ערפדים

M16B

New member
ערפדים

מופעים בתמונות או קלטות וידאו אחרי שמצלמים אותם?

ANGEL N

New member
אני חושב שכן...

אם אני לא טועה אז לקורדיליה או למישהוא ב"אנג´ל" היה תמונה של אנג´ל

GreeCheeMan

New member
לצלם תמונות אפשר. וידאו אני לא יודע

בפרק בבאפי שהיא מגיעה לגיל 18 והיה לה את המבחן שהיא הייתה צריכה לעבור אז היה שם ערפד שהצטלם עם אמא שלה.

ANGEL N

New member
הודעה לרינת...

רינת מצטער שאני לא עונה לך בפרטי פשוט אני לא מלציח להכנס לשם משום מה:) ודרך אגב "יום טוב" לכולם!!! אני מקוה שהבנתם למה הכונה!

../images/Emo41.gif עונה שנייה אנג´ל (סוף)

בפרק האחרון או הלפני אחרון כשלקחו את ווסלי וגאן אז ווסלי אמר שיפתחו את הארנק שלו והייתה שם תמונה שלו של קורדי ושל אנג´ל

Skunk On Wheels

New member
טוב טכנית אין סיבה שלא יופיע בצילום

כי איך שצילום עובד.. כל עוד הערפד מקרין אור (אור כלשהו פוגע בו) אז הוא ייצא בצילום..

tzvitz

New member
../images/Emo41.gifהיו תמונות של אנג´ל

בפרק 2X02, כשהיה במלון שאח"כ הם הפכו אותו למשרד שלהם, קורדליה וווסלי מצאו תמונות של אנג´ל מלפני שלושים שנה, כשהוא התגורר במלון.

idanyd

New member
טוב טכנית אין סיבה שלא ישתקף במראה

כי איך שמראה עובדת... כל עוד הערפד מקרין אור (אור כלשהוא פוגע בו) אז הוא ישתקף... גם אין שום סיבה שהם יחיו לנצח, כי כל דבר נהרס בסופו של דבר. זו לא השקפת עולם, זו פיזיקה פשוטה. ואין סיבה שהם ישנו את תוי פניהם בפתאומיות כזו, כי לתאים לוקח הרבה יותר זמן לגדול. שאני אמשיך?

ANGEL N

New member
אם כבר בפיסיקה עסקינן אז...

זו פיסיקה של בני אדם, היא נכונה למושגי בני אדם. אני אישית מאמין שיש דברים שהמוח האנושי פשוט לא יכול להבין או לחשוב עליו. אני אתן לך דוג´ קטנה: אני אישית חושב על האפשרות שאין התחלה וסיום לעולם שלנו (חשבי רגע ואז תמשיכי לקרוא)... בעולם שלנו הכל הוא עם התחלה אמצע וסוף - יום, לילה, חיי האדם, בעצם לכל דבר שיש בעולם הזה הוא בעל תאריך תחילה ותאריך סיום ולכן קשה מאוד לחשוב על העולם כולו כמשהוא שאין לו התחלה וסוף אלה רק אמצע. אנחנו המצאנו את מימד הזמן כדי שיהיה לנו נח ...

idanyd

New member
אנג´ל, זו לא פיזיקה

זו פילוסופיה, וקטונתי מלהתווכח עם פילוסופים. מה שאני אומר זה ש(כמו שכתבתי לפני שבועיים בערך)ערפקים מפריכים את החוק השני של התרמודינמיקה, בעצם קיומם. אז אם אנחנו נמצאים בבאפי-וורס, שם חוקי הפיזיקה קצת שונים משלנו, אי-אפשר להסתכל על שאלות כאלה בצורה מדעית. זה קסם, כישוף, נס, פלא, איך שתרצו לקרוא לזה, אבל זה לא הגיוני. וכשאני אומר "לא הגיוני" אני מתכון "לא מציית לחוקי ההגיון". אז תשאירו Nitpicking לטרקיס, הם הרבה יותר מנוסים בעניינים כאלה.

buffstar

New member
ספייק צילם את באפי נלחמת בערפד

בעונה2 (הוא עצמו לא צילם אלה ע רפד אחר אבל מה זה משנה?)

ד י י ז י

New member
אם כבר מראות עסקנו...

את הערפד אי אפשר לראות במראה. נכון. אבל למה גם את הבגדים שלו אי אפשר לראות? זה לא ממש הגיוני...

matanbu

New member
זה כמו שכשהם נהיים אבק

אז גם הבגדים מתאבקים. אפיזודה קומית: זאנדר בעונה 4 - שספייק מנסה להתאבד עם החולצה שלו.

B a n j o

New member
לפי המסורה

הסיבה העיקרית שבגללה לא רואים ערפד במראה היא בגלל שהמראה כביכול משקפת את הנשמה (???) שזה בעיקרון אמור להיות גם נכון לגבי תמונות (לא יודע מה עם וידאו). יש שבטים באפריקה ועוד כל מיני מדינות שמאמינים שכשמצלמים אותם זה לוקח חלק מהנשמה. אין כאן שום קשר לפיזיקה, איך פיזיקה (או מדע בכלל) יכולה להסביר ערפד?

B a n j o

New member
תוספת

העיניין עם הבגדים יכול להיות שההילה (או משהו) בסיגנון גורם לזה שהבגדים לא יראו (הבגדים כאילו חלק מהם). כמו שהבגדים של סופרמן לא יהרסו בקרב כי ההילה שלו מגינה עליהם גם כי הם צמודים אליו

idanyd

New member
Banjo,

כל העניין עם ההילה של סופרמן זו רק איזו המצאה של היוצרים של "לויס וקלארק". זה לא היה קיים בקומיקס או בסרטים, כי שם החליפה הגיעה איתו מקריפטון. לפי הסדרה, אמא שלו תפרה לו את החליפה מבד רגיל, אז הם היו צריכים למצוא סיבה לכך שהיא בלתי פגיעה. וכן, גם סופרמן מתנגד לחוקי הפיזיקה - מאיפה יש לו אנרגיה, אותה הוא הופך לאנרגיה פוטנציאלית וקינטית?

אין שום קשר

להילה בסופרמן, אם תשימו בד צמוד לפלדה ותירו עליו לא יקרה לו כלום

למעלה