ערוץ 9 מכה שוב.

ליזי133

New member
אפשר בארץ?

אני לא הכי עוקבת אחרי המצב בארץ, אבל אני יודעת שיש מדינות שבהן אפשר להינשא כזוג מאותו מין. בארץ אפשר? אני לא זוכרת.....

Apikachu L

New member
בארץ המצב סבוך

עד כמה שידוע לי, יש סוג של הכרה שאף אחד לא מכיר בה (פרט לרישום בת"ז) לזוגות חד מיניים אם הם נשאו בחו"ל. העניין מאוד מסורבל ולא ברור. לכאורה יש, אבל מצד שני, אי אפשר לעשות את זה בארץ.
ויקיפדיה אומרת:
"לפי הדין בישראל, נישואים בין בני-זוג מאותו מין (נישואים חד-מיניים) אינם מוכרים על ידי מוסדות המדינה כנישואים. נישואים בישראל נערכים על ידי רשויות הדת, לפי הדין הדתי של העדה אליה משתייכים בני הזוג. בדרך-כלל מדובר ברשויות המשתייכות לזרמים שמרניים, ומפעילות גרסה נוקשה של הדין הדתי. לפיכך הן אינן מכירות בנישואי בני-זוג מאותו מין. [...] בני-זוג מאותו מין יכולים להינשא במדינה אחרת אשר מתירה באופן רשמי נישואים גאים. בבואם ארצה, בני-הזוג אינם נחשבים נשואים, שכן הדין בישראל אינו מכיר בנישואים אלה. עם זאת, בני-הזוג יופיעו כ"נשואים" במרשם האוכלוסין הישראלי וכך יירשם גם בתעודת הזהות שלהם. לפי הדין בישראל מדובר בעניין רישומי גרידא שאין לו כל תוקף, אולם בפועל גופים רבים מסתמכים על הרישום בתעודת הזהות, ומתייחסים לבני-הזוג כאילו אכן היו נשואים לכל דבר ועניין."

ליזי133

New member
באמת מסובך......

לפחות יש משהו שהוא סוג של הכרה בנישואים כאלה. אפשר רק לקוות ולפעול למען השינוי

*ומשהו לא קשור- נישואים בדת בכלל מעצבנים אותי. אין לי דת ואם אני ארצה להינשא זה לא יהיה פה.

הם חלאות שלא ראויים שאני אנשך אותם.

ממש כעסתי כאשר ראיתי את הסרטון הזה. אני אולי בעד אפליה, אבל אפליה שווה לכולם חוץ ממני.

ברצינות, מה תהיה הטענה הבאה אחרי זואופיליה? פשוט דוחים.
והתקלקל לי מצב הרוח...

ליזי133

New member
מה הטענה הבאה אחרי זואופיליה? משווים לפעמים ג

גם לפדופיליה! (הרמות שטיפשות של אנשים מגיעה אליהן!)

Apikachu L

New member
אה...

אני הייתי מתמללת לך את זה, אם הייו לי הביצים לקלקל לעצמי שוב את מצב הרוח בצפיה חוזרת, אז אסכם בפשטות:
נכון כל מה שהישראלי ברחוב אומר על מצעד הגאווה והומואים וזה?
אז זה היה במסגרת ראיון עם אנה טליסמן, נציגת הקהילה, שענתה על הכל באופן בהיר ויפה, והמראיין התעלם לחלוטין, עם שאלות של "במה אתם גאים" ו"למה לנפנף בזה" וכדומה. אחר כך היה "פאנל" "מומחים" עם ההשוואה הישנה נושנה ומשעממת לזואופיליה.

למעלה