עשוי לעניין אתכם

עשוי לעניין אתכם

הייתה פה שנה וחצי תחנת רדיו שונה מאד בנוף הישראלי. דומה במובן מסויים ל"קול השלום 107.2" (רק לא כושלת כמוה) עם אינטרסים מעניינים שאפשר להתווכח עליהם, אבל בעיקר עם כוונות טובות. ram fm. היא גם ענתה על מחסור מסויים שקיים בארץ לתחנה באנגלית. וכמו שהיא קמה כך היא נעלמה. אני לא נכנס לוויכוח הפוליטי. דעותיי ידועות והפורום הזה מתלהט בקלות רק רציתי להפנות את תשומת ליבכם לכך שמישהו מבפנים, מייק ברנד, כותב כבר כמה שבועות פוסט אחרי פוסט בבלוג שלו על הרדיו מבפנים. בין אם אתם מסכימים או לא מסכימים, עדיין מאד מעניין לקרוא. http://radionewsfromisrael.blogspot.com/

מקסים מייק!

קראתי את כל הבלוג מילה במילה, מרתק, ואני מסכים עם כל מה שנכתב שם על הקשר החשוב מאין כמוהו עם המאזינים. מקווה לקרוא עוד על RAM-FM ובכלל, תמיד מעניין לקרוא על דברים שקורים בתוך אולפני הרדיו (תמיד ידעתי שבארי היל הוא גם איש מקסים במציאות, הוא היה נשמע ככה!). סנש, תודה על הקישור

mebo2

New member
תודה עומר ויניב

אני חושב שמישהו צריך להגיד קצת על מה הלך שם. איפה הצלחנו ואיפה נכשלנו. ראובן? תודה שוב וחג שמח מייק

עומר בגלל אנשים כמוך חרב בית המקדש

ממתי רמאלה זה נוף ישראלי? אינטרסים פלשתינאים מובהקים איכסההההההההההההההההה

ואין שום מחסור למוזיקה לועזית יש את רדיוס!

ויש עוד המון תחנות שמשדרות מוזיקה לועזית טובה ואיכותית כולל גלגלצ וגם רדיו תל אביב ועוד ועוד ועוד. שאלוהים יסלח לי על הבוטות אבל גם בכניסה לתאי הגזים בשואה שידרו מוזיקה קלאסית שהיא שיא היצירה בעשייה מוזיקלית רמאלה FM שידרה מהמקום בו שחטו יהודים, התעללו בהם, שרפו את גופם, וגררו אותם לכיכר העיר כשכל אנשי החמאס שם שם הריעו אלוהים גדול(היל היטלר) רמאלה FM שידרה בימים של טרור, הרג יהודים בשטחים וגם בלבנון ופעם אחת לא גילתה חמלה על אף יהודי אלה האדירה את שמות רבי המחבלים. זה פשוט מזעזע. אם הייתי פרעה המצרי הייתי מוחק אותה מדפי ההיסטוריה ומי שהיה מזכיר אותה היה נתלה בכיכר דיזנגוף.

olli3

New member
מנהל
שים את גלגל"צ ורדיוס בפח

אחת תחנת נישה והשנייה תחנת סופרמרקט. גלגל"צ היא נישה בגלל סוג המוסיקה שהיא משדרת, מיינסטרים שקט וחד גווני. רדיוס - כל תוכנית באה לקהל אחר, אנחנו לא בשנות ה70 שלרדיו הייתה כוונה לשרת את כולם, היום יש מספיק תחנות ומסםיק תדרים. תחנה שמשדרת הכל אך מחלקת זאת על פי שעות היא תחנה העובדת על פי פורמט של שנות ה70 ומטה. תחנה שמשדרת הכל אבל מערבבת את הכל במהלך כל היום נקראת תחנת להיטים מכל הזמנים ורדיוס היא לא אחת כזאת. אז שים את שתי אלו בפח מול תחנ מקצועית שתשדר מוסיקה עכשווית ולאחר מכן תקים תחנת מוסיקה עכשווית עם דגש על רוק/פופ, תחנת כל הזמנים, תחנת עכשווית עם דגש על שחורה ותחנת עכשווית עם דגש על דאנס ואלקטרוני ולצד זה תשים תחנת להיטים שקטים מכל הזמנים (גלגל"צ) ותחנת סופרמרקט (רדיוס) ונראה למי הקהל יבחר להאזין. יש ז'אנרים שמקבלים חשיפה מעולה ברדיו ואציין את 88 לב המדינה, רשת ג' וגלגל"צ (אני מציין תחנות מוסיקה ולא כאלו שמשדרות גם מגזינים וכו') כל אחת עושה עבודה מעולה בתחומה, 88 במוסיקה המעט יותר שולית אך הכיפית להאזנה, פותחת אופקים. לב המדינה בשל הלהיטים מכל הזמנים במוסיקה הישראלית (מזרחית זה מוסיקה ישראלית לכל דבר), רשת ג' בעממיות שלה במוסיקה הישראלית מכל הזמנים. וגלגל"צ בתחום הלהיטים השקטים מכל השנים.

