ערפדים

B a n j o

New member
אני יודע לגבי

ההילה של סופרמן, אני יודע שזה רק בלויס וקלארק, פשוא הבאתי דוגמא. וד"א, האנרגיה שבה הוא משתמש מגיעה מהשמש. הוא כמו בטריה סולארית. הוא מקבל אנרגיה מהשמש ומתרגם אותה לאנרגיה קינטית

ד י י ז י

New member
לא.

אבל בבאפי יש חוקים מסוימים שנכון, רובם ממש לא הגיוניים אבל אפילו בחוסר הגיון צריך להיות הגיון. משהו הבין? עוד פעם. אולי החוקים הפיזים שתקפים כאן, לא תרקפים שם, אבל עדיין יש אצלם חוקים משלהם. אוי, נראה לי שעוד יותר סבכתי את זה. בכל מקרה, אם זה נכון - אם אנג´ל מתכסה בשמיכה עם באפי (הסטאר קרוסיות שלי חזקה ממני..
). וחצי מהשמיכה אצלו, לא תהיה לה השתקפות?

ANGEL N

New member
הבנתי אותך ...

ואני חושב בדיוק כמוך (או כמו שאמרו לנו להגיד בכיתה א "דעתי כדעתך"). זה נכון שמדובר בעולם שונה מהעולם שלנו במס´ דברים, אבל גם בעולם שך באפי יש חוקים שגו´ס מקפיד לשמור

איך הגעתם לתורת הקוונטים???

בכל מקרה הקטע עם הבגדים זה כי הם "חלק" מהערפד או משהוא כזה... תמונות ווידיאוים של ערפדים רואים תסתכלו על "חסרת אונים" ששמה הערפד מצולם מלא... וגם בספרים של גיילס יש תמונות של כל מיני ערפדים ושדים... ולא הבנתי את השמיכה ובאפי ואנג´ל...?

ד י י ז י

New member
ובכן..

אם את זוכרת (וכסטאר קרוסית חסר לך לא לזכור!) ב´מה השורה שלי´ כשבאפי דיברה עם אנג´ל הוא ישב לידה. היא הסתכלה במראה ולא היתה השתקפות שלו. אפילו לא הבגדים. אז אמרו פה שזה בגלל השייכות לבגדים. אז חשבתי , מה אם הוא ובאפי יחלקו שמיכה (סתם דוגמא.. מה שעלה לי בראש) וחצי מהשמיכה תהיה פרוסה עליו וחצי על באפי. האם גם לשמיכה לא תהיה השתקפות במראה?

matanbu

New member
לדעתי זה קטנוניות

זה ממש מרגיז. אני מבינה את הרצון שהכל יהיה נורמלי והגיוני ושאם יש חוקים ישמרו אליהם. וזה מה שעושה סדרה טובה באמת - העובדה שהחוקים נשמרים ושהעבר לא יכול פתאום להשתנות כי זה מתאים לאיזה פואנטה כלשהי. אבל מצד שני, תנסו פשוט להנות מהסדרה... אולי זה ההנאה של אנשים לשבת עם זכוכית מגדלת על כל דיאלוג ועל כל סצינה, וזה בסדר, תעשו מה שבא לכם, אבל זה לא בדיוק הכיף האולטימטיבי בשבילי... ~אז אולי לא הייתי צריכה להשתתף בדיון? ממ.~ ~ממ. קוקיס?~ ~ממ. פני´ך?~ (או מה שזה לא יהיה)

רק כי רציתי להגיב באיחור קל-

עדיין למה תורת הקוונטים??? ואגב יראו את השמיכה פשוט לא אותו הרי השמיכה לא צמודה עליו אלא מעליו או בסגנון...

מה שמזכיר לי...

באחד הפרקים בעונה השניה, לא זוכר איזה, באפי ישנה במיטה של איינג´ל, וכשהיא מתעוררת בבוקר יש עליה אור שמש ישיר מהחלון!!!! ואני שואל, איך איינג´ל מסתדר עם זה? הרי הוא ישן שם במהלך היום, לא?

ונגיד עוד שאלה שלא הבנתי-

איך הם מצליחים (ספייק ואנג´ל) להסתובב שמעלם שמיכה ביום? נגיד כשספייק ב4 בא לגילס וכאלה? מה השמיכה מצילה אותם?

ANGEL N

New member
זה היה בעונה 5 ולכן יש למעלה...

ספויילר לעונה חמישית, אבל ספויילר ממש לא רציני

ד י י ז י

New member
גם בעונה 4 וגם בעונה 3...

אז זה לא ממש ספוילר.. הרבה פעמים הם הסתובבו ככה, השמיכה דיי אטומה לקרני שמש אז נראה לי בגלל זה..

אז גם בגדים וכובע?

איך בד יכול להיות אטום לקרני אור? רק צבע שחור או משהוא כזה בולע קרנים אבל כעיקרון יש את האטומים שבינהם יש מילימטרים של חלל ריק או וקום אז זה אומר שכן עובר קרן אור.. אבל למה להיות קטנונים...

matanbu

New member
האמת שכן ספוילר לשישית

גם כובע, לדוגמא בטאבולה ראסה! עם הכובע המשעשע של ספייק! זה הרי היה באור יום....

smgfan

New member
נראה לי ששמיכה וכל זה רק מאט את

ההישרפות של הערפד. כי גם עם השמיכה ועם כל הבגדים לספייק היה עדיין עשן והוא מציהר להיכנס לבית.

למעלה