ערן!!!באג!!!

noamzib

New member
ערן!!!באג!!!

אני מנסה לשלוח משאבים למדינה שחלשה ממני בהרבה בכוח הכללי והוא כותב לי שאני לא יכול לשלוח למדינה שחזקה ממני אבל אני יותר חזק ממנה

blubel

New member
זה בגלל הטכנו'

עכשיו גם הטכנו' נחשבת בכוח הכללי בזמן שליחת משאבים ולפי איך שזה נראה אתה משחק עם כפולות!!!

KicK Ass9

New member
צריך לבדוק את זה

רציתי לשלוח לחבר שחלש ממני ב-3 מיליארד כח כסף ולא הצלחתי והטכנולוגיות שלי ושלו זה בערך אותו כח

noamzib

New member
תגובה

דבר ראשון אין לי כפולות דבר שני לפי הכוח הכללי אני חזק ממנו ב מילארד כוח ולא לפי הכוח בהצבאי אז אני עדיין חושב שזה באג

KicK Ass9

New member
כל דבר צריך להסביר? =\

בערך, הפרש של 100-500 מיליון, לא 3 מיליארד

blubel

New member
שתוווווווווווק

תוריד ת'אף יאחתיכת מתלהב מי אתה חושב את עצמך?!?! משחק אותה איזה מלך ...תוריד פרופיל ומהר

KicK Ass9

New member
איזה כיף לראות נוב מתעצבן.. =]

אם תשמור את הערות המטומטמות שלך לעצמך וכמוך יעשו גם שאר הברית שלך (ובלי קשר גם הברית AIS) אני אפסיק עם הערות המניאקיות שלי

lidor500

New member
חח זה לא נכון אחי..

נוב זה אחד שלא מבין במשחק כלשהו והוא חדש.. מן הסתם אם אני חדש באיזשהו משחק ואני לא יודע כלום אז אני כן יודע שאני נוב :/

KicK Ass9

New member
לא נכון

אתה ניוב, יש הבדל גדול מאוד... וניוב זה לא משהו נורא, כולם בהתחלה ניובים (מהמילה NEW)

lidor500

New member
זאת אומרת גם אתה אחי..

זה לא שאתה מומחה במשחק.. אף אחד עוד לא מומחה במשחק... ואם הוא נוב גם אתה נוב מבחינת זמן, כי כולם התחילו לשחק בערך באותו זמן..

KicK Ass9

New member
אני לא דיברתי מבחינת זמן

אלה מבחינת הבנה, מבחינת השכל, וכל התגובות המטומטת שלו בנושא הזה ובשאר הנושאים מוכיחות שהוא נוב ואני מבין הרבה יותר מכל הברית שלו יחד =]

cohenman

New member
חח נוב טמבל

זה הזן הכי חמור לא מבינים שהם נובים ומוכחים לפורום בכח את זה

למעלה