יקירי ראובן

היא נקלטה בשמי ישראל, לכן הנוף הישראלי. ישראלים האזינו לה, (למורת רוחך) ולכן הביטוי. לצורך העניין בירושלים, תחנות מירדן הם חלק מהנוף הישראלי. הדבר היפה ב-FM זה שהוא מתעלם מגבולות וגדרות ששמו היצורים המשונים המתקראים בני אדם. (אגב בית הקדש, ייתכן וטוב שהוא חרב, על פי עדויות מסויימות מדובר היה בבית מטבחיים אחד גדול שבו דם החיות העולות לקרבן הגיע עד לגובה הקרסוליים.) וכשראיתי את ההודעה הבאה שלך ראיתי שדחפת שם את השואה, תרשה לי להתעלם. למרות שבדרך כלל מעניין לי לקרוא את הודעותיך - השימוש בשואה, שהיא נטולת פרופורציות לכל דבר אחר, הופך את הכתיבה שלך ללא רלוונטית. ההודעה שלי הייתה בנושא רדיו, וביקשתי מפורשות שלא לפצוח שוב בדיון הפוליטי, אבל כנראה שיש אנשים שקשה להם להתאפק. ותשים לב - כתבתי שאני לא נכנס לדיון הפוליטי - אני מביא לינק לעיונכם - מבלי להביע דעה. לא אני כתבתי את הטקסט. לא אני הפעלתי את התחנה. קיים טקסט שכפי שעיניך רואות - עיניין אדם אחד או שניים כאן בפורום, וזה הופך אותו ללגיטמי (ולמעשה, כל טקסט הוא לגיטימי, אתה יודע, חופש הביטוי וכו', כל עוד הוא לא פוגע אישית באף אחד). ואתה רק מחפש הזדמנות להתנגח. מהסממנים המובהקים של מי שבטוח בצדקת דרכו באופן מוחלט - הנטייה להתלהמות, שלא לדבר על אלימות מילולית. ואני מסיים את הדיון כאן. חבל שאתה מאפיל על הישיגיך הרדיופונים הבאמת יפים בהתבטאויות מעין אלו.

ועכשיו, אחרי שכן קראתי את הודעתך השניה

אני מסתייג מה"יקירי", שכן קראת לתלות אותי בכיכר דיזנגוף. (דווקא כיכר דיזנגוף? לא חסרים מקומות יותר נאים לתלות אותי?)

רמאללה תמיד מזכירה לי את הלינץ' המתועב.

הרצח ההמוני מול כל העיר המתועבת בירת הטרור קן המרצחים רמאללה,הרצח שהוכיח לנו מול אלה חיות אדם אנחנו מתמודדים,אנשים צמאי דם,לכן שום דבר שקשור לעיר הזו לא יכול לבוא בטוב,טוב שנעלמה ולא חסר מוסיקה לועזית בטח ובטח לא ברשת,יש אלפי תחנות מכל העולם באיזה שפה שנבחר.

ArsaWhat

New member
אם כבר תולים אותך מכיכר דיזנגוף

אז רק אחרי שמנמיכים אותה. זה כמו להתאבד מקפיצה מהמדרכה :)

אל תסתייג מהיקירי

אני לא האדם שרוצה להחליט כאלה החלטות זה גדול עלי. אולם, זאת עובדה שכך היו עושים לאנשים שרושמים כך בימי פרעה או במשטרים קשוחים אחרים.

