ערוץ E

necky

New member
ערוץ E

סימן את ג'נסן בין 16 הסלבריטאים העתידים להיות כוכבים

necky

New member
האם בטח...

מתכוונים שהוא יתחיל לעשות סרטים ויצליח כשחקן ולא שיהיו לו הרבה מעריצות

karms20

New member
המצעד הזה מדבר על אלה שלפי דעת

ערוץ E! יעשו את זה בגדול השנה (או בשנים הקרובות). ויהפכו להיות כוכבים מוכרים וידועים, כרגע ג'נסן הוא אינו שחקן מוכר וידוע כל-כך והוא לא שם מוכר בכל בית. הקיצר למרות שיש לו מעריצות הדרך לפופולריות בסדר הגודל ש- E! מתכוון אליה עוד ארוכה. הכוונה לאנשים שברבות הימים יוכלו למשוך קהל לתוכניות/ סרטים בגלל שמם, ג'נסן הוא עדיין לא כזה.

שידרו את זה כבר? חבל רציתי לראות

את 8 השחקניות שיעשו את זה השנה...

necky

New member
לא יודע אם....

שידרו את זה אני קראתי על זה בכתבה באתר וואלה!!

necky

New member
את/ה כנראה חדש/ה פה

ג'נסן הוא השחקן ששיחק את אלק

Phantom Planet

New member
אהההההה

ככה קןראים לשחקן הזה???? הוא כזה חמוד.. והוא שחקן מזה טוב!!

necky

New member
בטח שהוא שחקן....

טוב הוא הרי משחק בסדרה המצליחה ימי חיינו

karms20

New member
התכוונת לזה ברצינות?????

ל-סידרה המצליחה ימיי חיינו? או בצחוק?...

הממ.. בקשר לזה...

בליללהעליב או משהו, אני מוצא את זה מגוחך שמשחק באופרת סבון כלשהי הוא מדד לרמת משחק טובה [ולא, אני לא אומר שהוא לא שחקן טוב או משהו..], זה פשוט שאם באופרת סבון אומרים לשחקן שהוא צריך לקחת שיעורי משחק, זה העלבון הכי צורב שהוא יכול לקבל.... וחוץ מזה, אני לא מבין באופרת סבון, אבל יכול להיות ש"ימי חיינו" היא אופרת סבון מצליחה מאוד. יש לזכור כמובן שאופרות סבון הן תוכניות יומיות שאינן נכללות באותה קטגוריה כתוכניות המשודרות בערב אחת לשבוע (כמו "מלאך שחור", CSI, "בנות גילמור" וכו'), לכן הנאמר יכול להיות ברצינות גמורה.

karms20

New member
התכוונת לזה ברצינות?

לקטע של הסידרה המצליחה 'ימיי חיינו'? או שבצחוק?...

karms20

New member
לא צריך- מצאתי את הכתבה בוולאה

תודה בכל מקרה. והנה הכתבה מוולאה. כתבה בסדר, נחמדה. הם כתבו דבר טוב- שהוא החתיך והמפורסם ביותר מבן ה- 16
. רק חבל שהם חושבים שהוא הגיח בתפקיד באנג'ל...

כן... הם לא בדיוק מדייקים בעובדות..

למשל מארק בלוקס, זה מבאפי שיחק עונה וחצי בתור ריילי פין... ומה כתוב שם: "תפקידון" בבאפי. אם זה תפקידון, תנו לי הרבה "תפקידונים" כאלה.... עוד דוגמה לחוסר דיוק, זה שהסדרה "הרקיע השביעי" על פיהם לא הגיעה לארץ (למרות שהעונה הששית עולה עוד כמה חודשים בערוץ הולמרק....) אז לא צריך להתרגש כל כך... הם התעלמו לחלוטין שהוא שיחק במלאך שחור... ומה אתם חושבים על האודישן לסמולוויל? אתם רואים אותו בתור קלארק קנט?? דעתי האישית - מזל שהוא לא משחק את קלארק בסמולוויל. לדעתי זו לא הסדרה הכי משובחת שיש היום ולדעתי הוא היה סתם מתבזבז שם וחבל... או שאולי הוא היה משפר את הסדרה... כי עם כל הכבוד לטום וולינג, זה שמשחק את קלארק, לא כל דוגמן תחתונים יכול להפוך לשחקן.... ראו הוכחה בסרט האחרון של סטיב מרטין שיגחיע בקרוב לארץ ("Cheaper by the Dozen"). הדמות שוולינג אמור לשחק אמורה להיות נער מרדני כזה, אז למה לעזאזל הוא אומר לאבא שלו שהוא שונא אותו באותו טון שהוא היה שואל אם הוא (האבא) היה רכוצה ארוחת בוקר במיטה??!! טוב, מה אתם חושבים? (לא על וולינג אלא מה היה קורה אם אקלס היה משחק את קלארק)

