ערוץ AXN ייסגר

זיןןןןןןןןןןןןןן, אני עובר ליס!!

בהוט יש את ביפ ן-AXN. ביפ כבר לא מצחיק ואני בקושי צופה בערוץ, הכל שידורים חוזרים וסדרות מפגרות כמו טופי והגורילה, קוויקי, ועוד מעט ריאלטי על אבי ביטלר. מי צריך את זה? ב-AXN כל הסדרות הנפלאות בטלויזיה, יסגרו את הערוץ, עוזב את הוט.

גם אני עוברת ליס!

איך זה יכול להיות אבל? אני חולה חולה חולה על הערוץ הזה, יש בו את הסדרות הכי טובות בהוט. שמישהו יגיב אם זה על אמת.

lester1

New member
זה רציני

אם סוגרים אני תובע אותפם למה זה הערוץ שבו אני הכי הרבה צופה וחוץ מזה ג םלא יהי axnאקשן קלאב

moneymen1

New member
ברגע שאנחנו מסיימים את הוט עוברים ליס

AXN היה הערוץ הכי טוב עם המועדון הכי טוב שהיה קיים בישראל בשנים האחרונות. הוט בבקשה תשנו את החלטתכם. אם הערוץ יירד ברגע שנסיים את החוזה נעבור ליס.

mata333

New member
ד"א זה הם מורידים את הערוץ זה נראה לי

הפרה של ההסכם כי כשאתה חתמת על ההסכם איתם היה שם גם את AXN וגם את CNN והם מורידים את הערוצים האלה בלי לחשוב בכלל אז לדעתי אפשר לעזוב גם בלי שהחוזה נגמר כי הם אלה שהפרו אותו ככה שאני עוזב ישר כזה יורד בסביבות חודש נובמבר

למי אכפת מ- CNN, אפילו טוב מאוד שהחליפו אותו

בפוקס ניוז הפור-ישראלי. אבל שלא יגעו לנו ב AXN!!

mata333

New member
גם לי לא איכפת מCNN אבל הם מורידים ערוצים

שאנשים בהוט רק בשבילם כמו הAXN וכל פעם הם מורידים עוד ערוצים ככה זה שלפי הם מפרים חוזה

jo833

New member
דרך אגב אפשר להתנתק...

עד 30 יום מקבלת ההודעה על הורדת ערוץ ולא לשלם קנס יציאה, ודרך אגב הסדרות של YES הם הסדרות הכי טובות בעולם אם לא ידעתם הנה כמה לדוגמא: נמלטים, עקרות בית נואשות, שושלת תיאודור, האנטומיה של גריי, כסף דארלינג ועוד המון סדרות טובות ומעולות ובשביל לא לפספס יש את ה YES MAX שבלעדיו אין חיים!!!!!!

ronaldiniho3

New member
מה?!?!

זה קצת מוזר שמודיעים פתאום על הורדת הערוץ אחרי שבזמן האחרון הערוץ רכש סדרות שישודרו בעתיד. מי בכלל האשם פה, AXN עצמה? ו... מתי, אם וכאשר, יורידו את הערוץ? כי יש את פארסקייפ, סנטינל שאני צופה על בסיס יומי, וסמולוויל ועל טבעי כל שבוע...

slayer510

New member
איזה באסה!!!!!!!!!!

למה??????????? מה עם כל התכניות שהיו אמורות להיות משודרות בעתיד? אוף!!!!! חבל!! היה ערוץ דווקא סבבה, עד שהתחלתי לחבב כמה תוכניות בערוץ, הכל יורד לטמיון! אני באמת מקווה שיימצאו תחליף הולם, אחרת אני לא יודע מה....

d1f2

Active member
איזו החלטה מפגרת מצד HOT - מאוד מפגרת

לכל מי שודאג, כל הסדרות שהערוץ רכש ישודרו... מן הסתם החוזה לא יגמר מיד ביום למחרת אלא אני מניח שהחוזה יגמר ב31.12.08 או איזה תאריך עגול אחר(כמו 1.10.08 וכ'ו). אך שוב, אם יווצרו "חורים" בשידורים אחרי שסדרות יגמרו אז הערוץ לא ירכוש סדרות חדשות אלא ישדר שידורים חוזרים עד שהוא ירד במלואו... חדשות קשות לכל חובבי הסדרות ב HOT.

rony143

New member
זוועה מה שעובר על הוט

אוף חבל שאני מחוייבת אליהם לעוד שנתיים, כבר בנובמבר הייתי עפה ליס. מה בקשר למועדון האקשן, יש מצב שהוא ימשיך לפעול גם אחרי שהערוץ יירד?

Witchcrafts

New member
המועדון נוצר בעקבות ולכבוד הערוץ.

בכל מקום שם מוזכר השיוך אל AXN, ולכן מן הסתם שלא.

למעלה