ערוץ AXN

• פותח הנושא E T E
  • פורסם בתאריך

E T E

New member
ערוץ AXN

כן הבנו שאין לכם את הזכויות שידור אבל אם הייתם עושים מאמץ וראיתם שיש לסדרה ביקוש בעונה הרביעית כבר אז הייתם עושים מאמצים כדי להשיג ישר את העונה ה5 ואני עדיין לא הבנתי מזה קשור ליס אתם עושים עסקה עם יוצרי הסדר וערוץcw או מי שזה לא יהיה.. מה הבעיה שגם יס והוט ישדרו את הסדרה.. כי גם אני בטוח שגם בקיץ לא ישדרו את העונה ה5 במלא כל הערוץ כולה שידורים חוזרים או סתם שידורים שלא קשורים.. עד שסוף סוף יש משו טוב שמושך צופים אתם מורידים זה לא נותן צופים חדשים כי הרבה לא ידעו שזה התחיל מהתחלה ואני בטוח שאיבדתם לפחות 30% ומעלה ממי שראה

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifדווקא לפי מה שהבנתי עד

עכשיו לערוץ כן יש זכויות שידור על הסידרה והם משדרים את כל הפרקים מההתחלה כי אם הם היו ממשיכים ישר לעונה החמישית ואז לעונה השישית היינו משיגים את אמריקה מאחר ושמה משודר פרק אחד בשבוע הבנתי נכון? תקנו אותי אם אני טועה

redhat

New member
AXN

ישדר את ה5+6 פעם בשבוע, כך שלא נשיג את ארה"ב. אין להם את כל הזכויות לשדר.

b u s t e d

New member
נו, מה אתם חושבים?!

שהם בכוונה מנסים להרחיק צופים? לנו ולAXN יש את אותו האינטרס- שאנחנו נהנה ונצפה בערוץ. אומרים לכם שהם עושים מאמצים כדי לשדר את הסידרה כמה שיותר מהר, ו-ואלה, אני מאמינה להם. ועם כל הכבוד, אתם לא מבינים בכל דבר בנושא, ואתם לא יודעים בדיוק על מה מדובר ומה צריך לעשות כדי להשיג את הזכויות. אז חלאס, חכו בסבלנות. (אפשר לחשוב כמה זמן כבר מבקשים מכם לחכות... בארה"ב גם מציגים את הסידרה פעם בשבוע, וגם בין כל עונה יש כבר חודשים טובים.)

santavelx

New member
......הם חושבים שנישאר איתם לנצח

אני ועוד המון!! ילדים מורידים את כל העונות עכשיו מהאינטרנט עכשיו מה אתם חושבים שזה יגיע לערוץ אנחנו ניסתכל על זה ביכלל אני יתפלא עם אני ידע שזה הגיע כבר:|שזה היה משודר וזה היה כל יום אז אמרתי אני לא יוריד כי אני יראה מחר כמו בכל יום היום לא הכפת לי ולא לאף אחד כולם עושים דברים לא חוקיים(הורדות)ומורידים...

למעלה