ערכת ביוץ

ערכת ביוץ

לפני כשבועיים רכשתי מקלות לזיהוי ביוץ בבית מרקחת. אין לי צורך בהם. מי שמעוניינת שתפנה אלי בתיבת המסרים ואשלח לה אותם בדואר - מתנה לשנה החדשה. כל הקודמת זוכה, לא עשיתי שימוש במוצר.

coucout

New member
היי../images/Emo70.gif

יש לי בעיה במחשב- אני לא יכולה לכתוב בעיברית רק בעזרצ המקלדתת הוירטואלית. בתיבת המסרים אין מקלדת יש אפשרות אחרת ליצור איתך קשר? המכשפה בדרך אליי עכשיו וממש רע לי....... עוד לא סיפרתי לבעלי. כל כך ציפיתי. עוד היום בבוקר הבעלול ואני היינו אופטימיים ולא הפסקנו לצחוק רק מהמחשבה. הוא שיכנע אותי לא לקנות ערכה לבדיקת הריון עד יום חמישי והבטחתי לו שאני לא יקנה. עכשיו כבר לא יהיה צורך
אנו אמורה יום חמישי לבצע בדיקות דם להורמונים ובעלי צריך לקבוע תור לבדיקת זרע. עד עכשיו לא חשבתי שנצטרך את זה אבל זה מגיע

coucout

New member
מקפיצה -זקוקה לעידוד....

אז גם הפעם הפסדנו בקרב שמתיש אותי מחודש לחודש והמכשפה שוב עם היד על העליונה...
שוב פיתחתי לעצמי כל מיני סימנים שהנה החודש זה זה - זה לא. עכשיו התקשרתי לבעל שאמר שיהיה בסדר חודש הבא. אפילו אבא שלי שעד לא מזמן תמיד אמר שיש לנו זמן לילדים חלם לפני שבוע שאני בהריון וחשבתי לעצmי הנה הסימן. לי יצא לחלום על זה שאני ובעלי עושים בדיקה ביחד (?!?) ויצאו שני פסים אבל לרוחב ........ אני רוצה להתחיל למדוד חום והשאלה היא אם עדיף למדוד אם מדחום כספית או אלקטרוני שיש לו רק ספרה אחת אחרי הנקודה? אני קמה בתקופה האחרונה מאוחר- האם אפשר לשים שעון מעורר כל יום לאותה שעה לבצע את המדידה ולחזור לישון? התוצאה תיהיה בסדר? המחזור שלי הוא די קבוע כל 26 יום בדיוק - האם גם הביוץ הוא גם קבוע? לפי חישובים הביוץ יוצא ביום ה12 -13. זה נכון? האם העובדה שהוא קבוע יכול ה לנחם? מצטערת על מטח השאלות אבל היום חזרתי למציאות ואני מתחילה לחשוד שמשהו לא בסדר.....

tich

New member
שולחת ../images/Emo24.gif לעידוד

ומקווה בשבילך שבקרוב מאוד יתגלו
בלי שתצפי להם בכלל.

ילדוש

New member
אני מדדתי במדחום דיגיטלי

פשוט. זה הכי נוח. פרופיל הורמונלי זה בס"כ בדיקת דם פשוטה. בדיקת זרע היא לא הכי נעימה מחשבתית אבל בתכל'ס אפשר לעשות את זה בבית ורק שניה לפני הסוף..לגמור בכוס. גם אני מקווה בשבילך שהפסים יגיעו בהתגנבות.. גם אם לא, בסוף זה מגיע.

ילדוש

New member
לגבי השעה..