עומר בחיאט גם רדיו חיזבאלה נקלט בישראל

אז הוא גם שייך לנוף הישראלי? נוף ישראלי היא מילה קדושה בעיני אז תפסיק להיות יפה נפש. לרשום שבית המקדש טוב שחרב הוא בורות מצידך מכיוון שעם חורבן הבית עשו טבח ביהודים והחריבו פה בישראל תרבות עניפה. אחת הבעיות שלנו כעם היום בשנת 2009 היא אנשים כמוך שחושבים שהתופעה של הטרור החמאסי חיזבלאי איראני הוא פחות נורא מהשואה ואין להשוותו ואני אומר שהו יותר גרוע ולכן אני מוצא קשר ורואה פרופורציה. גם לפני השואה אנשים יכלו להגיד שיוצאים מפרופורציות. כשאתה כותה הודעה אתה לא יכול לצפות או לבקש מה תיהיה התגובה - פוליטית או רדיופונית, יש לכל דבר שרושמים השלכות רבות. אין קשר כאן לצדקת דרכי כל מה שרשמתי הן עובדות נחרצות ואתה לא יכול לסתור אותם כולל תליתך בכיכר העיר, עובדה היא שהגבת בשפה נאותה אבל להצליח לסתור אותי לא הצלחת. זה לא עניין של צדקת דרך או התנגחות. אני צינתי עובדות עובדות ורק עובדות. השגי הרדיופונים בטלים בשישים כשמדובר במדינה שאני חי בה וביהודים חפים מפשע. אם לא היה איכפת לי הייתי פותח את קליק אף אם, שהיא תחנת רדיו ישראלית בנוף הישראלי, באיים הקריביים "בהמס אף אמ" וחי גם שם. תאמין לי אני יכול לעשות את זה בקלי קלות.

ראובן

את שיש לי להגיד לך בעניין אעשה כשניפגש. אני רק רוצה להוציא מהמשוואה את מייק, איש רדיו מקסים, שאהב את מה שעשה, אהב את התחנה שהייתה ביתו, ובסה"כ שיתף אותנו ברשמיו. יש דברים בכל מקום שלא חייבים להתלכלך בפוליטיקה ובאלימות. מייק בסך הכל שידר מוזיקה ותכניות קלילות (ביום הסגירה התכנית שלו עסקה בתה).

יניב לא קם אדם אחד בפורום

וגם לא יקום שיגיד שמה שרשמתי לא נכון הכל עובדות ונכונות. רדיו ופוליטיקה הולכים יחד ואל תיהיה גם אתה יפה נפש ואסביר. מייק שידר אומנם על תה בתכנית האחרונה שלו אבל בסוף שעה עגולה הוא העביר לחדשות פרו פלשתיניות. אין לי חצי דבר נגד מייק ואני גם לא מכיר אותו. אני לא שופט אותו כי אני מאמין שהו חושב שהוא בסדר ולא מבין בכלל השלכות של לשדר בתחנה שכזו כיהודי. עוד דבר אני רוצה לציין, באופן אירוני הוא רשם חדשות רדיו ישראלי וזה לא נכון. בנוסף, הוא בחר לפוסט שלו צבע רקע ירוק כמו של האחים המוסלמים וחמאס. בנוסף הוא רושם הכל באנגלית ולא בעברית. אני בקרוב רוצה להעלות אתר חדש באינטרנט. אז הסולגן שלנו יהיה ישראלי הצבעים יהיו ישראלים ולא יהיה מקום לטעויות. לא רשמתי כלום מלוכלך, המציאות מלוכלכת בצבע אדום בוהק של דם ולי לא זכור שהשתמשתי בצבע אדום בתיכנון המציאות שלי כאן כיהודי. אז נכון זאת פוליטיקה ואלימות וזועות של הרג, אבל את התסריט לא אני קובע אלה המציאות העגומה בה אנחנו חיים. עכשיו עוד משהו קטן. המון שנים אני קורא עיתונים מאז היותי ילד ואז אתה קורא על זוועות שמתחוללות על דברים שקורים ומהרהר ואומר לעצמך טוב נו, זה רק בעיתונים. השנים חולפות ופתאום אתה מקבל בום ואתה מבין שמה שבעיתונים יכול לקרות גם לך או קרה. עם כל הכבוד לך יניב אתה צעיר ואני מאחל לך שהבום לא יגיע אליך לעולם כי זה לא נעים וזה לא רחוק מכל אחד מאיתנו.

