עשוי לעניין אתכם

עומר סנש

אני לא מאמין בכלום הדבר היחיד בו אני מאמין בעולם הזה הוא רק בעצמי כי אם לא אני עצמי לא היה לי אוכל היום. אני לא שמאלני ואני לא ימני אני הישרדותי ומי שקם עלי מין הראוי שאקום עליו ולא אתרפס בפניו, כי כך חונכתי ויש לי ילדים משמע אחריות לעתידם. ישראל והישראלים נמצאים במקום רע בגלל אנשים כמוך שמעיזים לזלזל בישראלים אחרים באומרם" גיבוב של שטויות שלא מכבודי להתיחס אליהן" זה זלזלול באדם והתנשאות שלך היא של אדם שחושב שהו אינטלקטואל. אני רק יכול להגיד לך שמה שאתה לומד באוניברסיטה, או בכלל, אני למדתי מהתחת והגעתי רחוק יותר מכל אדם ממוצע במדינה ולי זה כאב. אני לא אזלזל באף אדם בעולם מקסימום אני אחלוק עליו ואבקר אותו בצורה מנומקת ותמיד אהיה פתוח לשמוע דיעות של אנשים ולא אזלזל בהם. מי שמכיר אותי יודע שאני לא אדם כעוס ולא כועס, אני אדם שקול ולא צריך להרגע. זה שהביקורת שלי נוקבת לא אומרת שאני כועס או לא רגוע.

אנחנו כלום בעולם רק הקדוש ברוך הוא.

ראובן אל תסמוך רק על עצמך לפעמים זה לא תלוי בך או בנו,אנחנו יכולים לתכנן מפה ועד הודעה חדשה והכל נקטע,יש מישהו מלמעלה שמכוון הכל,ברור שצריך גם להתאמץ ולעבוד קשה אבל בגדול יש רק אחד שהוא קובע,ולא יעזור לאף אחד שום דבר.

בעיקרון אתה צודק...

אבל עד כמה שתחנת רדיו יכולה להיות קיצונית אבל ברגע שהיא ממומנת ע"י האיחוד האירופאי שכל מטרתם היא שנחזיר את כל השטחים ושנסתלק מפה לעזאזאל, פה המטרה לא מקדשת את האמצעים וגם אם אני יאהב מאוד מאוד מאוד את המוזיקה של אותה תחנה אני לא ישמע אותה כי היא פוגעת בערכים שלי.

קיצונית=מקצועית

ואני לא הבנתי אותך. מקוה להבא לנסות להבין/tapuzforum/images/Emo13.gif או הוא או היא יצר את הבילבול.

ציטוט

אגב בית הקדש, ייתכן וטוב שהוא חרב, על פי עדויות מסויימות מדובר היה בבית מטבחיים אחד גדול שבו דם החיות העולות לקרבן הגיע עד לגובה הקרסוליים.) ולכן טוב שהוא חרב??? אתה יודע למה שימש בית המקדש??? אתה יודע משהו מהחיים שלך על היהדות??? עומר אני לא רוצה לצחוק עליך אבל שמתי לב שאתה פשוט בור ועם הארץ ביחס לדת,

גולש

אני גם לא אדם דתי אבל אני בטוח שאם עומר היה קורא מעט היסטוריה הוא היה מבין שלרשום "טוב שחרב בית המקדש" זה לא ראוי. חורבן הבית הוא חורבן העם היהודי שבנס הצליח לשקם את עצמו בשנים שאחרי החורבן וההרג של רבבות יהודים.

גלעד2211

New member
ראובן אתאיסטים לא קוראים היסטוריה

הם מגדפים כל מה שקשור לדת בהיסטריה.

