ערפדים הם אמיתיים?

בדנתמ

New member
אה חס וחלילה...

סתם במקרה יצא שרוב החולצות שלי כהות... פעם אחרונה ששמתי איפור כלשהו, היה לאפשר דם על הפרצוף לאיזו תחפושת מתישהו בתיכון... אפשר להגיד שאני גם נמנע מלשים על עצמי טבעות / שרשראות / צמידים / בגדי נשים או כל דבר משונה שכזה
ואגב לבוש שהוא הסטיגמה של חובבי המטאל בארץ - בכל מדינה מתוקנת חובבי המטאל הם metal heads ולא גותים או פריקים, והם מתלבשים בצורה רגילה לחלוטין. פשוט מה שהכי נוח כנראה גם יהיה הכי יפה
ולגבי החתך המזוהם והמגעיל: תחשבי על זה ככה - לא טוב להכניס את החומרים המזהמים האלה לפה כדי שהם לא ייכנסו למחזור הדם. אם הם על הפצע הפתוח, הסיכוי שלהם להיכנס למחזור הדם גבוה בהרבה. ללקק פצעים, כשאין מים נקיים לשטוף אותם בהם זה רעיון די יעיל

קרניjack

New member
אם הבנתי אותך נכון..

אתה אומר שהסטיגמה של המטאליסטים זה שהם נראים גותים? לדעתי ממש לא... הלבוש הנפוץ זה כולה חולצת להקה שחורה וסתם מכנס. גותים זה משהו אחר...גותים לאו דווקא שומעים מטאל, יש את המוזיקה האלטרנטיבית והסוג של טראנסים, מה שזה לא יהיה.

בדנתמ

New member
אני פשוט מתקשה להבדיל...

בין פוזר אחד למשנהו. גותי (ולצורך העניין אם זאת בחורה והיא סתם שמה אודם שחור להופעת מטאל היא לא גותית) או ילד אימו, הם כולם נראים אותו דבר. טוב, חוץ מזה שילדי אימו זה הרבה יותר גרוע

בדנתמ

New member
על זה בדיוק אני מדבר...

ולמטאלהדס אין מראה מאוד טיפוסי. הם נראים דומה לגראנג'יסטים למשל, שהם תכלס סוג של מטאלהדס. פשוט בגדים נוחים, שלא מקושרים בצורה חזקה מדי לאף אופנה חולפת וייראו אותו דבר גם אם תלבשי אותם בעוד 15 שנה.

Berethor

New member
כל כמה זמן מישהו חייב לבוא עם השאלה הזאת

הסיכוי שתתקל בערפד הוא אחד למליון, ותהיה בטוח שזה אחלה של דבר, אתה יכול למות או לחיות לנצח. סיכון שווה לבן תמותה.

למעלה