ערוץ shminia.fun-שידורי סופ"ש!

KiShKooSh

New member
שמתם לב שאני לבנה ואדית לא?

אדית יפיפיה, אבל אני והיא לא ממש דומות!

ny22

New member
מנהל
את האמת, אני נמשך יותר ל...

פילוסופיה מאשר היסטוריה. אני אישית רואה את היסטוריה גם כפילוסופיה, מכיוון שזה איך שאנשים ראו את מה שקרה פעם, רק היום. גם מעניין לראות איך היסטוריונים משפעים עלינו ואיך אנחנו מקבלים אותם. אבל ההיסטוריה של הפילוסופיה זה גם מעניין. אני בעיקר מתעניין בפילוסופיה היוונית (או כפי שניתן לומר, בהיסטוריה שלה - סוקרטס, אפלטון, אריסטו, הרקילטוס,פרמינדס, אפיקורס, זנון, תלס, פילוסופים קדם-סוקטיים (או קדם-סוקרטסים)...)

סתיו1995

New member
אתמול בעבר

אירועים היסטוריים ביום זה 1565 - מתחיל המצור הגדול על מלטה 1803 - בריטניה מכריזה מלחמה על צרפת לאחר שזו סרבה לסגת מאדמת הולנד 1848 - נפתחה בפרנקפורט האספה הלאומית הראשונה,שמטרתה הייתה ליצור מדינה לאומית גרמנית 1940 - מלחמת העולם השנייה: הוורמאכט כובש את אנטוורפן 1941 - מלחמת העולם השנייה: כ"ג יורדי הסירה יוצאים למשימה שממנה לא שבו 1971 - מאבקם של הפנתרים השחורים מגיע לשיאו בהפגנה אלימה בכיכר ציון ________________________________________________________________ נולדו 1048 - עומר כיאם, מתמטיקאי, אסטרונום, ומשורר פרסי (נפטר 1131) 1868 - ניקולאי השני צאר האימפריה הרוסית (נפטר 1918) 1872 - ברטראנד ראסל זוכה פרס נובל לספרות (נפטר 1970) 1883 - ואלטר גרופיוס מייסד זרם הבאוהאוס בבניה (נפטר 1969) 1891 - רודולף קרנפ פילוסוף גרמני (נפטר 1970) 1912 - פרי קומו, זמר אמריקאי (נפטר 2001) 1920 - האפיפיור יוחנן פאולוס השני (נפטר 2005) 1954 - יואב קוטנר שדרן רדיו ישראלי 1955 - צ'או יאן-פט, שחקן קולנוע הונג קונגי 1962 - סנדרה קרטו, זמרת גרמנית, חברה בלהקת אניגמה. 1970 - טינה פיי, קומיקאית אמריקאית __________________________________________________________________ נפטרו 1800 - אלכסנדר סובורוב גנרל רוסי מפורסם (נולד 1729) 1965 - אלי כהן, מרגל ישראלי שפעל בסוריה (נולד 1924) שוב תודה לויקיפדיה על המידע!

סתיו1995

New member
הודעה חשובה-שינויים בתוכניות היום!

לא ישודרו: החודש בעבר-ישודר בסוף החודש
פינת ברייר-הוא לא עונה לי:(

סתיו1995

New member
עד כמה אתם מכירים את השמינייה

חידות בנושא-יש לשלוח את התשובות לכאן הראשון שיענה יזכה בפינה עצמית פינת ___ כל מה שהוא ירצה לכתוב על עצמו ד"שים והכל יהיה שם! והנה החידות: איזה פעולה צריך לעשות עם המטבע כדי להיכנס למצפה? מה השאירה המסכה בקופסת מתנה (של איה)? כמה ילדים בשמינייה יש עכשיו? שמות משפחה: איה- ניני- אדם- ובקזינו:אדם- דורי- מיקה- אבי- רוני- נטשה|(רשות)|- זוגות-רשמו את בן/בת הזוג השנייה לפי 4 הזוגות שנבחרו לכאן בעונה 2: 1.דורי-____ 2.אלינור-____ 3.מיקה-____ 4.יאיר-___ איך קוראים לאמא של איה וניני? איך קוראים לאבא של איה וניני[2שמות]? איך קוראים לאבא של אדם? איך קוראים לאחות של אדם? מה שם משפחתה של ר'וחלה(אל תתבלבלו בשם המשפחה אחרת חכו חכו!חכו חכו!)? יאללה לעבודה!!

../images/Emo55.gifעונה

איזה פעולה צריך לעשות עם המטבע כדי להיכנס למצפה? להכניס אותו למכונת קולה בעזיראלי מה השאירה המסכה בקופסת מתנה (של איה)? את החולצה הכחולה שלה מפרק 71 כמה ילדים בשמינייה יש עכשיו? 9 אם סופרים את איה שרק חזרה. שמות משפחה: איה- דביר ניני- דיחר אדם- הלוי ובקזינו:אדם- גולדברג דורי- לא יודעת מיקה- שקד אבי- מוסקובי (?) רוני- מלכי נטשה|(רשות)|- זוגות-רשמו את בן/בת הזוג השנייה לפי 4 הזוגות שנבחרו לכאן בעונה 2: 1.דורי- נטשה 2.אלינור- אילן 3.מיקה- אבי 4.יאיר- רוחלה איך קוראים לאמא של איה וניני? לילי שליטה איך קוראים לאבא של איה וניני[2שמות]? דדי עמוס איך קוראים לאבא של אדם? אבנר איך קוראים לאחות של אדם? רותם מה שם משפחתה של ר'וחלה(אל תתבלבלו בשם המשפחה אחרת חכו חכו!חכו חכו!)? רוחלה קשתי נועם.

סתיו1995

New member
סקר השמינייה

הסקר היומי(9 תשובות): לאיזה דמות מתוך השמינייה עצמה אתם הכי מתחברים ודומים? 1.ניני 2.רוני 3.אבי 4.מיקה 5.דורי 6.ניצן 7.נטשה 8.אדם 9.איה יש לבחור בתגובה להודעה זו,תודה! ניתן להצביע עד מחר ב12:00!! מחר תקבלו את התשובות ב13:00 בשרשור זה!

|דבורה?|אני הכי מתחברת ל..

איה
אממ אני ממש טובה בהיסטוריה כמוהה וזה המקצוע הכי אהוב עליי, כן, כן, המורה ממש מגניבה! יש לי זיכרון מאוד טוב, ובגלל זה אני גם טובה בהיסטוריה. אני כזאתי מתווכחת ומתעקשת על דברים שאני רוצה..

למעלה