ערוץ E

123יעל

New member
לא שמתי לב שכתבת....

לא התכוונתי ליבש אתך!! אז בקשר לסמלוויל, לא ידעתי בכלל שהוא הלך להבחן לזה אבל התפקיד ממש לא מתאים לו... אני לא אוהבת את הסידרה הזו היא די משעממת... אהבית את ההשוואה לפאוואר רינג'רס (ידעתם שהסידרה עוד קיימת?? כל פעם מוסיפים משהו חדש, בעתיד, בחלל, סופר מגה, חחח אין להם מה להמציא יותר) אני רוצה לראות את ג'נסון ואת ג'סיקה בסדרות כמו.... מממ מלאך שחור!!!!!!!!!!!!!!!!!! ודרך אגב, איך קוראים לסידרה של מייקל? היא שווה? איפה היא משודרת אם בכלל? (זאת שאמרתם פעם שהיא כמו ג'אג או משהו)

Phantom Planet

New member
אדם ברודי

הוא כזה שווה!!!!!!! חבל"ז.... הוא שחקן מזה טוב!!! הוא אחד השחקנים כי טובים שאי פעם ראיתי.... הוא בטוח הולך להיות שחקן מאוד מאוד אהוד ומצליח!!!! והוא משחק בסידרה ממש טובה..... the o.c....... זה ממש הפסד ענקי אם לא יביאו אותה לארץ... ובקשר להשוואה בין הסידרה הזאת לבוורלי הילס אז the o.c הרבה הרבה יותר מבוורלי הילס.... יש שם שחקנים ממש ממש שווים והם משחקים ממש טוב!!

Phantom Planet

New member
אדם ברודי

הוא כזה שווה!!!!!!! חבל"ז.... הוא שחקן מזה טוב!!! הוא אחד השחקנים כי טובים שאי פעם ראיתי.... הוא בטוח הולך להיות שחקן מאוד מאוד אהוד ומצליח!!!! והוא משחק בסידרה ממש טובה..... the o.c....... זה ממש הפסד ענקי אם לא יביאו אותה לארץ... ובקשר להשוואה בין הסידרה הזאת לבוורלי הילס אז the o.c הרבה הרבה יותר מבוורלי הילס.... יש שם שחקנים ממש ממש שווים והם משחקים ממש טוב!!

The OC

סדרת הנוער החדשה (משודרת מהקיץ, אבל עדיין נחשבת לחדשה) של רשת FOX. מסופר על הקורות של האנשים במחוז אורנג' בקליפורניה, שהוא מחוז של עשירים מאוד. הסדרה מתחילה שראיין, בחור משכונת עוני, נתפס גונב מכונית יחד עם אח שלו. סניד, עורך הדין שלו שגר במחוז אורנג', מביא אותו לכמה ימים הבייתה, כי אין לו איפה להיות וכי הוא מזדהה איתו, כי הוא היה כמוהו פעם. בכל מקרה, ראיין מתחבר עם סת' הבן של העורך-דין ובסוף המשפחה מאמצת אותו. השכנה של סת' מתאהבת בראיין והוא בה, אך יש בעיות כי הוא לא עשיר כמו כל מה שגר שם...

Phantom Planet

New member
סידרה מאוד יפה!!!!

אני ממליצה מאוד להוריד פרקים של the o.c... זה אחד הדברים הכי יפים שעשו בעשר שנים אחרונות!!!!!

karms20

New member
עדיין לא שידרו

וזה גם לא שודר עדיין בארה"ב הם בטח ישדרו את זה אחרי שיסתיים שיגעון הטקסים. גם כן... אמריקאים... יש להם מאה אלף טקסים שחוזרים על עצמם - איך הם לא משתעממים מעצמם שמישהו יסביר לי???????

למעלה