ערעור על טסט

600mh

New member
ערעור על טסט

הייתי בטסט ונכשלתי, הטסטר הכשיל אותי על דבר שלדעתו אסור, אך לפי החוקים מותר בהחלט ומורה הנהיגה בדק את הנושא וגם התייעץ עם מורים אחרים ובמילים שלהם "הטסטר דפוק בראש". אין שום ספק שמה שהיה שם היה פשוט טעות של הטסטר. שאר הטסט נהגתי טוב ומגיע היה לי לעבור, האם במקרה כ"כ קיצוני יש משהו שהוא יותר מערעור, שבו הם יקבעו שעברתי, או משהו דומה, כי ערעור רגיל גם אם הוא מתקבל אז יש עוד טסט, וזה לא הוגן היות וכבר בטסט הקודם נהגתי מצויין. הערה, יש לציין שזה טסט 8(!!) שאלה נוספת, האם אחרי שכבר נכשלתי פעמיים עם טסטר האם יש לי זכות לבקש שיביאו לי טסטר אחר בפעם השלישית? תודה רבה!

600mh

New member
תודה על התמיכה

פשוט מתסכל טסט 8 נסעתי מושלם והבן אדם פשוט לא יודע חוקי תנועה... ואני הולך להיכשל בגלל זה ואין שום ספק בעולם שהוא טעה ואני עשיתי בסדר :( טסטרים הם רעים!

buda11

New member
לא כולם..

אבל רובם הגדול רעים ויש גם מושתחים. עוד מעט תבדוק את התוצאות.

600mh

New member
בדקתי ו... נכשלתי

לא הפתיע. פשוט לא הוגן משרד הרישוי צריך ללמד את הטסטרים חוקי נהיגה!!! אני נדפק בגלל שטסטר לא יודע טוב חוקים, לא יאומן!

buda11

New member
לא נוראה אחי

תגיש עירעור אחי אגב זה היה ללך טסט עם בוחן רגיל או שזה המנהלים של הטסטירים או משו כזה?

600mh

New member
זה בוחן, אבל לא בוחן רגיל

זה לא היה בוחן רגיל זה בוחן דפוק בשכל שלא יודע חוקי נהיגה ונראה כמו דובי גל!!! ורב בוחן לא היה עושה בחיים את מה ש"דובי גל" עשה כי הוא יודע את החוקים...

אז יאללה גש עם הטופס

הירוק למשרד הרישוי לרב בוחן ותערער, אני בטסט ה4 באופנוע נהגתי מושלם ונכשלתי על הערה שהוא המציא, אמרתי למורה שאני רוצה לערער והוא אמר לי שזה לא כדאי כי זה בירוקרטיה ארוכה ורוב הסיכוים שלא יאמינו לך וכו... בסוף ויתרתי ועברתי טסט אחרי זה. במקרה שלך אין מה להפסיד, אגב הערעור זה רק עד 3 ימים אז תמהר

poldi1

New member
אתה מוכן להסביר בפרוט מה היה . .

מה הרקע לכל התיסכול שלך . תפרט בדיוק מה קרה . תגיד מה המורה שלך אמר ולאחר מכן מה אמר/כתב הבוחן . .

StandStill

New member
מצטער לשמוע.

הדבר היחיד שערעור יכול להניב זה זיכוי על 116 ש"ח ותו לא. זאת אומרת אל תצפה לכך שעירעור = מעבר המבחן המעשי. על מה הטסטר הכשיל אותך? מה היה רשום בטופס?

NewUser4

New member
תגובה.

בוא ניגש רגע לעניין, ונעזוב רגע את כל התגובות שמדברות על כמה שהטסטרים מניאקים וטיפשים. תכתוב כאן את דברי הבוחן בטופס סיכום המבחן כלשונם (תצטט). לאחר מכן תרשום על איזה מדברי הבוחן יש לך בעיה. תכתוב מהי אותה עבירה שהטסטר טען שעשית, ומהי טענתך וטענת המורה שלך בעניין. לאחר מכן אוכל לתת התייחסות הולמת למקרה. העובדה שזהו טסט 8 לא רלוונטית.

