ערן בבקשה

darkest

New member
ערן בבקשה

למרות ששבת, אם אתה צופה בפורום בבקשה תענה לי בדחיפות למייל תודה ניסה

shmulip1

New member
לניסה

הייתי על המחשב בניתי מוקשים לפני שתקפת שוב

darkest

New member
שמוליק

רימית, גם עם הייתי מחובר, לא הייתי יכול לקנות כל כך מהר... אתה משתמש במשהו לא חוקי פתחתי במחשב שתי חלונות ותקפתי סימולטנית:) אתה יוגע איך יודעים שרץ בריצת מאה מטר מרמה למרות שהוא מזנק לכאורה אחרי 0.0? שהוא עושה משהו מעבר ליכולת האדם:) אז הוא שאתה סופר-מן, או שרימית.... לא מצפה שתודה:)...חפיף, מגיע לך שאפו

shmulip1

New member
לניסה לא רימיתי אני פשוט כנראה יודע

ניסה אם היתה רמאות אני מוכן שיבדקו את זה אני לא רמאי ואם היית מצליחה שאפו לך אבל יש שיטה לקניית מוקשים בצורה מהירה שאת כנראה לא יודעת

darkest

New member
שנינו יודעים

שאי אפשר יהיה לבדוק... או להוכיח... "ושיטה מהירה של מוקשים: שאני לא יודעת שמביסה לחיצה כפולה על עכבר.....גדול עלי:)

BenSalem

New member
יאללה היא רק רוצה שתודה!!!

מה הבעיה שלך תודה אף אחד לא יהרוג אותך ולא יקח לך אדמה או כוח היא לא מבקשת בחזרה את הכוח רק תודה שרימית!!!!מה הבעיה שלך תודה אף אחד לא יהרוג אותך ולא יקח לך אדמה או כוח היא לא מבקשת בחזרה את הכוח רק תודה שרימית!!!!מה הבעיה שלך תודה אף אחד לא יהרוג אותך ולא יקח לך אדמה או כוח היא לא מבקשת בחזרה את הכוח רק תודה שרימית!!!!מה הבעיה שלך תודה אף אחד לא יהרוג אותך ולא יקח לך אדמה או כוח היא לא מבקשת בחזרה את הכוח רק תודה שרימית!!!!מה הבעיה שלך תודה אף אחד לא יהרוג אותך ולא יקח לך אדמה או כוח היא לא מבקשת בחזרה את הכוח רק תודה שרימית!!!!מה הבעיה שלך תודה אף אחד לא יהרוג אותך ולא יקח לך אדמה או כוח היא לא מבקשת בחזרה את הכוח רק תודה שרימית!!!!מה הבעיה שלך תודה אף אחד לא יהרוג אותך ולא יקח לך אדמה או כוח היא לא מבקשת בחזרה את הכוח רק תודה שרימית!!!!מה הבעיה שלך תודה אף אחד לא יהרוג אותך ולא יקח לך אדמה או כוח היא לא מבקשת בחזרה את הכוח רק תודה שרימית!!!!

darkest

New member
תודה על הסולידריות

אבל לא... כשאני חושבת על זה זו לא רמאות מה שהיה הצעד הנכון לעשות זה לומר לכל השחקנים לפני על הבעיה הזו ולא שנגלה בדעיבד...זה הכל

Shaycs

New member
אז לפי מה שאת אומרת.....

למה לעזאזל את לא אמרת בהצהרה בתחילת המשחק אנשים תקנו ביון זה רווח מעולה ונקי.... או למה לא רושמת על ההשמד לפני היום... או עוד אלף ואחד דברים שאת עשית עד היום את שיכנעת אותו שזה באג זה לא נכון... תביני כבר ....... כמו שאת שמרת לעצמך ולברית שלך את עניין הביון עד שאנשים הבינו ככה הוא עשה... שמר את העניין הזה בשביל להגן....... ואל תיתממי לי שאת לא עושה דברים ..... אז תתחילו לפרסם פה שיטות תקיפה כדי שלא יחשב באגים כי אנשים לא ידעו על זה ואיך עושים את זה ..... בולשיט לפי דעתי

hakim

New member
איך שאני זוכר

ירון גילה את ההתפתחות מהמכירות... וזה ממש לא באג ... יותר מחצי מהשחקנים חיו על מכירות .. גם אני

Shaycs

New member
איך שזכור לי

חצי מהמשחק הזה משחק כמו ששמוליק שיחק וברגע שרואים התקפה בונים מוקשים.... אז זה גם לא באג......

hakim

New member
לא אמרתי שזה באג..

אני גם לא יכול לדעת אני יכול לדעת דבר אחד , שאני תוקף אני לא משאיר אפילו שניה למותקף לקנות מוקשים

darkest

New member
רגע שי, זה לא אותו הדבר

אני חשבתי בתחילת המשחק להמיר את היהלומים שלי לנשק ,שלא ישבו שם במשאבים ובחרי ריגול ועברתי לביון כי יותר מהיר לייצר. זו טקטיקה. לא ניצול של באג. אגב נדמה לי שאת נושא הביון המציא ראשון שחר מטרור, שהיה יריב מר של טוף אבל לעומת זאת, אם הייתי שומרת לעצמי את באג התקיפות האוויריות לעצמי או את הבאג בהשמד שזה בניגוד להוראות המשחק, ולהיגיון הטוב, זה לא היה הוגן אם תסתכל בפורום פרסמתי מייד לאחר שגיליתי בפורום ורבתי על זה שבוע עם ערן, ועכשיו זה תוקן. אתם שמרתם בסוד משהו שלא קשור לטקטיה גרידא, אלא נותן יתרון לא הוגן. זו פירצה במשחק שלא צריכה להיות, וגם שמוליק הודה שהתעצבן שעשו לו את התרגיל הזה והוא כתב לערן על אותו הנושא. אני לא הייתי שומרת בסוד דבר שכזה, ולמען האמת גם היום אני מודה- אין לי שום באג שאני יודעת, מנצלת במודע, ומסתירה משאר השחקנים.

lidor500

New member
אז אולי תדרשי שגם יחזירו לשמוליק

את הכח שירד לו כשתקף אותך (אם ירד)?

Shaycs

New member
נניח שזה נכון

למרות שאני לא חושב ככה... תביני כבר ותפנימי הוא היה ליד המחשב תקפת קנה מוקשים תקפת שוב שום באג שום רמאות נטו מזל ושכל עכשיו מספיק כבר לחפור על העניין נשבר לי כל שעה לראות את זה ולראות את הטענות של באגים ובכיינות של אני רואה בעולמיות תתמודדו כמו שאנחנו מתמודדים עם הבעיות שלנו....... ובזה אני מקוה שסיימנו את הפרק הזה ובהצלחה לצדדים הקשורים בעניינים ותתחילו להתמקד בדברים אחרים חוץ מהמכה הקטנה שקיבלת רק מהתורים שעברו קיבלת כמעט את הכסף הזה אז דיי ..............

למעלה