עריכה חדשה לאתר RyukyuKenpo.org

ש מים

New member
"יעילות"

ומי שראה (והרגיש...) אותו בכמה מן ההדגמות שהוא עשה שם יוכל להעיד עד כמה הבחור הזה מוצלח ו-"יעיל" (למרות שבגיל הוא כיפליים מרוב החבר'ה שהיו שם).

Kenshinkan

New member
האתר הוא של המורה שלי

וכן הניסוחים שבו. אם תרגיע את עצמך ותקרא שוב בעיון יהיו כמה דברים שתסכים איתם. בשורה התחתונה הוא כתב את זה ולא אני - טענות אליו (יש לו שם את הדואר האלקטרוני שלו). בעז

CountDust

New member
אם לשפוט מהאתר

גם הידע שלו על אומנויות הלחימה השונות הוא לא מי יודע מה... העיקר שיהיה ערוך כמו שצריך!

בושה וחרפה !!!!

בתור עולה חדש שאין לו, לא היה לו ולא יהיה לו שום קשר לצהל האדם הזה שעומד בראש הפירמידה של הדבר הזה "קנשינקאי" יכול להתבייש ! מראהו משתקף מהמילים שלו באתר ומפגינות חוסר ידע בסיסי וחוסר אטיקה בסיסית בין מורים לתורות לחימה בכלל בין בני תרבות בפרט. בתור אדם שהגיע מבחוץ הוא קוטל את האנשים והמורים המקומיים שכבר הוכיחו במעשים את יכולותיהם - הוא עוד לא הוכיח דבר - פרט לקישקושים. תסיקו מסקנותיכם לבד מאנשים שככה מדברים.

CountDust

New member
כבר נתקלתי באתרים בסגנון אבל

זה חמור ומביך במיוחד כשהכותב הוא מורה בכיר ולא ילד מתוסכל.

tessen

New member
crane אני מתנצל בפומבי

לגבי האתר, בועז, ה"מורה" של בועז, או כל אחד אחר שאחראי על הבדיחה הזו. יש לי שאלה אחת מישהו מכם שם Realy knows what the F#$@% he is talking about? חוץ מלהכפיש ולשחק בלנו יש יותר גדול, לא תרמתם שום פיסת מידע. אני אתייחס לקרב מגע, בהדגמות ושיעורים שנוכחתי בהם קיבלתי מושג די טוב שהשיטה היא יעילה ועובדת, הזלזול לא מוסיף לך בועז או למורה שלך שום כבוד!

Dragon Roar

New member
מאגניב...

Techniques of concentration, mental alertness, and internal energy development allow the Kenpo man to expand his visual and auditory skills to an extraordinary degree; so he can sense and avoid the approach of danger זה הופך אותך לספיידר-מן!

לא..

זה סתם הופך אותך לזבוב
חחחחחח

קרב מגע - אלי אביכזר

ראשית אני רוצה לאמר מספר מילים על המאמן וראש מדור קרב מגע בצבא שנים רבות וטובות ( אלי אביכזר כיום מפתח קרב מגן ישראלי ) , כמי שהיתה לו הזכות ללמוד שנים לא מעטות קרב מגע אצל אלי אביכזר וכמובן להכיר את מר איימי ליכטנפלד ז"ל. אני עוסק מעט שנים בתחום אומנויות הלחימה ( רק 35 !!!) , במגוון לא קטן של תחומים . אני יכול לאמר ולהיות שמח כי צברתי שנים של אימונים אצל מרביתם של מאמני אומנויות הלחימה בארץ ברמה כזאת או אחרת ומכולם התרשמתי עמוקות , הם תרמו לעיצובי האישי והמקצועי. אולם הדמות שתרמה לי יותר מכל היתה דמותו המקצועית של מר אביכזר . אני מעלה הקדמה זאת , מהסיבה הפשוטה ביותר . לאלי כראש מדור קרב מגע בצה"ל שנים רבות , היתה האפשרות לבחון תוך כדי יישום התרגילים בצבא (אולי המקום הטוב ביותר לעשות " מחקרים " על תרגילים כאלה או אחרים בתנאי אמת) , אני זוכר את הניתוחים , את החשיבה מאחורי כל תרגול ותרגול (והם היו שונים מעט מהנלמד בשיעורים במועדון) , המקצועיות הראייה וכו'.. היו מרשימים בצורה בלתי רגילה . זה לגבי המאמן ומי שביסס את מעמד הקרב מגע בצבא . לגבי התרגולות , ובכן הם מותאמים לצרכים ולרמת היכולות הקרביות של הלוחמים . ההתאמה תבוא בהתאם לצורכי התפקיד ובהתאם התרגולות . לבוא ולאמר דברים מסוג זה הם מקוממים ביותר . נכון גם אני חושב לעיתים כי תרגיל או תרגולות כאלה ואחרות הייתי מלמד או מתרגל אחרת , אבל מכאן ועד השמצה גורפת שכזאת ? לפחות בתחום הלחימה בידיים החשופות ( שוב במקומות הנכונים ) , הוכיחה העבודה את עצמה , ורמתם של הלוחמים ומקצועיותם אינה מוטלת בספק !!! כלל. המדריכים ביחידות המיוחדות במיוחד , אינם " מדריכים זוטרים " אלה בעלי ידע מעמיק ויכולות טכניות וקרביות מעולות ולשמחתי הכרתי לא מעטים מהם . לכן , ייטב לכולנו תהיה רמתינו ככל שתהיה לברור את מילותינו בקפידה , שמה נחטא בהשמצות שווא ממניעים לא נקיים . שוב אני מנצל את ההזדמנות להודות למר אביכזר על התרומה המקצועית שתרם לי באופן אישי למרות שכיום אינני עוסק בקרב מגע , אני זוכר לו חסד נעורים ומוקיר את תרומתו לי באופן אישי. ( מנצל את ההזדמנות לשלוח לוא יחולי החלמה ) . כהן חיים התגוננות רחוב

ש מים

New member
אלי אביכזר: |קידה עמוקה|

מהמעט שיצא לי לדבר איתו ומהתרשמותי המעטה: בנאדם מאוד מיוחד, איש שגם בימיו "הלא קלים" הוא בעל שיעור קומה של לוחם, אדם מדהים ואישיות ענקית. יש לו המוווון המווון ידע והבנה בבני-אדם ובלחימה בכלל. שרק יהיה בריא (אני מבקש להתפלל לשלומו).

מאסטר אלי אביכזר |קידה|

מהמעט שיצא לי להכיר את אלי אביכזר בקורס מדריכים, מדובר באישיות גדולה בתחום אומנויות הלחימה ובכלל. הוא שופע ידע רב באומנויות לחימה שונות ובעל יכולת ניתוח תנועה מהדרגה הראשונה. מדובר במאסטר אמיתי בתחום אומנויות הלחימה. אני מאחל לו החלמה מהירה. רן.

למעלה