ערן תציל את המשחק

werds

New member
ערן תציל את המשחק../images/Emo70.gif

אי אפשר להשמיד וזה מעצבן מאוד מעצבן כל תקיפה לוקחת יותר מדי זמן,אנשים רוצים לתקוף ישר בלי יותר מדי עניינים. שיהיה אפשר לקחת יותר אדמה למה 15 אחוז ו7 אחוז זה כלום באיחוד שאי אפשר לתת כמה התקפות רצוף

r0ei

New member
5% ו7%

זה הרבה פשוט לאף אחד אין הרבה אדמה...

hakim

New member
../images/Emo45.gif

למרות שעדיין יהיה קשה להשמיד. התקיפות יהיו יותר משמעותיות

blubel

New member
דולב שתוק

נמאס כבר ההערות הקטנוניות האלה!!!דיי

KicK Ass9

New member
אתה לא חייב לקרוא את ההודעות

ונראה לך שהוא יפסיק בגלל שאמרת לו "שתוק, נמאס לי"?!

noamzib

New member
גם אני

חושב שזה קצת קשה מדי להשמיד.נכון שמה שיפה במ.ע. זה שזה מציאותי וקשה להשמיד אבל בין התקפה להתקפה 48 שעות?! (האחוזים זה בסדר) אבל אם אפשר קצת להקטין אני לא יודע אולי ל-24 שעות

111dolev111

New member
תגיד אתה לא זה מטרור?

מימך לא ציפיתי.... מיתוך הוראות המישחק.... "איך מנצחים או מפסידים במשחק ? הזמן איפוס של המשחק מופיע בדף כניסה למשחק! אפשר להפסיד במשחק כאשר: 1. נשארו לך פחות מ-100 אזרחים. " מיתוך הוראות של חדר מילחמה 2. הפעל את הקוד – אזהרת נשר – שיגור טילים בליסטים בעלי ראש נפץ רגיל על אזור עירוני של האויב. * אם הטילים מצליחים לחדור את ההגנות של האויב אז כל טיל יכול להרוג 0-50 אזרחים. תגובות בעולם: " זה קצת אבל זה אפשרי. ואם יש לך אטום זה ממש לא בעיה אז להשמיד אפשר "טילים בליסטים בעלי ראש נפץ גרעיני על ערים של האויב. * אם הטילים מצליחים לחדור את ההגנות של האויב אז כל טיל יכול להרוג 0-100,000 אזרחים וכל המפעלים של האויב לא יוכלו לעבוד במשך 5 ימים. "

werds

New member
כנס

קראתי לא פעם את ההוראות ואני יודע איך כביכול אפשר להשמיד מדינה כמעט בלתי אפשרי להשמיד מישהו זאת הייתה הכוונה שלי בבטא היו לי כ20 מדינות(אחת הייתה בעשירייה והיו עוד כמה מאוד חזקות) וניסיתי ממש להשמיד מישהו ו"המבצע" נכשל הכוונה שלי שיהיה יותר "קל" להשמיד מישהו

werds

New member
יש טנט

ואני אומר לך דברים שהיו בבטא אני זוכר שהמדינה morma הייתה עם התעשייה הכי חזק והייתה לה כמות ממוצעת של טנט והיה קשה עד בלתי אפשרי להוריד אותו

the Sman

New member
האפשרויות שלך לא ריאליות כלל

עלות לטכנולוגית אטום מלאה היא יותר מטריליון (וזה עוד עבור דמוקרטיה+). ככה שאטום אף מדינה לא תשיג בחודשים הקרובים. אם למדינה יש 100 אלף אזרחים (שזה כבר פחות מהממוצע), אתה תצטרך ש-4000 טילים בליסטיים יפגעו במטרה בשביל לחסל את כל האזרחים (כי כל טיל הורג בממוצע 25 אזרחים), כל טיל שפוגע עולה 100 מיליון (כי זה כמו לקנות מאה טילים דרגה 1, או טיל אחד דרגה 100) ולכן סה"כ זה יוצא 400 מיליארד כוח בשביל לחסל את המדינה. וזה בלי להחשיב את המערך הטנ"ט של אותה מדינה.

the Sman

New member
ובקיצור

אין לך שום סיכוי בחודשים הקרובים לחסל מדינה בשיטה שתיארת

למעלה