ועוד משהו ...
יש גם סיפורים על מקומות גאוגרפיים, שהדתיים משתמשים בהם כ"הוכחות" שזה ככה בגלל התנ"ך! טוב זה לא מובן אני יתן דוגמא .. יש בגלבוע (הההר כמובן) קטע שלא צומחים בו עצים, תמיד מנסים לשתול שם עצים ובסופו של דבר מתפתחת שם שריפה או משהו כזה וכל פעם מחדש בסופו של דבר כמה שמנסים- יש איזור שעצים לא מסוגלים לצמוח\ להשאר בו! עכשיו הגיון פשוט יכול להסביר את התופעה אבל לאאאאא ... בתנ"ך כתוב שזה כי מישהו קילל תהר שלא יהיו שם עצים אז אוי בגלל זה לא צומח שם כלום .. כן בטח! הם לא חושבים, שאולי אולי אולי, התנ"ך נכתב אחרי ששמו לב לזה? ואולי הם בכוונה כתבו את זה כדי לעבוד עלינו? פשוט טמטום כל העניין הזה של דת! אבל דת זה מעבר לאמונה וכל זה - זאת תרבות ... וזאת הסיבה שגם חילוניים מדליקים נרות בשבת, עושים ארוחת יום שישי,ליל הסדר, סוכה ודברים כאלה. ככה גידלו אותנו, ככה כולם עושים, ככה זה יהודים. אחרת בכלל אתה יכול להגיד למה לא כולנו עושים כמו טיילר? אני לא מאמינה בכלום בתנ"ך וכל זה, אז למה שגם אני לא יכריז גם שאני לא יהודייה? וחוץ מזה יהדות זה גם עם בניגוד לשאר הדתות! ערבים לדוגמא יכולים ליהיות מוסלמים, נוצרים ומה שבא להם. אבל יהודי הוא יהודי-יהודי נטו! אבל למה להתעסק בזה ולהתעמק בזה כ"כ הרבה? מה מפריע לך? אני בכלל בעד לבטל תדתות .. ככה גם יהיה הרבה פחות טרור, פיגועים וכאלה ... אני רק לא חושבת במיוחד, שבגלל שאני אמרתי, כל העולם יעשה. הדבר היחיד שבכלל שווה ויכוח (ולא איתנו כמובן כי גם זה לא משהו שאנחנו אלה שקובעים אותו) זה הכפייה הדתית המעצבנת! חשבתי על זה בפסח .. כאילו מה מפריע לדתיים שנקנה פיצה בפסח!? לא מכריחים אותם אותם משהו! מה איכפת להם?! אבל זה עוד כלום ... מה שממש נורא זה האוטובוסים! זה שלדתיים לא בא לסוע בשבת אומר שאנחנו לא יכולים?! ומי שאין לו אוטו ורוצה לטייל, מה איתו?! הוא יכול לטייל רק בחול המועד, כש"הדתיים מרשים לו"?!!? זה ממש חוצפה!