מאחר ואף אחד לא ענה... אענה בעצמי

רק כדאי שלא ארגיש שמתעלמים ממני...
אז דעתי היא כזו: אני חושב שזה מזל שג'נסן אקלס לא קיבל את התפקיד של קלארק קנט בסמולוויל. סיבה ראשונה: אם הוא היה מתקבל, הוא לא היה מגיע לדארק אנג'ל, ולא היינו מקבלים את אלק. סיבה שניה: עם כל הכבוד למעריצי הסדרה [אם יש כאלה שקוראים את ההודעה שלי עכשיו], בקטגוריית "סדרת-הנעורים-עם-חייזרים" אני אעדיף תמיד את רוזוול על סמולוויל. במילים אחרות, איך שאני רואה את זה, הסדרה היא בינונית במקרה הטוב. הבעיה היא שאפילו אם היו מביאים שחקן (אה... מעריצי סמולוויל קראו: שחקן יותר טוב), זה לא היה מעלה את הרמה של הסדרה כל כך. הכתיבה היא שבלונית מאוד, שמזכירה לי את התבנית של ה"פאואר ריינג'רס" (למי שלא יודע, סדרת ילדים מצליחה מאוד לפני 10 שנים, המ.. שלא הייתה כתובה בצורה מקורית במיוחד). אם נתעלם מקו העלילה הצפוי מאוד של "המוטנט השבועי" שרוצה להרוג את לאנה (לאנג, אהובת נעוריו של סופרמן) ששולט ברוב פרקי הסדרה, הדמויות הן פלקטיות מאוד וכמעט ולא משתנות כלל. סיבה שלישית: STILL LIFE. עוד לא היה לי העונג לראות את הסדרה או חלק ממנה באופן אישי, אבל היא נראית לי סדרת דרמה מומלצת לצפייה. נכון שהיא מצטרפת לגל סדרות העוסקות במוות של השנים האחרונות ("עמוק באדמה", "מת כמוני", "שליחות אמיתית" וכו'). מה אתם חושבים?? האם יש סדרות שתרצו לראות בהם את ג'סיקה אלבה? את אשלי סקוט (ששיחקה את אשה. YES PLEASE, "ציפורי טרף" הייתה קצרה מדי...)? את מרטין קמינגס (הסוכן וויט), את מייקל וות'רלי?? את השחקן ששיחק את זק (ששכחתי איך קוראים לו... סליחה).

karms20

New member
מסכימה איתך ../images/Emo45.gif

האמת היא שאני לא מתה על סמולוויל - ככה שממש אין לי בעיה שג'נסן לא משחק שם
. אני חושבת שג'נסן הוא שחקן יותר מידי טוב בשביל הסידרה הזאת. אני חושבת שהוא מסוגל לשחק תפקידים בעלי עומק משמעותי (בתור בן וגם ב- The Barrisford Agenda ומקס ב-SL)/ תפקידים קומיים בעלי ניחוח שרמנטי (אלק
). אני רוצה לראות את ג'נסן בקולנוע ולכן דווקא תפקיד ראשי בסמולוויל היה מתייג אותו ומפריע לו יותר וזה גם לא תפקיד כזה טוב שיעזור להראות את יכולות המשחק שלו ולקדם אותו הלאה בקולנוע. באשר לאיזה סרטים הייתי רוצה לראות אותו בהם - אז משהו כמו אושן 11 עולה בדעתי. כמו ג'ורג' קלוני - הנוכל השרמנטי וטוב הלב - לא נראה מתאים לג'נסן?, וגם מזכיר קצת את אלק. או בקומדיה. לא משהו פרוע כמו ג'ים קארי אלא קומדייה רגוע כמו... טוב - לא עולה לי לראש אחת כרגע. אולי קומדיה רומנטית? את ג'סיקה הייתי רוצה לראות גם בקומדיה - אני חושבת שהיא סיפקה רגעים קומיים מצויינים בדארק ובהחלט הראתה שיש לה יכולות קומיות שכדאי לראות יותר. ונראה לי שזה יהיה הרבה יותר מעניין וגם משוחק יותר טוב ממה שהיה ב-HONEY כי יש לה יכולות קומיות. ובאשר ל-SL כמו שאמרה Kristin מ-E! (הכתבת טלוויזיה שלהם למי שלא יודע): You will love it--and you will cry

למעלה