ערך החיים בדיאנדי

למה לא התנהגות הולמת ?

קצת פאשיסטית אבל נתת טיעון טוב אז אין שום סיבה שזה לא ילך.. אם לשחקן יש בעיות הוא יכול להתווכח איתך הרי..

Elenlos

New member
התנהגות לא הולמת כי...

לא השארתי מקום לוויכוח... פשוט אמרתי אני לא משחק עם זה 'נקודה' . וזהו אז לא יודע, אני יודע שזה היה מרגיז אותי עם היו עושים לי את זה עם נושא שאני במקרה חושב הפוך... למזלי רק לבן- אדם אחד היה בעיה עם זה ובסוף נראה לי שהוא הסכים איתי, אני לא יודע אבל אנחנו משחקים כבר שנה וחצי+ ביחד.

המחיימט המקומי

אני בהחלט נגד החייאות פשוטות בכל מקדש מקומי (drivethrough resurrection יכול להיות קסם נחמד
) החייאה תתאפשר אצלי (אם בכלל) לבעלי היכולת לספק למעט הכוהנים שמגיעים לרמת יכולת כזאת אדירה משהו שכבר אין להם.. אחרי הכל החייאה היא מצרך מאד יקר.. כל עשירי וחזקי הממלכה כבר נתנו ממיטבם לכהנים הנל'.. אז מה יהיה המניע שלהם לעזור לאיזה הרפתקן חסר מזל שאין לו כלום להציע ? מצד שני אם תשיגו לי את קסדתו האגדית של ולוריאן בשביל לחזק את המקדש יהיה לנו על מה לדבר..
כמובן שלמצוא את המחייה גם כולל סחיבת גופה מרקיבה ברחבי העולם.. מעבר של סכנות דרך.. מבחנים של הכהן.. מה לא.. אם לדבר בקיצור its very unlikly to come back from the dead.. אבל לדעתי האופציה צריכה להישאר פתוחה.. במקרים של קבוצה מגובשת/חברי ילדות/קשר זינה גבריאל שכזה יכול בהחלט להיווצר מצב שבו הדמויות שנשארו ילכו לשאול ובחזרה כדי להחזיר את חברם שאבד. זה יכול להיות מניע נהדר לפעולה (רץ לרשום איפשהו)

כמו שאמרתי אני שם הגבלות...

כמו כולכם על החייאה (אישור של האל,
דרגה
(בשביל DDN) גבוהה, חלקים רבים מהגופה, ובמקדש רציני. פשוט זה היה סייר חשוב מאוד ביער הזה (רמה 21)וחברו (כהן ברמה 20 בערך) לקח אותו למקדש והחיה אותו.

מסכים

אני עשיתי שכדי להחיות המחייה צריך להקריב מעצמו. כשהחיו 2 דמויות מהקבוצה, זה לקח מהמחייה ארבע דרגות. בעקרון, ככל שהמוחיה חזק יותר, כך ההחייאה יקרה יותר למחייה. להחיות דרקון עתיק יותר בעייתי מלהחיות חצי-אלף.

למעלה