עשיית ספורט

kiki35

New member
יפה שירקאן הערה נחמדה

נכונה . מה שלום כלכם ביום החורפי? באירופה חמים 5 מעלות מעל..והשמש שם קרה אבל צחה ואיך מקושט שם, ואיך יפה שם, וכמה לבבי ומנומס שם,, אני מתנחמת שמה שרואים מכאן לא רואים משם ובכל מקרה תמיד שמחה לחזור לאין 5 מעל, לאין שמש קרה וצחה לאין מקושט, לאין לבבי ואין מנומס כי זה מה יש ואוי לנו אם לא היה. סליחה על התפלספותי אבל ככה זה תמיד כשחוזרת מגרמניה{ אחת לחודשיים}. מישהו יכול לסכם את הנושאים המרכזיים שדנו בהם ב3 ימים אחרונים? בקיצור ככה? חג שמח לכלם.

סימפתי

New member
שירקאן אינו יודע עג כמה הוא צודק

החשיבות של פעילות גופנית סקירת הספרות המחקרית: 1. הפחתה במשקל 2. ירידה בלחץ הדם 3. זרימת דם רבה ללב 4. יותר חמצן למוח 5. ירידה ברמת הכלוסטורול 6. זירוז חילוף החומרים בגוף 7. יצירת אנרגיה רבה יותר 8. חיזוק השרירים 9. עיצוב העצמות ויציבת שיווי המשקל 10. הרחבת הגמישות במפרקים 11. ויסות יעיל של האינסולין ורמת הסוכר בדם 12.הפרשת נוירוטרנסמטורים חיוביים (אנטי דיכאון) למוח 13. חיזוק המערכת החיסונית 14. הגברה בפעילות המינית 15. שיפור ההופעה החיצונית 16. עילוי התחושה האיכותית של אושר 17. עיכוב משמעותי בתהליך הזיקנה 18. הארכת החיים

היי אתה...../images/Emo9.gif

טרם סיימת מחקר אחד כבר עובר לשני? חוצמזה לאחר הרמת המשקולות של שירקאנוש, נראה שהוא מבין ענין
מה שכן ח"י הסעיפים שרשמת הם מעל לכל ספק חשובים...

שירקאן12

New member
אתר מעניין לאייכות חיים.

בהמשך לשירשור של סימפתי. איך לשמור על איכות חיים תוך כדי ספורט נכון.

kiki35

New member
זוכר סימפתי שלפני

כמה ימים שלחתי לך את אהבתי? ובכן כעת התחזקה אחרי הנקודות הנכונות הנפלאות והמדעיות שצינת. הכל נכון ותלוי רק בנו מלבד סעיף 14 שקצת בעיתי . ואם הכרת מישהו שהי שלא דוגל לת בספורט אז מהר מאד תמצא שהפלת מישהו שהי לבר בת מינן אבל? איפה הלורד העדין דרך אגב?

ben 911

New member
K-K אילמלא היו באים לקחתותי בעוד 15 קטנות.../images/Emo4.gif

באים (אמבולנס עם חליפה שקושרים מאחור)
סתאאאאאם.. שוב נוסע לעפוד עפודה עיפרית.
הייתי מכין תקציר מסכם ספיישלי פור יו בכייף.
בינתיים: הנשיא כבר לא קצב. יש לנו נשיא צעיר וחדש. (פרס שמעון) אולמרט ממשיך ל"זנב" בקופת המדינה. מרגול עדיין עושה דאחקות בטלויזיה. צביקה פיק יוצא עם הנכדה של הבת שלו. בשיר אסאד רופא העיניים זומם על העיניים של המדינה. (גולן) יש עוד...אבל בגלל שלא הבאת לי בוואריה אני עושה לך דוקא וממלא פי מים.

לא אהבתי

להוציא תקפה שגרתי בבסיס והיה חדר כושר חמוד, והיתה בריכה ואהבתי לשחות בערב שהבריכה ריקה או לרוץ לצד המסלולים לראות המראות ונחיתות ותפסתי כושר גופני טוב ואז התחלתי לרקוד ריקודי עם והתמכרתי לריקודים

ben 911

New member
הכל טוב ויפה כשזה במינון הנכון. ../images/Emo127.gif

חבר קרוב (48) לקה לפני יומיים באירוע שבץ מוחי, לא עלינו. האיש רזה. עוסק בהליכה, ריצה וגם הרמת משקולות. אינו מעשן. אינו שותה. (חריפים) לפי איך שאישתו נראית לאחרונה.. כנראה שגם הפסיק לזיין. אז איך דבר כזה כל כך קליל וספורטיבי שופך לאגר?

יכול להיות מצב בו

למרות העובדה שאינו שמן לאדם יש כולסטרול גבוה או שצמיגות הדם לא קשורה למראה הצעיר שלו תלוי מאד איך אבךל האדם אוכל והאם הוא "אכל" את עצמו על דברים שהציקו לו אירוע מוחי זה משהו ללא התרעה קודמת ואחרי הפעם הראשונה יש עוד כמה ברצף לצערינו אבל חוץ ממעקב ונתינת מדללים הרפואה אין מה לעזור

גאיה ק

New member
אושר = כושר

דיכאון=דיכוי האון. חז"לינו לימדו אותנו כבר מגיל הגן ש"נפש בריאה בגוף בריא" וכמובן שוייסה ורסה visa versa-"גוף בריא בנפש בריאה". לא האמנת להם?חיכית למדע שירקאן?

למעלה