/11/05 #2 יוווו תתחדש! זה כ"כ כ"כ יפה! כל הזמן אני מדבר על זה שאני מת לעשות עגיל בגבה.. אבל אין מצב שאני אעשה חחח... אני גם מפחד וגם ההורים שלי יעיפו אותי בבעיטה אממ זה כאב לעשות את זה?!
יוווו תתחדש! זה כ"כ כ"כ יפה! כל הזמן אני מדבר על זה שאני מת לעשות עגיל בגבה.. אבל אין מצב שאני אעשה חחח... אני גם מפחד וגם ההורים שלי יעיפו אותי בבעיטה אממ זה כאב לעשות את זה?!
I Itay101088 היחיד New member 24/11/05 #3 חחחחחח כן, זה דיי כאב, אבל לא כל כך, ועוד אני מפחד מהדברים האלה ודווקא לא הכי פחדתי חח חברים שלי פחדו יותר ממני חחחח אבא שלי רגוע ואמא שלי עצבנית אבל זה ייעבור לה
חחחחחח כן, זה דיי כאב, אבל לא כל כך, ועוד אני מפחד מהדברים האלה ודווקא לא הכי פחדתי חח חברים שלי פחדו יותר ממני חחחח אבא שלי רגוע ואמא שלי עצבנית אבל זה ייעבור לה
מ מיסטר זנגביל New member 24/11/05 #4 אהה יפה... ולמה אין לך עגיל ממש?! לדעתי זה יותר יפה מהמקל הזה חחח
I Itay101088 היחיד New member 24/11/05 #6 חחח איכססס חישוק זה של פריקים!!! אני עוד שבועיים יחליף לשפיץ לבן יותר גדול כזה...
L Lopezit New member 24/11/05 #9 מה קשור של פריקים?? אבל זה באמת יותר יפה מחישוק אבל יותר גדול... וגם בצבע
I Itay101088 היחיד New member 24/11/05 #10 כי רק הפריקים הולכים... וכן, אני עכשיו שבועיים עם הרפואי ואז אני מחליף ליותר גדול ושחור נראה לי...
L Lopezit New member 24/11/05 #11 חח ושחור זה לא של פריקים?! חח סתם אל תשים שחור תשים צבע יפה בעצם לודעת אם מתאים לבנים בכל מיני צבעים
° °•°B®onX Girl°•° New member 24/11/05 #5 |יד|חחח אני לורואה חעחע תתחדש... היום ראיתי איך עושים הליקס עשו לחברה שלי וזה היה מפחייידדד אני בכלל מפחדת לעשות חורים רגילים באוזניים ואואואההה
|יד|חחח אני לורואה חעחע תתחדש... היום ראיתי איך עושים הליקס עשו לחברה שלי וזה היה מפחייידדד אני בכלל מפחדת לעשות חורים רגילים באוזניים ואואואההה
Q QueIronia New member 24/11/05 #16 תתחדש../images/Emo70.gif אני גם רוצה אבל מפחד שזה ייכאב וייצא מכוער
O oren456 New member 24/11/05 #17 מזל טובבבבבבבבבבבבב זה ממש יפה לדעתי עגיל בגבה, וגם אני כמו אבי אין אמצב שההורים יסכימו לי לעשות עגיל,אבל אם אני ירצה ממש לעשות אז אחרי הצבא.
מזל טובבבבבבבבבבבבב זה ממש יפה לדעתי עגיל בגבה, וגם אני כמו אבי אין אמצב שההורים יסכימו לי לעשות עגיל,אבל אם אני ירצה ממש לעשות אז אחרי הצבא.