עריכה חדשה לאתר RyukyuKenpo.org

crane

New member
לא הייתי מתגאה יותר מידי באתר הזה

מסתבר שלא צריך לרדת מהעץ כדי לערוך את האתר מחדש...

Kenshinkan

New member
תודה על המחמאה

לא אמרתי שהאתר משהו פיצוץ. שמורה שלי הוא זה שהקים ומריץ אותו. אין לו ידע בעיצוב גרפי יותר מדי. האתר עבר עריכה (לא סיימנו) וכעת יותר קל לנווט בו. זה הכל. תודה שוב. בעז

crane

New member
בועז, אני מדבר על זה:

Founded by Imi Lichtenfeld, Krav Maga is the “official” hand to hand combat taught to the Israeli Defense Forces. The only reason it is still taught to the Army is because of politics. Israel is a third world country, politically. It is run by the “Old Boy’s Club” where who you know is much more important than what you know. An entrenched bureaucracy ensures inefficiency and corruption dominate. The result is a system of unchallenged kindergarten level techniques combining basic punching, kicking, and striking with some basic Judo and Jujutsu and a lot of fantasy. Due to the intransigent mentality of the leaders of Krav Maga, it has been unable to advance and improve. Its superiority to other systems of hand to hand combat is purely mythological. Girl soldiers are the main trainers of Krav Maga in the Israeli military. A five week course qualifies them as “trainers”. The films of WWII US Marines, performing hand to hand exercises in basic training, show a level the same as, if not superior to, that of modern day Krav Maga. Only the very best "teams" in the IDF are permitted to have "training days" in the Ryukyu Kenpo martial art ראה גם: איקידו הוא דאיטו ריו מדולל וכיו"ב. היה כבר דיון בפורום בנושא, בו שאלו אותך שאלות על הניסוחים הללו ולא ענית. לבוא ולפרסם את האתר הזה שוב, מבלי שדף זה עבר כל שינוי, מסמן שאתה מזדהה עם דעות אלה. אני מקווה שאני טועה.

Tonjin

New member
Offshoot של איקידיו, עובדים שם חזק

על טקס-תא, ככה שזה דווקא בטח דווקא מאד רוחני....

אני חייב להבין

אם אני שם 6 מנות דאיטו ריו, מנה אחת סליבוביץ ומיכל שמנת, מה הסיכוי שאני דופק את הראש לפני שרויס גרייסי נותן הרצאה באורחות לוחמים 17 על סמלים יהודיים שהוא גילה בטג'יקיסטן? עכשיו, אם אני מוותר על זה ולוקח קוריו סטרייט עם לימון ומלח, האם אני אבין מי אלה "אנחנו"? ולבסוף, אם אני הולך בגדול ומקסס שלושה סוגי טאי צ'י שונים לחלוטין בלי טבק (דוד, נשבע לך שזה לא דיון על סמים פה!) - האם יכול להיות שאצליח למצוא את קו הזמן שבו באמת יש סמינר של דושו וימאדה סנסאי ברוטרדאם?

בודוקאן

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוהד, אני מקווה שאתה יודע לנצל עד תום את היצירתיות והחדות שלך. זה לא בא ברגל, כאלה דברים.

נו באמת

כלום לא הפנמת? ההרצאה על היוגה דופקת ת'ראש, לא על המגן דוד האוזבקי.

ש מים

New member
בושה...

קראתי כבר (באתר הקודם) את מה שהם כתבו על הקרב-מגע. התעלמתי, אבל עכשיו אני לא יכול יותר. הזילזול וההכפשה הללו הם בושה למי שכתב אותם (שלא לדבר על כך שאין בהם שמץ של אמת...). ואין לי כל קשר משפחתי או אחר לקרב מגע! (דודי, תפקיד את הכסף בבנק credit swiss בג'נבה בבקשה, ושיופקד על שם עומרי...)

ש מים

New member
תוספת קטנה...

מעט "הוכחות" לכך שהאדם שכתב הכפשות כאלו על הקרב-מגע לא יודע כלום מהחיים שלו ופשוט כותב דברים לא נכונים: יש כאן כמה חבר'ה מהפורום שפגשו לפני מספר חודשים איזה בחור שהגיע איתי לאיזה מפגש. ה-"בחור" הנ"ל היה בכמה וכמה מן היחידות שאין להזכירן. שיטת קרב הפנים אל פנים (אני לא מדבר על דברים אחרים שהוא למד) היתה קרב מגע (אמנם הוא למד זאת לפני שנים, אבל מאז השיטה לא נסוגה לאחור, היא רק התקדמה והשתכללה (בחלקה תוך אימוץ טכניקות ו-"פילוסופיות" משיטות מזרחיות ואחרות). אז - ראבאק (למי שכתב את האתר הזה): תכבד את עצמך ואל תכתוב שטויות (אני במקומו הייתי מוריד מייד את האתר מהרשת ולא מעלה עד שהייתי עושה "רוויזיה טוטאלית" בתכנים.

למעלה