אני מנהלת אורח חיים לא מסודר. כל פעם בדקתי בשעה אחרת. פעם ישנתי את שנת הלילה בבוקר ופעם בצהרים וכו'. הכלל שהנחה אותי זה למדוד אחרי שנת "הלילה" אחרי 3 שעות שינה לפחות. כמה פעמים קרה שהתעוררתי אחרי שלוש שעות ומדדתי חום ואח"כ המשכתי לישון עוד 3-4 שעות ומדדתי עוד פעם. גילתי שאם ההתעוררות הייתה אחרי 3 שעות , המדידה תהיה זהה לזאת שנמדדה בהתעוררות הסופית.(מדדתי פעמיים) כל הסיפור הארוך הזה הוא כדי להגיד, שאני לא חושבת שצריך לשים שעון. ראיתי שבמאמרים ממליצים לעשות "תיקונים" לחום לפי השעה שקמת יחסית לשעה הרגילה. אני לא עשיתי תיקונים , פשוט בגלל שלא הייתה לי שעה רגילה ובכל זאת קיבלתי גרפים מאוד ברורים.

coucout

New member
תודה רבה את עוזרת מאוד

מקוה שנסתדר עם עינין החומים

ילדוש

New member
אני שמחה

שהצלחתי לעזור. מחזיקה אצבעות להצלחה מסחררת . אני בטוחה שתסתדרי עם מדידות החום ואם לא, תמיד יש כאן עם מי להתייעץ.

u z a

New member
הי קוקוט,

קודם כל, אני מבינה שאת חושדת שהמכשיפה בדרכה אלייך, אז אם היא עוד לא הגיעה - אולי תהיינה הפתעות! לפעמים סימני מחזור הם סימנים להריון
. אם היא כבר הגיעה אז
בכל אופן, למקרה שתזדקקי, אני מציעה לך ללכת על מדחום דיגיטלי. המומלץ ביותר הוא כזה בדיוק של מאית המעלה (קיים כזה של טושיבה, ועולה סביב 50 ש"ח), אני הסתדרתי מצויין עם מדחום פושטי ביותר עם ספרה אחת אחרי הנקודה. בקשר לשעת המדידה - אני בכל זאת הייתי מציעה לך ללכת על שעה קבועה. לפחות בחודש הראשון, כדי שלא תהיי מבולבלת לגמרי, וכדי שניתן יהיה לנתח את הנתונים בצורה האמינה ביותר. בהחלט אפשר לחזור לישון אח"כ, זה מה שאני עשיתי ברוב המדידות שלי (כיוונתי את השעון לשעה הכי מוקדמת שהייתי צריכה להתעורר במשך השבוע) והיה בסדר. כלל האצבע של 1 שעת איחור / הקדמה = 0.1 מעלה לא תמיד עבד אצלי, לכן אני ממליצה בימים המשוערים של הביוץ (שהם באמת סביב הימים שציינת) להקפיד למדוד בזמן. זהו, מקווה שבכל זאת ההסבר הזה היה מיותר בשבילך ואם לא - אז המון המון בהצלחה, מקווה שיהיה לך גרף יפיפה!

coucout

New member
המון תודות ../images/Emo20.gif

ההסבר שלך היה לגמרי לא מיותר כי המכשפה הגיע בדרך מוזרה אבל הגיע. אין לי כאבי מחזוכמו שבדרך כלל. לבינתיים קצת התעודדתי. די קשה לי אנחנו גרים אצל ההורים שלי עד שהדירה שקנינו תיהיה מוכנה עוד חצי שנה ואמא שלי לא מודעת לזה שאנחנו מנסים כבר כמה זמן ולא מבינה למה אני מבואסת. אני לא רוצה לספר לה אז אפשר להגיד שהבעלול ואתן יודעות מה קורה........ נשארת אופטימית לחודשים הבאים

הי,

צר לי לשמוע, אבל כבר יש זוכה. פשוט הראשונה שפנתה אלי (בלי פרוטקציות). אני רק מקווה שהיא לא תשכח להעביר אלי את כתובתה למשלוח החבילה. ובקשר אליך, אני מקווה שהדברים התסתדרו לכם באופן חיובי בקרוב. שנה טובה ופורייה לכל הבנות שלא התאפשר לי לשלוח אליהן את ערכת הביוץ. במקום זאת שולחת לכולכן אבקת הריון מתוקה!

למעלה