600mh

New member
כמו שאמרתי בזה שהטסטר טעה אין ספק

כמו שאמרתי בזה שהטסטר טעה אין ספק... לא לי, ולא למורה שלי ולא לכל המורים שהו התייעץ איתם בנושא, הטסטר פשוט טעה וזהוא. תאור המקרה: הייתי בככיכר עם 2 נתיבים בה הייתי צריך לפנות שמאלה, כשהגיעה הפניה אותתי ימינה, באתי לצאת, וטסטר תפס את ההגה ואמר שאסור לצאת החוצה מהנתיב הזה (הפנימי) אלא צריך לעבור הרבה קודם לימני רק אז לצאת... יש לציין שלא היה אף מכונית במרחק קילומטר בערך אז זה לא שבאתי לצאת והתקרבתי למכונית או משהו הוא פשוט תפס לי את ההגה וזהו. בישראל, מסיבה לא ברורה לא קבעו חוקים לנהיגה בכיכרות מרובי נתיבים, אבל בכל מדינה אחרת בעולם צריך לעשות כמו שאני רציתי לעשות (כשמגיעים לפנייה לפנות) ולא כמו שהטסטר רצה שאני יעשה (לעבור נתיב הרבה קודם ואז לצאת) מצורף קישור למאמר בנושא ותרשים של מה שעשיתי מהמאמר. בתרשים מתואר בדיוק מה שאני רציתי לעשות, לדעת הטסטר לעמות זאת, זה אסור וצריך לעבור קודם לימני ורק אז לצאת. שוב אין לי ויכוח עם הטסטר לגבי מה עשיתי, הויכוח הוא לגבי החוקיות של זה, בישראל לא נקבע חוק, אבל בכל מדינה אחרת צריך לעשות כמו שאני רציתי לעשות!!! וגם ההיגיון אומר ככה... בקיצור במקרה כ"כ קיצוני שהטסטר פשוט ממציא חוקים משל עצמו, האם יש משהו יותר מסתם ערעור? אולי אפילו תלונה אישית על הטסטר בלי קשר לזה שזה לא יעזור לתוצאות המבחן שלי, אבל כדי שיהיה לפחות צדק כי זה לא הוגן שעוד אנשים יכשלו בגלל חוקים שהוא המציא לעצמו? האם יש איזה מפקח אליו אפשר לפנות בנושא? בנוסף השאלה השניה שלי עדיין לא נענתה: האם זכותי לקבל טסטר אחר אחרי שהטסטר הכשיל אותי פעמיים או שזה לא כלל רישמי. תודה רבה רבה :)

abcdcba

New member
אין ספק? לי יש ספק גדול

אני חושב שהטסטר צודק. עזוב חוקים! תחשוב שהיתה מכונית בנתיב החיצוני שרצתה להמשיך הלאה! זה תאונה בטוחה! לא משנה לטסטר שאתה ידעת שאין מכונית! ההיגיון אומר שעליך לצאת לנתיב החיצוני ואז לצאת מן הכיכר.

600mh

New member
בכל המדינות בעולם צריך לעשות כך!!

א. לא היה מכונית בנתיב הימני, חוץ מזה, מכל המדינות בעולם צריך לצאת מהנתיב השמאלי, בישראל לא נקבע חוק, ככה שגם אם הם היו מחליטים הפוך (מה שלא היה קורה) זה לא משנה היות ואין חוק, ואין מכונית בנתיב השני זה בסדר גמור!!! במיוחד שלא היה שם מכונית, מכוניות שממשיכות אמורות הם להיכנס לנתיב הפנימי, ולא להיפך, תסתכל במאמר. בנוסף גם מורה הנהיגה שלי חושב ככה וגם מנהל בית הספר לנהיגה חושב ככה, יפה לך שאתה יותר טוב משניהם!

MrJacKasS

New member
פנייה ימינה

פנייה ימינה במדינת ישראל - מימין לימין בלבד. מצטער, אבל הטסטר צדק, גם אם לא היו מכוניות ברדיוס של מאה קילומטר ממך, זה לא משנה, ידוע שעל פניות מכשילים.

600mh

New member
??

על מה אתה מדבר? זה היה כיכר, ואם כבר תסתכל על זה, הפנייה הייתה שמאלה כמו שאמרתי קודם, מבחינת החוק, בבררתי את זה טוב, ופשוט אין חוק מבחינת מה שאמורים לעשות, צריך לעשות כמו שאני רציתי, וככה לומדים לתאוריה בכל המדינות בעולם (שכן קבעו חוקים למעגל כזה). דיי לומר לי שטעיתי כי זה ממש לא עוזר, וגם לא מדוייק, אני צריך עזרה לדעת מה אני יכול לעשות במקרה קיצוני בו הטסטר פשוט טועה ב100%!!! אם זה קשה לכם להבין את זה תתייחסו לזה כאילו הטסטר היה בולם בירוק ואומר, "מה זה?! ברמזור ירוק, עוצרים!" או משהוא שברור לגמרי שהוא טועה... תודה :)

MrJacKasS

New member
אולי לא הבנתי אותך נכון ..

מה שאני הבנתי זה מה שבציור ..שיצאת מהכיכר מהנתיב השמאלי אם זה לא זה אז סליחה לא הבנתי ואשמח אם תסביר שוב..

600mh

New member
צירפתי ציור כמה הודעות מעל...

בדיוק כמו בציור של המכונית שפונה שמאלה בכיכר ככה אני רציתי לעשות

למעלה