גלעד

אני לא בטוח במה שרשמת. נכון שדת והיסטוריה קשורים אחת בשניה למאמינים כמובן, אבל אדם שהו אתאיסט יכול להיות הסטוריון ואני בטוח שיש כאלה. דע לך שגם היסטוריונים וגם גדולי המדענים היום בעולם מקבלים את הבריאה והאמונה כדבר מוחלט שריר וקיים, מה שאומר שאין היום סטירה בין מדע, היסטוריה, לבין דת והכרה שיש אלוהים שיצר כאן את העולם. לפני שנים מדענים עבדו וחקרו אחרת, או לפי נקודת הנחה שאולי אין אלוהים. וכמו שציינתי נקודת הנחה של גדולי המדענים וההיסטוריונים בעולם היא שיש אלוהים או משהו שיצר כאן דברים.

droriko

New member
מה שמצחיק זה שאתה מציג את זה בתור ירידה

אתה לא מבין שעומר, כמוני , וכמו כל החילונים, אל באמת שם זין על עבודת אלילים כזאת או אחרת (מה שאתם קוראים לו "תורה מסיני") ומן הסתם כשאתה לא שם על נושא מסויים גם לא כל כך בוער לך ליהות בקיא בו . זה כמו שתכתוב "אתה לא מספיק בקיא בחקלאות במצרים בשנות ה-50" או "אתה לא מספיק בקיא בכתבות תחקיר של רביב דרוקר" אלה שני דברים שלאף אחד לא אכפת מהם

s m a o r s

New member
יש מישהו שדואג שלא יהיו כאן מתחרים ברדיו!!!

חברים זה נשמע מצחיק זה נשמע אולי סתמי אבל זאת האמת! אני לא יגיד מי זה אבל נראה לי מוזר שכל כך הרבה תחנות טובות שאף אחת לא ממש שרדה. רדיו בריזה , קול השלום המוחדש 107.2 ועוד תחנות פיראטיות אחרות כמעט גם תחנות חנוכיות לכולם יש מחנה משותף. פשוט כל תחנה שהפריעה בדרך פשוט לא נמצאת. חומר למחשבה

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
ואולי זה הרבה יותר פשוט מכל זה

במדינה בה שוק התקשורת בכלל והרדיו האיזורי בפרט, חי כמעט מהיד אל הפה, רק בגלל שצריך לעמוד בחוקים הנוקשים של הרשות השניה, המינימום שהמדינה יכולה לעשות זה להוריד מיד מהאוויר כל גוף שרוצה לקצר תהליכים ולהציע אלטרנטיבה שלא תיהיה פיירית כלפי מי שנאלץ לבחור בדרך הארוכה, המייגעת והיקרה להשגת זיכיון חוקי

מדובר באדם אחד שעושה את כל הבלגן.כולם יודעים

הוא מקושר לחברי כנסת וכו כרגע אין מה לעשות!!

s m a o r s

New member
כולם כנראה רואים אותו דבר, וולקוביץ...

וולקוביץ - אם יש בעיה לתחנות האזוריות כמו לתחנות הטלויזיה אז פשוט שיורידו באופן משמעותי את זוכויות השידור. שיאשפרו לתחנות אזוריות לפעול באזורים גדולים יותר או באזורים קטנים ולפתוח עוד כמה תחנות בתדרים שונים פשוט להוריד באופן משמעותי ולא לפגוע בתחנתו אלא לעזור לקדם את התקשורת. מה זה שווה שיש סתם דוגמא 10 תחנות רדיו אזוריות שמשדרות ביום 5-7 תוכניות ביום כדי לא לחסוך עלויות ולהחזיק צוות דל במקום שהתחנות האלה יחזיקו יתנו במה לתוכניות רבות מגוונות לשדרנים חדשים צעירים שלומדים תקשורת אבל אין להפ איפה לעסוק בזה כי התחנות לא יכולות להחזיק כי אןי להם כסף כולו הולך על זכויות שידור ולהחזיק את התחנה אז זה נותן בפועל הרדיו לא יכול להתקדם. גם תחנה איפה נשמע שתחנות מחזיקות 15 שנה במכרז שיעשו שינוי מבטיח לכם שנקבל רדיו טוב יותר בלי לשים לב הרדיו נעלם פשוט ככה נעלם וזה לא רק בגלל האינטרנט כי הרדיו אצלינו בארץ חלש!!! גם בטלויזיה התחנות קורסות במכרזים מבקשים סכומי עתק מבקשים שבהם יעשו תוכניות ייחודיות דרמות תחקרים סדרות הפקות מקור מאיפה??להחזיק אולפני חדשות וצוות זה עשרות אלפים נכון שיש פרסומות אבל לא חושב שזה רווחי כמו בעבר.

למעלה