ערוץ AXN ייסגר

jo833

New member
תעברי ל-YES לפני מה הביעה? YES...

משלמת קנס יציאה!!!!!

yarivito

New member
מזה השיט הזה?

אין מצב אנחנו נותנים להוט להוריד את זה כולם להפציץ במכתבים לשירות הציבור של הוט בלינק שהמנהלת נתנה!

זואי47

New member
זה קשור אכשהו

לפרסומת הזאת בערוץ של אם אתם אוהבים את הערוץ שלחו את שם הסדרה שאתם אוהבים?

nvrmnd

New member
יש פה למישהו YES? איך הם?

למה אם AXN יסגר, פשוט אין מה להשאר בHOT. גועל נפש, הרסו לי את השבוע.

jo833

New member
לי יש YES...

כבר משנת 2001 והם פשוט מעולים!!!! הסדרות הכי טובות בעלום יש רק ל-YES עם המשך של עונות לעומת הוט... ו-יס משלמת אץת הקנס יציאה מהוט אז אל חשש חברים כי YES פשוט מנצחת בשירות במהירות הטיפול ובעיקר בתכנים!!!!!!!! צפו לערוצים חדשים ב-YES בחודשים הקרובים

Volldemort

New member
BIG BIG ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

הוט יורים לעצמם ברגל... מקווה שהם יתאפסו על עצמם.

cwn

New member
וואו איזה באסה...

ערוץ AXN הוא כמעט הערוץ היחיד שאני צופה בו, הטלוויזיה שלי תמיד עליו... כשהוא ירד כבר לא יהיה לי ממש מה לראות בטלוויזיה.

ilovenewyork

New member
אז מכך אני מבין שזהו סופו של הפורום הזה ??

אין AXN אין HOT אני עובר לRAPIDSHARE !!!

וואו זה ממש מצער ומפתיע...

עוד הוכחה לכך שהוט לא יודעים מה טוב בשבילם. אם לא יהיה את הערוץ הזה אז באמת שאין סיבה להשאר בחברה. כל הטלנובלות האלה הן סיבה כל כך לא לגיטימית להשאר בהוט וכנ"ל כל סדרות האיכות (המשעממות רצח) שהם משדרים (חוץ מ"הבורר". היחידה שטובה). אם לא הייתי מחויב לעוד שנה (בערך) הייתי עוזב כבר עכשיו (או בתום שידורי הערוץ).

f i s h e r

New member
החלטה מבישה, אבל זה תלוי בנו

גם אני לא מאמין שהוט עומדים פעם נוספת לפגוע בלקוחות שלהם ולא להתייחס לרצונם, אבל עדיין יש דרך למנוע את הגזרה. כל הורדת ערוץ של יס והוט צריכה להיות מואשרת ע"י המועצה לכבלים ולוויין. לכן בזמן הקרוב המועצה אמורה לדון בהורדת ערוץ AXN ולהחליט האם לאשר את ההורדה. כאן אתם יכולים להשפיע וכל אחד מכם יכול לפנות אל המועצה ולהפעיל עליה לחץ לא לאשר לפגוע בנו ולהוריד לנו את ערוץ AXN. לפנייה למועצה: המועצה לשידורי כבלים ושידורי לווין: טלפון:02-6702210 פקס:02-6702273 ניצן חן, יו"ר המועצה טלפון: 03-5198122 זה עוד לא אבוד וזה תלוי בנו!!!

rony143

New member
אפשר גם דרך משרד התקשורת

תבחרו באפשרות טלוויזיה בכבלים ובלווין http://www.moc.gov.il/26-he/MOC.aspx

jo833

New member
חבר'ה זה לא יעזור

הוט החליטה להוריד את היא תוריד כי היא שמה פס על הלקוחות כמו שכולם יודעים עזבו אותכם בקשו מ-YES לעלות את הערוץ הזה!!!!

Witchcrafts

New member
תחליף הולם? אני בספק.

אלא אם כן הם יעלו ערוץ בסגנון ופשוט יעניקו לו שם אחר. כל אלה שמקטרים על ההחלטה התמוהה של "HOT" ומתעתדים להתנתק מהם ולעבור אל "YES", שלחו זאת בנוסף לפניות הציבור; לתגובות שלנו כאן אין השפעה. אם אנחנו רוצים להזיז ולקדם משהו, הכתובת היא "הוט".

למעלה