ערן תיכנס

OFERBSH

New member
ערן תיכנס

ערן יש לי בעיה עם הרעיון של כל פעם שמרגלים אני צריך לחכות 24 שעות עד שהתוצאות מגיעות אליי. אני לא נמצא כל היום בבית אני יוצא אני עובד אני עושה כל מיני דברים אני לא יכול לחכות כל פעם 24 שעות עד לתוצאות. אולי זה ככה גפ התקפות הצבאיות אני לא יודע כי עוד לא ניסיתי. לפי דעתי צריך לעשות את זה כמו במ"צ שהתוצאות מגיעות ישר למה זה ממש מעצבן. גם זה לא טוב כי עם למשל אתה מרגל ואתה רוצה לתקוף אז אתה צריך לחכות 24 שעות עד שאתה יודע עם כדי לך או לא. מי שמסכים איתי שיסמן
מי שלא מסכים שיסמן
ולא לעשות כל מיני שויות של שבירת רצף אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על זה. תודה רבה עופר בן שלמה

OFERBSH

New member
מה הקשר לווין.

עם אני רוצה לגנוב נשק או משהו אחר. כל פעולה של מרגלים לוקחת 24 שעות עד שמגיעות התוצאות ואני רוצה שערן ישנה את זה בסה"כ. אני כרגע לא מדבר על לווין.

lidor500

New member
אחי אם אתה רוצה לעשות פעולות שהם

לא ריגול, משמע אתה לא רוצה לקבל נתונים על הצבא של היריב, משמע אתה לא צריך לחכות לזה בשביל לעשות התקפות כלשהם. אבל בכל מקרה, לדעתי הוא צודק ואת הפעולות של הריגול- קבלת מידע על האוייב- צריך לעשות יותר מהירות. אבל רק אותם!

KicK Ass9

New member
זה מה שרשמת:

"לפי דעתי צריך לעשות את זה כמו במ"צ שהתוצאות מגיעות ישר למה זה ממש מעצבן. גם זה לא טוב כי עם למשל אתה מרגל ואתה רוצה לתקוף אז אתה צריך לחכות 24 שעות עד שאתה יודע עם כדי לך או לא." אז רשמית שיש לך בשביל זה לווין... בשביל פעולות אחרות תצטרך לחכות 7 שעות =]

ArgovDemon

New member
דווקא זה בסדר ככה

הנתונים החשובים לתקיפה מגלים בעזרת לווין, מטוס ללא טייס ומטוס ריגול וזה מקבלים תוצאות מידיות

למעלה