עריכת דין

עריכת דין

להרגיש כמו זונה בשנתה, נעטפת בכחול של טלית. בתולה עד צאת נשמתה, בחלום לבן של ציצית. להרגיש כמו עבד חופשי, אסור ברצועות של תפילין. אדון לעצמו מערב שישי, מצוות אלוהי יום הדין. להרגיש כבלון בלי אוויר אוזר כוח לדחוק חזה רופס מפזם הוא ת`שיר גדול מכולם זה יהיה. להרגיש כמו אני-שהוא, גינתו ירוקה עוד יותר. תבן סוסיו בבנק למשכב וילדיו שוחטים בהסדר.

אהבתי :))

לא לגמרי הבנתי את המסר, אבל לי לא מסר השיר חשוב. ההתרשמות הראשונית חזקה מאד, ויהיה המסר אשר יהיה...

*קסנדרה

New member
מזכיר לי את כתיבתה של יונה וולך

ינשוף הברים אהבתי את כריכת המוטיבים המיניים במוטיבים מהמקרא. אם כי יהיו מי שיחלקו על דעתי ועל כתיבתך. זכורה לי הביקורת הקשה שנמתחה על כתיבתה של יונה וולך שנהגה אף היא לשזור בכתיבתה מוטיבים מהמקורות, וכתיבתה הייתה בעל קונטציות מיניות בולטות. אהבתי את כתיבתך. קסנדרה

OK

קראתי שירים שלה. ואהבתי... ועוד שאלה: היכן ניתן למצוא און ליין אתר או ``מקורות`` שמסבירים כיצד לכתוב שיר. והכוונה שלי מבחינת משקל וכל הקשור לאיזון בין המילים לחרוזים, מה מותר ומה אסור? מספר הבתים וכו.

*קסנדרה

New member
ינשוף הברים - תשובה

ינשוף יקר אני באמת לא יודעת כי אני למדתי בסדנאות לכתיבה יוצרת. מבטיחה לחפש, לפשפש בין האתרים אולי אמצא עבורך, אך...... חלק ממה שהזכרת נלמד באוניברסיטה, בספרות, כחלק מניתוח כתיבתם של משוררים ידועים. אשמח לסייע מנסיוני ולתרום מידיעותי, במידה ואתה מעוניין. ועוד טיפ קטן: קריאת שירים של כותבים אחרים, מסייעת רבות. קסנדרה

למעלה