ערך החיים בדיאנדי

ערך החיים בדיאנדי

היום שיחקנו, לדמות שלי יש מורה שלימד אותה מגיל רך עד כמעט בגרות ואז עדר גובלינים עלה על העיירה והוא מת בקרב. הדמות נשבעה לנקום ויצאה למסעות בתקווה למצוא את הגובלין שרצח אותו. היום היא גילתה שבמקום שבו היא שוכנת נמצא הגובלין הנ"ל. הוא כמובן הלך לשם הם תפסו אותו ורגע לפני שהראש שלי היה חלק מאדמת היער- הוא הופיע. ההמשך לא חשוב, כמובן ניצחנו את חיל המצב אבל זה לא חשוב. מה שגליתי זה כמה קל ערך החיים. כוהן שפשוט התמזל מזלו בלבל 9(!) יכול להחזיר את האדם שמת לחיים- אם כן אז מה שווים החיים בעולם כזה??? כוהן לבל 17 יכול להחזיר אותו למצב חיים לאא כל תופעות לוואי. מה כזה ביג דיל אז תמות ויביאו אותך למקדש ויחיו אותך.

אתה צריך להיות מספיק חשוב בשביל זה

הוא היה אחד ממכובדי הכפר(או ראש הכפר) ובמקרה גופתו גם נשארה פחות או יותר שלמה.

יש משהו אבל

טוב דבר ראשון מי שמת מזקנה א"א להחיות ומי שמת בקרב יכול לקבל החייאה אבל לא כל כהן בלבל תשע יכול להחיות הכל תלוי איזה אל יש לו ועד כמה האל מרוצה ממנו (אלים לא כ"כ מהר נותנים לכהנים שלהם להחיות אנשים) וחוץ מזה שליטי מבוך יכולים להקשות על יכולת ההחייאה (כמו שאני החלטתי שצריך לעשות את זה במקדש נורמלי לא איזה מקדש מעפן וכהן סביר (לפחות לבל 15 בשביל החייאה טובה) וחלקים מהגופה וחצריך אישור מיוחד מהאל) אבל נכון שיש משהו במה שאתה אומר וצריך לתת את היכולת הזאת ללבל גבוה יותר.

DDN

New member
רגע של עברית

לבל/LEVEL הוא "דרגה" בעברית.

BluePrint

New member
אההה....

לא הבנתי למה לכוהן שלהם קוראים "בלבל 9". (ברצינות)

DDN

New member
הוא בלבל 9 גובלינים.

עכשיו הם כולם מלובלבים.

בורן

New member
אינני מסכים על זאת

החייאה טובה? ("וואו שמע אין לך מושג איזה החייאה עשו לי, ככה, משו בסט...) מה זה לכל השדים החייאה טובה? כאילו יש החייאה מקולקלת? הייתי מציע לך להיכנס לקישור שאלדריון הביא, זה הרבה יותר טוב. חוצמיזה מה הקשר באיזה מקדש זה מבוצע- העיקר הכוהן. וגם מה זה החוכמה הזאת שצריך """רשות האל"""?

טוב.

החייאה טובה שאין בגוף שום פגם (נכות מחלה מטוציות כזו או אחרת) צריך מקדש טוב כדי שהאל יסכים וחוצמזה כווווווווווול הקסמים שהכהן עושה זה בזכות האל ויש קסמים שאלים לא זורקים סתם ככה כמו החייאה הם צריכים הרבה סיבות טובות כד להסכים (מה יעזור לאל האיש הזה??, איך הכהן היה עד עכשיו כלפי האל??, האם היו בעיות עם האיש/הכהן??)

בקשר לקישור של אלדריון

מה זה משנה אם הלחש הוא ברמה 9 אז כהן ברמה 5 לא יכול להחיות וכהן ברמה 9 יכול ??? זה עדין לא הגיוני וצריך לעשות מגבלות חמורות כמו שהרוב עושים!!!

לא הבנת

1)דרג 9 זה בכלל לא דומה לדרגה(לבל)9. בכלל לא.. כהן יכול להטיל לחשים מדרג 9 רק בדרגה 17 2)זה לא קשור אם המוחייה עשה טובות לאל. האלים לא בודקים כל אדם מה הוא עושה וכו' אלא הם ישות עליונה מנותקת מהמציאות. 3)כל זה עדיין לא עונה על הבעייה שערך החיים פה הופך לחסר ער בעקבות הלחשים תחיית המתים, החייאה והחייאת אמת

יש קסמים שהאל חושב קודם

הרי כל הקסמים של הכהן זה ניסים שהאל נותן ולמשל לאל לא אכפת אם עושיםמ קסם אור אבל קסם החייאה זה כבר ענין אחר צריך שהכהן יהיה כהן בלי "עבר פלילי" אצל האל וצריך שגם האיש שמחיים יהיה בעל צורך בשביל האל בקיצור אלים לא נוהגים לחלק החייאות חופשי.

אלדריון

New member
שאלה יפה.

אני אישית בטלתי את לחשי ההחיאה למיניהם, אבל אם ברצונך לנקוט באמצעים דרסטיים פחות (ועדיין להגדיל את ערך החיים ולבטל את זילות המוות), אני אפנה אותך לאתרם המצוין של הגובלינים http://members.pundak.co.il/goblinindustry/dnd/limitingspells.htm (ותרד קצת למטה...)

DDN

New member
מסכים איתך

גם אני לא חסיד גדול של לחשי החייאה למיניהם. מבחינתי, כדי להחיות מישהו צריך: או פולחן של כמה וכמה כהנים מדרגות סופר גבוהות או נס אלוהי או את בילי קריסטל.

snift

New member
אבל רק בתנאי שיש לך את בילי

קריסטל לפחות פעמיים.

PUMI for ever

New member
או שתקראו לי

עברתי קורס החייאת מתים בקייץ האחרון, ואני מת לתרגל !! יש לי כרטיס וכל הבולשיט. רק תקראו לי. אני אבוא. בחיי.

Elenlos

New member
גם אני...

גם אני ביטלתי את לחשי ההחיאה בקבוצה שלי... אמרתי לכהן שלנו אין לך לחשי החיאה ואין לך מה לעשות בנידון... אני לא מוכן לשחק עם זה כי כמו שאבישר אמר זה הופך את החיים לזולים וחסרי משמעות... דרך אגב, אני בכלל לא הייתי שה"ם כשעשיתי את זה... סתם מראש שאף אחד לא יגיד לי "זאת לא התנהגות הולמת לש"הם..." .

למעלה