ועכשיו משהו אישי למייק

כולנו בני אדם וכולנו רוצים להגשים חלומות, אדם אחד החלום שלו זה להגיע לירח וגם משלם בחיו. אדם אחר חלומו הוא לשדר רדיו. אדם שחלומו לשדר רדיו צריך להבין את ההשלכות. הגשמת חלומות בשום פנים ואופן לא אמורה להיות על חשבון ערכים כיבוד הזולת ושכל ישר. כי את זה עושים אנשים ללא מצפון. למרות מה שרשמתי כולנו בני אנוש וטועים. אני חושב ובטוח שאתה לא אדם רע, אלה אדם טוב שכל חלומו היה לשדר רדיו. אולם, אני חולק על הדרך שלך וחושב שטעית. אנשים טועים כי אנחנו לא אלים, מאידך אנשים שהם אצילי נפש יודעים גם להמשיך הלאה ולהבין שאדם יכול לטעות. אבל עשה טובה ויעשו כולם טובה אם יפסיקו להזכיר פה את התחנה הבזוייה הזאת שנקראת רמאלה FM מי שיבחר להזכיר את רמאלה FM חייב לקחת בחשבון שזה לא ויכוח על רמת שידור או כמות פרסומות וצריך להיות מוכן לקבל ביקורת קשה ונחרצת ואין מה לבוא בטענות למה שרשמתי. שוב כל מה שרשמתי עובדות נטו.

mebo2

New member
כמה תשובות

תודה ראובן על הפוסטים האחרונים, אני מאוד מעריך את הטון . כמה תשובות לנקודות שהעלת 1. הצבע של הבלוג - זה היה הצבע DEFAULT . לא חשבתי על זה לעומק - עכשיו שיניתי אותו לכחול לבן - ושיניתי את המילים שהיו באדום לכחול. 2. לפני שהייתי ב RAM FM , הייתי בכל השלום 107.2FM . שתי התחנות היו תחנות ששידרו מסרים של שלום ושיתוף פעולה. דרך הגב, מה אתה חושב על כל השלום? 3. אני גם לא הסכמתי עם כל החדשות ששודרו שם, וכשחשבתי שזה היה אנטי ישראלי, דיברתי עם מנהל החדשות 4. הבלוג שלי באנגלית בגלל שיש לי המון קוראים מחו"ל שלא מבינים עברית, והבלוג זה בעיקר בשבילם 5 הבלוג כן על חדשות הרדיו בארץ - ראה פוסט על רדיו ירושלים. פשוט מישהו ביקש ממני לכתוב מה באמת קרה ב RAM FM , אז עשיתי זאת - ולא כל הזמן יש חדשות רדיו . 6 אני מסכים עם כל העובדות על רמאללה - אין ויכוח פה - אבל RAM FM הייתה סה"כ תחנת מסחרית (!) ששידרה מוסיקה 24 שעות בממה. מאות אלפי אנשים האזינו בה, ופשוט סגרו את הרדיו אם לא אהבו את החדשות. 7. האם קול ישראל היא אנטי ישראלית? היו עשרות "מחבלים" לפי הגדרתך שהיו בכל תוכניות האקטואליה וחדשות. שנינו אנשי רדיו שאוהבים לשדר. היום לצערי אני לא משדר יותר, אני עובד במשהו אחר לגמרי. אני פשוט רציתי לשמח אנשים, או לפחות שישכחו את בעיותיהם לכמה שעות. האם שגיתי שעבדתי ב RAM FM ? אני חושב שלא. אם היינו תחנה כל כך פרו-פלישטיני, המאות אלפים של ישראלים לא היו מאזינים לכל התוכניות. שיהיה לך שבוע טוב מייק ברנד

