עשיתי את שאקירה!!!

your-destiny...

New member
אממממ...

תראי תכנסי לכאן ואולי זה יעזור להבין איך עושים את הדוליז... אני לא רוצה להיות רעה אבל זאת לא הדולי הכי טובה שראיתי... רק כמה הצעות: כדאי שתעשי הצללה יותר טובה, ושתרימי לה טיפה את המכנסיים. בקיצור הכל נמצא בקישור.

ברבורה

New member
טוב שלא שינית לה בכלל את הדולי

חחח סתם באמת עשיתי דולי בכלל אחרת... ורק שתדעו שהשקירה הפרחה והזונה הזאת היא נאצתי אנטישמית! היא אמרה שהיא מעדיפה לשתות דם של חזירים מאשר לנשק יהודים והיא גם אמרה שעם היא היתה יודעת שהדיסק שלה יהיה כל כך מצליח בישראל היא לא היתה מוציאה אותו!

your-destiny...

New member
בסך הכל...

הרמתי לה את המכנסיים כדי שלא יראו לא הכל, ועשיתי הצללה.

דנדוש383

New member
יו,איזה יפה!!!

איך עשית את ההצללה??? אבל דרך אגב: זה מכנסיים שאמורים להיות נמוכים!!! דנדוש

זה לא נכון../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif../images/Emo170.gif

כתבו באתר הרישמי שלה שזה לא נכון
וזה לא אתר מעריצים-יש שם קליפים שלה שעוד לא הגיעו לMTV

אם תצרפו...

את התמונה שזה מבוסס עליה, אני אוכל גם לעזור לצרף כי, סורי, אני לא רואה MTV (
) ואין לי מושג איך שאקירה נראית....אני רק יודעת שהיא שרה באנגלית כמו התחת שלי. יש לה שירים פי 7 טובים בספרדית.....
חבל שהיא מסחרה את עצמה.........

FleurGirl

New member
חחח

חחח האמת היא שבאמת המכנסיים קצת למטה מידי, אבל האמת היא שככה שאקירה הולכת! חחח בכל אופן, הכנתי לי בריטני אחת מi´am a slave 4 you... ולפי דעתי בוא נשרשר כמה סלבס... איך הרעיון? מחכה לתגובות .*-*.ניצן.*-*. נ.ב השיער נורא, אין מה לעשות, זה הכי טוב שיצא לי.. :)

Cami Girl

New member
אוףף! תענו לי בבקשה *מתחננת*../images/Emo7.gif

הכנתי את הדולי הראשונה בחיי! והיא יצאה יפה, עם הצללה וזה... אממ, הבעיה היא שאני תמיד מנסה לעלות את הקובץ וזה כותב לי שהקובץ גדול מדי. איך אני מקטינה את הדולי שילי? אני רוצה להראות לכןן!
בבקשה תגיבו!

Hugs a Kisses

New member
טוב אז הנה תשובה

רוב הסיכויים כשזה קורה זה שלא הורדת את הריבוע של הדף של הצייר כלומר השארת כל הדף של הצייר שבו הדולי שעשית, תנסי לחתוך ושתהיה רק הדולי אם את לא מצליחה או משהו כזה הנה האייסיקיו שלי ואני אעזור לך: 15637808 שלך רותי

Cami Girl

New member
תודה רותי!! ../images/Emo24.gif

א-אני אנסה להוריד את הריבוע בפעם הבאה, אבל אני חושבת שניסיתי לעשות את זה כבר וזה עדיין לא יצא..
אממ, אני אוסיף אותך לאיי סי שלי. ביי ותודה רבה!
{יש אייקון כזה, כן?
}

binba!

New member
לדנדוש383

אני לא רוצה לפגוע בך אבל "השאקירה" שלך נראת נורא!!! מבר(בת)14

רייגע, למה יש לי הרגשה שזו לא את??

אמממממממ..............................הו דה פאק איז בר????????????

למעלה