ערער

kfirik

New member
לגבי הערער

איתן שלום, הערער שהצגת הינו מעוצב בסגנון ליטרטי,הגזע הולם את הסגנון משמע שהגזע "נקי" מהסתעפויות ענפים יותר משני שליש ראשונים מבסיס הגזע. אך הליטרטי הינו סגנון שבא לייצג (מעבר למשמעות הפילוסופית שלו) עץ שבמשך שנם רבות גדל במקומות קשים וצמח בצורות מגוונות כדי לחפש אחר אור,עץ שגדל בכאלה תנאים לא יכול להרשות לעצמו נוף מלא ושמן,עיצוב נוף הליטרטי צריך להעשות בקפדנות כדי להשאיר עלווה רזה ומינימליסטית,העלווה בעץ שלך חסרה מעט בקו מיתאר מוגדר המאפיין את הסגנון,לכן כדאי לך לתכנן בקפידה איך להגיש את העץ הזה כדי שיהלום את הסגנון הכל כך אלגנטי. אני מקווה שאני לא פוגע בהערותיי. בברכה כפיר.

איתן em

New member
לגבי הערער-

שלום כפיר,ראשית כל הערה שהיא בנושא של עיצוב או סיגנון וכו"...איננה פוגעת ,ולדעתי גם אין מקום או צורך להפגע .מבחינתי הצגת העצים לא נועדה על- מנת לקבל מחמאות, נהפוך הוא הדבר- מבחינתי המטרה היא לשמוע את ההערות ,הדעות השונות של האנשים,לשוחח על בעיות העיצוב,על השגיאות,לשתף את האנשים בהתלבטויות השונות של תהליכי העיצוב,ולמצוא פתרונות. אי -לכך כל הערה מתקבלת בברכה,במידה והיא מכוונת להצביע על שגיאת בעיצוב,הצעה לכוון מסויים בעיצוב וכו" לפעמים בן אדם שבוי בקונצפט מסויים,וליבון הדברים נותן לו כיוון על מנת להשתחרר ולחפש פתרונות חלופיים. לכן ההערות שלך הן לגטימיות ובשום פנים ואופן לא מעליבות. לשם הבהרה -האם אתה מתכוון לערער תחת הכותרת "עוד ערער קטן לסיום" ? שכן בערער הזה התחלתי ממש בעיצוב ראשוני ובאמת אני עדיין מחפש כיוון.באם אתה מתכוון לערער אחר ,אשמח אם תעדכן אותי.בידידות איתן

kfirik

New member
האמת היא שכן..

אני באמת התכוונתי לערער שהוצג תחת הכותרת "עוד ערער קטן לסיום" אז אני מראש מניח שאולי הרלבנטיות של דברי פוחתת.. תודה וברכה כפיר.

למעלה