מייק

הצבע של הבלוג אני בטוח שלא נעשה במתכוון אבל זה פשוט צד את עיני. אני לא שמעתי מעולם את כל השלום לכן לא יכול להביע דיעה. בעיקרון אני לא מאמין בשיתופי פעולה כאלה, כי עד שאין שלום אמיתי אין מה לדבר או לשדר,עצוב יותר שאני לא מאמין שיכול להיות שלום בשנים הקרובות אם בכלל. שוב אני חוזר אחורה ועתיד מדינת ישראל יהיה גרוע שבעתיים מתקופת השואה אם לא יתפקחו כאן. לדעתי ואני נביא זעם, סוף מדינת היהודים קרוב מאי פעם לחידלון אם לא יקרה משהו דרסטי היום הזה יגיע ומהר. יתרה מזאת גורלה של מדינת ישראל תלוי רק ביהודים היושבים בתוכה ולא באמריקה ובטח לא באירופה הנאיבית. עכשיו אני רוצה לחדד איתך נקודה חשובה. בארץ ישראל נקלטות יותר תחנות רדיו ערביות מאשר תחנות ישראליות. אם כך למה אני לא מבקר את כל התחנות האלו? למה דווקא רמאלה FM.? רמאלה FM ניסתה לתפוס את המקל משני הקצוות וזה בלתי אפשרי: מצד אחד הם עשו יחצנות בארץ ישראל ואף הגיעו לפריים טיים בטלויזיה הישראלית. בנוסף פרסמו שלטי חוצות ברחבי ישראל, ויחצנו שלום ושיתוף פעולה. מצד שני הם ישבו תחת זיכיון פלשתיני מה שאומר שאי אפשר לעמוד מאחרי הקמפיינים שמכרו לעם בישראל, חייבים להיות פרופלשתינים אחרת איזה אינטרס יש לפלשתינאים שתחנה כזאת תשודר משטחם? וכך הם עשו עם מערכת החדשות אולי בעל כורחם. ומה שמוביל אותנו למציאות שהיתה תחנה פרופלשתינית שמשדרת לישראל וכל זאת תחת אינטרס מובהק של כוחות הרשע וזה מקומם ולא בסדר. יותר עצוב הוא שיכלו לעצור אותם ביום הראשון שהם התחילו לשדר. והכי עצוב הוא שהתקשורת בישראל גם עשתה להם פרסום בחינם. "כשמשתינים עליך זה לעולם לא יכול להיות גשם" ובישראל הצחיחה אנשים חשבו שזה אולי גשם אבל זה לא.ואני מאשים את התקשורת בישראל גם, אבל לא שופט אותה.

עומר סנש תלמד מmebo2

תראה איזה תרבות דיבור יפה, איזה התיחסות עניינית ולא גיבובי שטויות והסטת הויכוח לנושאי דת שבה את בור כידוע. בקיצר תלמד ממנו....

ראובן יקירי

ניכר בך שאתה מאמין בצדקת דרכך. אתה עיקש ונחוש ועל זה אתה ראוי להערכה. אני חושב שאתה, כמו הרבה ישראלים, אוחז בדיעות שרק יקחו אותנו למקום רע מאד. כמו כן, חלק ממה שאתה כותב הוא בעיני גיבוב של שטויות שמתחת לכבודי להתייחס אליהן, אבל רק רציתי לציין נקודה קטנה אחת: הבום הזה שאתה מדבר עליו הגיע אלי, ובענק. וכמה פעמים. וזה לא מונע ממני להחזיק בדיעות שבהן אני מחזיק. להפך, זה רק חיזק אותן ולקח אותי אפילו יותר שמאלה. ועוד נקודה: ומייק כותב באנגלית כי זו שפת האם שלו. גם כששוחחתי איתו עברנו מהר מאד לאנגלית משום שזה היה לו יותר קל. ולהגיד שהוא בחר בצבע ירוק כי זה הצבע של האחים המוסלמים נשמע לי כמו השלכה פראית. אפשר לומר גם שהוא בחר בירוק כי זה צבע הטבע או של הצבע של מכבי חיפה. what the fuck. אתה עסוק מדי בלכעוס. ועם כעס לא מגיעים לשום מקום.

ובעודי כותב את המילים האלה

מסתבר שזה הצבע של ברירת המחדל בבלוג. ראובן - שתה כוס מים, תרגע.

למעלה