ערן! -באג! יש עלי הצעת שלום ובכל זאת מישהו תקף אותי..
I i Milky New member 13/7/06 #4 אם היה חלון תקיפה פתוח בחדר מלחמה.. אז זה אפשרי לתקוף אותך גם כשאתה בחופשה..
K KicK Ass9 New member 13/7/06 #5 ערן, אפשר לתקוף מדינות בחופשה הוצאתי מדינה לחופשה, ותקפתי עם מדינה אחרת שלי, וזה לא רשם כלום
א אליספוש New member 13/7/06 #7 אז איך הצלחתי לצאת לחופשה בכלל? אם יש חלום הוא אומר לך תחכה 24 שעות. איך הצלחתי לצאת לחופשה והייתי בעשריה , אז יצאתי לחופשה שלא יתקפו אותי.
אז איך הצלחתי לצאת לחופשה בכלל? אם יש חלום הוא אומר לך תחכה 24 שעות. איך הצלחתי לצאת לחופשה והייתי בעשריה , אז יצאתי לחופשה שלא יתקפו אותי.
K KicK Ass9 New member 14/7/06 #8 זאת לא הייתה שאלה.. ציינתי עובדה הוצאתי מדינה לחופשה, אפילו לא היה בה חלון תקיפה של מדינה אחרת, נכנסתי למדינה אחרת שלי ותקפתי..
זאת לא הייתה שאלה.. ציינתי עובדה הוצאתי מדינה לחופשה, אפילו לא היה בה חלון תקיפה של מדינה אחרת, נכנסתי למדינה אחרת שלי ותקפתי..
G gindis New member 14/7/06 #9 תשובה תרשום לי בדיוק מה עשית + מספר המדינה שלך ועם מי תקפת ואני אבדוק. תודה ובברכה, ערן
K KicK Ass9 New member 14/7/06 #12 הנה מה שעשיתי: הוצאתי את המדינה 3308 לחופשה, נכנסתי למדינה 1635 ותקפתי אותה בפעולת קומנדו. עכשיו נכנסתי למדינה שהייתה בחופשה, והיה רשום לי בחדשות שהמדינה שלי במצב של חופשה ושתקפו אותי (2 סמלים בצד).
הנה מה שעשיתי: הוצאתי את המדינה 3308 לחופשה, נכנסתי למדינה 1635 ותקפתי אותה בפעולת קומנדו. עכשיו נכנסתי למדינה שהייתה בחופשה, והיה רשום לי בחדשות שהמדינה שלי במצב של חופשה ושתקפו אותי (2 סמלים בצד).
G gindis New member 14/7/06 #16 תשובה יכול להיות שהיה חלון תקיפה פתוח ? אני בדקתי את זה עכשיו והכל היה תקין. אם זה יקרה שוב תדווח לי. תודה ובברכה, ערן
תשובה יכול להיות שהיה חלון תקיפה פתוח ? אני בדקתי את זה עכשיו והכל היה תקין. אם זה יקרה שוב תדווח לי. תודה ובברכה, ערן