עשיתי את המבחן!!

Monster3000

New member
עשיתי את המבחן!!

לא היה קל לדעתי. מעניין מה היו הפיילוטים. אני גר צמוד לאוניברסיטה בגלל זה הגעתי מהר. בקיצור אההה פטל הרס לי את מילולי אני חושב. מתמטיקה פרק אחד לא הצלחתי לסיים. אני מקווה שזה הפיילוט והשאר היה נחמד!

demultiplexer

New member
הנה זה מתחיל..

יש מילים חמות שזיהית ? תרגילים שאתה זוכר ? הסימולציות שעשית שיקפו לדעתך ?

Kayben

New member
איזה טעות עשית!

חקירות שב"כ זה כלום לעומת מה שתעבור עכשיו... יאללו גמרו עליו

27-29

משום מה בכל הסימולציות (חוץ מאחת) לחמן שמו 29 שאלות בפרק, הבנתי מזה ש29 זה הסטנדרט.

Monster3000

New member
אז ככה

המבחן היה בסדר בדרגת קושי. מילולי = קצת יותר קשה מהסימולציות שעשיתי והן של לחמן. משום מה פטל הלך לי על הפנים. הגיון היה לא קשה בכלל. פרק אחד בהבנת הנקרא היו בו 7 שאלות. אנגלית- סביר . לא קשה כ"כ חוץ מאולי טקסט אחד שלא הכי הבנתי אותו. כמותי-2 פרקים סבבה לגמרי. פרק אחד שלוש שאלות האחרונות הגעתי אליהן בחיפזון ככה שאין לדעת(מקווה שזה פיילוט). בסימולציות עמדתי בין 690-710 פה אני לא מאמין שאעבור את ה-700.

Hagai007

New member
וקרה לך...

בסימולציות (של המרכז הארצי) שהיה קשה לך להבין טקסט? אם כן כמה פעמים בערך? במילולי היה יותר קשה בהכל רק ו בקטע של הפטלים? ומה עם הבנת הנקרא? וקרה לך בסימולציות (של המרכז הארצי) שלא הספקת ת'שאלות האחרונות או שבאת אליהם בחיפזון כמו שאתה מתאר פה? אם כן באיזו תדירות? וזה דומה ל16H ברמה שלו?? תודה מראש Hag-(o) <3-E

Monster3000

New member
תשמע

טקסט אחד היה די קשה להבנה אבל לא יותר מזה. והיו בו 7 שאלות שזה ממש חדש לי. אנלוגיות היה סביר. לא משקף את H16 לחלוטין לא. בH16 קיבלתי 730 לערך. לא מאמין שאוציא פה כזה ציון.

Hagai007

New member
ביאוססס...

אז על מה כדאי לחזור? לא אמרת בקשר לאנגלית ומתמטיקה...בקשר לאם גם בסימולציות של המרכז הארצי נתקלת במצב בו באת בחיפזון לשאלות (במתמטיקה) והאם באנגלית היה לך טקסט קשה (באנגלית..כי אני מניח שמה שכתבת למעלה התיחחס לטקסט בעברית..) תודה מראש.. Hag-(o) <3-E

Monster3000

New member
אנגלית וכמותי

כמותי לא יודע אם זה רק לי או גם לאחרים. עמדתי על 1-2 טעויות לפרק אם בכלל אבל היה פרק אחד שפשוט לא הלך. קיבצו את כל השאלות הקשות לפרק אחד ומה שקרה שלא הספקתי. :( אנגלית לא היה קשה. טקסטים לא קשים. השלמת משפטים לא קשה. והיה לי בעיה עם שתי שאלות ניסוח מחדש משום מה.

מוב"י

חבר אמר לי שרוב המילים שהיו במבחן, לא הופיעו במילון (לחמן), גם אתה נתקלת בזה?

Monster3000

New member
מהתחלה הזהירו אותי עם מילון לחמן

אז למדתי עם של קידום שהוא היה אחלה.

omer87

New member
מממממ

כאב לי הראש, נשבר לי הגב והתעקם הצוואר... הריכוז לא היה משהו כתוצאה מכאב הראש
לגבי התכנים עצמם, מה ששמר על הציון הסביר בסימולציות היה הפרק המילולי שהצלחתי בו יפה מאוד, הבעיה שכאן הוא היה יחסית קשה ואני צפוי להתאכזב... הכמותי היה סביר(חלק ניחשתי מן הסתם כי לא היה זמן) אנגלית,,, צריך להשתפר...

demultiplexer

New member
מי שלמד עם המילון של קידום

מרגיש שהוא הספיק ? או שהיו מילים שלא הופיעו בו ?

למעלה