ערוץ shminia.fun-שידורי סופ"ש!

סתיו1995

New member
ערוץ shminia.fun-שידורי סופ"ש!

כן היום אנחנו חוזרים והיום במשדר: פינת ברייר היום בעבר ואתמול בעבר-עקב שלא שודר החודש בעבר ספיישל-עד כמה אתם מכירים את השמינייה? סקר השמינייה תזכרו fun כי הכל מתחיל בכיף!

chen010189

New member
למורה הפרטי של ברייר קוראים עופר../images/Emo11.gif

וזה גם המורה שלי
הייתי חייבת להתלהב היה מגניב לראות ביומן שלו: "15:00 - בן ברייר" אני: "יה, אתה מלמד את בן ברייר!" הוא: "איך את מכירה אותו? הוא גר בחצי השני של העיר..." אני: "חחח כן אבל אני מכירה" הוא: "אה יופי, היה לי שיעור איתו היום..."

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifמגניבבבבבבבבבבבבב

הייתה לי תחושה שאתם מכירים:| הוא אמר לי שהוא מלמד בעירוני ג':|

סתיו1995

New member
היום בעבר

אירועים היסטוריים ביום זה: 1606 - לאחר יומיים של אינטררגנום, ההמון המוסקבאי בוחר את וסילי הרביעי לבית שויסקי להיות צאר על רוסיה 1802 - נוסד מסדר לגיון הכבוד הצרפתי 1948 - כוח פלמ"ח בפיקוד דוד אלעזר פורץ לרובע היהודי בירושלים דרך שער ציון 1965 - הוקם "המערך" בין מפא"י ו"אחדות העבודה - פועלי ציון" 1977 - רכבת האוריינט אקספרס המיתולוגית מבצעת את נסיעתה האחרונה ___________________________________________________________________ נולדו: 1771 - רחל ורנהגן, סופרת גרמנייה ממוצא יהודי (נפטרה 1833) 1882 - מוחמד מוסאדק פוליטיקאי איראני (נפטר 1967) 1870 - אלברט פיש, רוצח סדרתי וקניבל אמריקאי (הוצא להורג 1936) 1890 – הו צ'י מין, מייסד ונשיא צפון וייטנאם (נפטר 1969) 1925 - פול פוט, שליטה העריץ של קמבודיה (נפטר 1998) 1925 - מלקולם אקס פוליטיקאי אפרו-אמריקאי (נפטר 1965) ___________________________________________________________________ נפטרו: 1526 - גו-קאשיוואבארה, קיסר יפן 1536 - אן בוליין, אשתו השנייה של הנרי השמיני (נולדה 1507) 1864 - נתניאל הות'ורן, סופר אמריקאי (נולד 1804) 1898 - ויליאם יוארט גלאדסטון, פוליטיקאי בריטי (נולד 1809) 1953 - אריך מנדלסון, אדריכל בעל שם עולמי שתכנן מבנים עירוניים בעלי ערך בתקופת היישוב (נולד 1887) 1971 - אוגדן נאש, משורר אמריקאי (נולד 1902) 1994 - ז'קלין קנדי אונאסיס, אשתו של ג'ון קנדי ולאחר מכן אשתו של אריסטוטלס אונאסיס (נולדה 1929) 2005 - בתיה גור, סופרת ישראלית (נולדה 1947). 2006 - יצחק בן אהרון, אחד המנהיגים החשובים של תנועת הפועלים (נולד 1906). תודה לויקפדיה על המידע!

KiShKooSh

New member
ויקיפדיה../images/Emo99.gif

כן כן אנשים אני אוהבת היסטוריה!

nWkobi

New member
אני לא הייתי מי יודע מה טוב בזה

אבל ההיסטוריה מעניינת,בזה אין ספק.

DirtySpirit

New member
ואתם ממש, אבל ממש,

לא רוצים לראות את הגרסא הקודמת של אותו דףXD

DoRiNuS sMiNiA

New member
היום פשוט ישבתי מרותקת בשיעור!../images/Emo12.gif

היסטוריה זה כל כך שולט,זה לא יאומן. הרומאים פשוט אנשים חכמים ומעניינים. אני והמורה שלי ממש ניהלנו דיון,והיה לי כל כך כיף היום!

../images/Emo55.gifהיסטוריה זה שולט מאוד!!!

זה המקצוע האהוב עליי! והמורה שלי להיסטוריה מצחיקה כזאת.. אין, אני חולה על המקצוע הזה!

ny22

New member
מנהל
../images/Emo45.gif נכון, מדעים זה מקצוע מעניין

ביותר, בעיקר פיזיקה. מה שגם מעניין זה ההיסטוריה של המדעים. איך כל מיני דברים התפתחו והתגלו. (או שע"פ קון, הם לא באמת התפתחו..)

ny22

New member
מנהל
פיזיקה ופילוסופיה (או ההפך) ../images/Emo99.gif

KiShKooSh

New member
הרומאים והיוונים../images/Emo99.gif

גם הסיפורים על מלחמת העולם השניה מענינים והישוב היהודי(חומה ומגדל קצת פחות)

למעלה