עכשיו אפשר לעבוד.לפי ראות עיני ערער הזה יכול להיות כוכב.אני היתי מנסה להגיע לעיצוב כמו בסקיצה.כרגע אומנם ראש העץ ברור יותר ,זאת אומרת ניתן לראות בברור את חלוקת הענפים (יציאת הענפים)אך עדין אין כיוון מוחלט.כמובן שזה רק לפי ראות עיני ואני מאמין שיש עוד מיליון כיוונים ועיצובים שאפשר לתת לערער מקסים זה. משה
אך הבעיה היא שיש לערער הזה בעברית פשוטה (בלגן בראש). קשה מאד מהצילום לראות בדיוק את הסתעפות הענפים בכדי לנסות לסדר ולכון את הענפים,בבקשה איתן עוד צילום קרוב של הראש.
אכן זה נכון,אני התמקדתי בצורה של הגזע בעיקר,ועכשיו צריך "לעבוד "על עיצוב הענפים בחלק העליון,אני מעדיף לשלוח צילום על המוגמר ,אבל אשתדל למלא את בקשתך ,למרות שגם בצילום מקרוב קשה יהיה לראות את ה"בלאגן" להתראות איתן
איתן האם העץ תחת הודעתך "מהערערים(הלא מסודרים)" וזה שתחתיו בהודעה "מהצד השני" הוא אותו ערער? או שיש כאן בלבול בסדר העלאת התמונות? נראה שאלו שניים שונים. השני מעניין מאוד, קצת מבולבל בסידור הענפים אבל עם פוטנציאל מבטיח.
בכפילות אותו צילום תחת כותרת לא מתאימה,וכפי שידוע אין חזרה לאחר שנעשית טעות-קצת מבולבל זאת מילה עדינה,אני פשוט שגיתי בעיצוב שלו בתחילת הדרך,ולכן נתתי לו לגדול ולהתמלאות בענפים מתוך תקווה שאולי בעתיד אנחל איזו שהיא הצלחה יותר טובה ואמצא פיתרון לעצב אותו.איתן