עריקה ..

עוקצני

New member
אני מבין את המסר שלך

משמורת היא אחריות רצינית, אבל יש עוד פן לא פחות חשוב. ברגע שפרקנו לילדים את המשפחה, יש לנו מחוייבות גדולה עוד יותר אליהם ואסור לנו לחשוב מהמקום האגואיסטי שלנו. טובת הילד הולכת לרוב עם רצונותיו של הילד, ולכן לדעתי הילד רשאי וצריך לבחור עם מי מהוריו הוא יגור. 2 הבנות שלי גרות איתי, ובכל רגע נתון אם יבחרו לעבור לאמא שלהן הן תקבלנה את מלוא התמיכה ממני. הם שילמו מספיק על הגירושין, כל תשלום נוסף חל עלינו ההורים.

שרשירית

New member
לא !

אני יודעת שזה אבא שלו והוא בדיוק כמו אמא שלו, אני יודעת שזו בחירה של הילד, אני יודעת את כל הנימוקים הנכונים וההגיוניים ללמה כן אבל זה יהרוג אותי. הילד שלי מדבר על זה מדי פעם אבל אני אומרת לו באופן חד וחלק שהוא גר עם אמא. אני בונה על זה שבגלל שכל החברים שלו כאן אז הוא לא ירצה לעזוב למקום אחר. בכל מקרה אני אגיד לא. לא יכולה לחשוב על כך שהילד שלי לא יגור איתי.

מבינה את הלא! שלך

ויחד עם זאת את יודעת כמוני שייתכן מצב שלא תוכלי לעשות עם זה כלום ייתכן שהוא לא ריאלי זה נכון אבל הוא לא לגמרי מופרך ועם כל הניסיונות שלנו להגיד להם לא עד מחר אין לנו את הזכות למנוע את זה במידה וזה יקרה בעתיד :( גם אני כמוך לא יכולה לחשוב על כך שהילד שלי לא יגור איתי אבל יודעת שאין לי שליטה מוחלטת על זה

שרשירית

New member

זה לא יהרוג אותך..

אם זאת תהייה הבחירה של הילד.. ואת לא תאפשרי לו לנסות לממש את זכותו זה "יהרוג אותו.."...<בכוונה הקצנתי כאן>

בואי רגע...

שנינו אימהות נכון ולא שאנחנו לא מבינות אחת את השנייה... היתי מוכנה שילך לגור אצל אביו מבחינתי מגיל 10 אם היה בוחר כך תמורת 3 שנים של צבא... שהוא לא שלך לא של האב.. שם היו לילות שלא נרדמתי..מרוב פחד פשוט רכוש צבאי.. שלחלוטין יכול להרוג.

שרשירית

New member
אני יודעת שאני לא הגיונית

אבל במדינה כמו שלנו אף אחד לא יכול להאשים אותי באי שפיות. כמו שאמרתי לא נחרץ לגבי מגורים אצל האב, כרגע אני גם אומרת לא נחרץ לגבי שירות קרבי. המקסימום שאני מוכנה לתת אותו למדינה זה עד הקריה ובחזרה. יכול להיות שאני באמת חסרת הגיון ולא שפויה - אבל אני רוצה את הילד שלי לידי, עד לרגע שאשחרר(ואני יודעת שיהיה רגע כזה, כרגע לא מסוגלת לחשוב על זה).

היהי גברת שרשירית

את חייבת קורס בללמוד לשחרר מה זה פה את פולניה??? הילד יגדל ויצטרך ללכת אם לא לאבא שלו אז לצבא ואם לא לצבא אז לח ב ר ה !!!! ואם לא תתני לו ללכת לחברה אז הוא עוד ימהר להתחתן איתה..... ויברח לחו"ל ללמוד שם רפואה.... מה קרה לך? שחררי.....

אין סיכוי

עם הקטנה כי אין למי ללכת.... הלוואי והיה לה אבא בתמונה שהיה לוקח אותה שהיה לה למי ללכת שהייתי קצת מתאווררת.... לא קל לגדל ילדה לבד לבד כשאין בכלל אבא בתמונה לגדולה שלי זה קרה וזה פגע בקשר בינינו

למעלה