ערוץ 9 מכה שוב.

orald

New member
קילקלת לי את מצב הרוח.

מצד שני, יום שבו אני לא מניפה את הקלשון ומציתה את הלפיד לא נחשב ליום פרודקטיבי.

sobeit88

New member
בעעעעעעעע

גועל נפש. פשוט איכס.
אין מצב שדבר כזה היה משודר בערוץ מרכזי אחר. אין.
אין פיקוח על הדבר הזה? אפשר להתלונן על זה?

Apikachu L

New member
אני שוקלת לפנות לפורום תביעות קטנות

אבל אישית, אני לא אתעסק בזה, כי... יש לי הרבה על הראש. אבל מעניין אם יש קייס.

Apikachu L

New member
אני ממש מתביישת שהם טוענים ליצוג המגזר שלי

עם תוכניות כאלו.
הבעיה היא שהם אומרים מה שהם חושבים, אבל יש לי תחושה עמומה שמדובר בדעות שהן כאלו ברוב התקשורת, והם מבטאים דעות ששמעתי לא פעם ולא פעמיים בציבור.

טליסמן יצגה הכל יפה מאוד, וטוב שכך. אולי מישהו מאלו שראו את התוכנית השתכנעו אחרת. מתוך מה שהם לא חתכו מהדברים שלה. המנחה לגמרי התעלם גם מהדברים שלה. מה שכן, אני שומעת שוב ושוב אנשים (לא רק רוסים) חוזרים על הדברים שהוא אומר. הם מבטאים הלך ציבורי. וכאשר אנחנו באות וצועקות עליהם, אז אולי הם שותקים, אבל הדעות המגעילות עדיין שם.
הלוואי שהייתה הסברה יותר טובה לאנשים. שהייתה הסברה ציבורית יותר. שאנשים היו מבינים איזה בולשיט כל האמירות האלו. אולי אז באמת לא היינו צריכות מצעדי גאווה, כי אז באמת היינו חלק מהחברה.

אבל אני מעריכה במיוחד את אנה טליסמן על כך שחוץ מזה שהיא רהוטה ברמות ומחזירה על כל טיעון שלו, גם את זה שהיא אכן אכן אומרת "להט"ב", מה שלא קורה לעיתים קרובות מידי. רק חבל שהוא בא עם הגישה הזו וכמו עלוקה נצמד אליה.

sobeit88

New member
+

מצעדים נצטרך תמיד כי מצעדים זה כיף.

אני לא יודעת אם הדעות האלו הן הדעות ברוב התקשורת. יכול להיות שיש אנשים בתקשורת שחושבים ככה, וזה חבל (אבל זכותם). בכל מקרה, ככה הם לא היו מתבטאים. השוואה לזואופיליה הייתה נשמעת אולי מהמרואיין של ה"נגד" והמנחה היה משתיק אותו די מהר באמירה כמו "בואו נשמור על תרבות דיון" או משהו דומה. וגם זה לא סביר.השוואה לזואופיליה זה משהו שנשמע ברחוב, לא בטלוויזיה. בכלל, לא רק ההשוואה. דיבורים כאלה לא נשמעים בתקשורת המיינסטרימית (אם כי אני בטוחה שיש המון תחנות רדיו פירטיות הזויות שבהן זה דווקא היה הולך).

זה נכון שהמצב בתקשורת לא מזהיר. די התעצבנתי על הראיון הזה שהיה בידיעות בסופ"ש עם "בכירי הקהילה". היו בו המון דברים מעצבנים, אבל זה ממש לא מתקרב למה שהלך בראיון הזה.
גם אני אהבתי שהיא התעקשה על הלהט"ב למרות שהוא התעלם מהתיקונים שלה.

מבחינה הסברתית אני לא יודעת מה אפשר לשנות. בטוח שאפשר אבל השאלה היא מה המסר המרכזי שרוצים להעביר ואני לא יודעת אם באמת יש מסר כזה. אני גם לא יודעת אם יש גוף שמרכז הכל. יש לנו "מפקדה"?

Apikachu L

New member
יש איגודים גאים למיניהם

אולי הדברים האלו לא נשמעים באופן מילולי בתקשורת המיינסטרימית, אבל באופן לא מילולי? ועוד איך. אני באמת מתחילה לתהות מאיפה הרעיונות לזואופיליה. מאיפה זה בכלל מגיע לראש של אנשים?
איזה ראיון היה עם בכירי הקהילה? יש מקום בו אפשר למצוא אותו?

יתכן וזה גם עניין של חשיפה. בסדרות בעברית יש יותר יצוג לקהילת הלהטבא"ק מאשר סדרות ברוסית שמשודרות בישראל, יש פחות סיקור לענייני להטבא"ק, לפחות ממה שאני התרשמתי בתקשורת. פחות נראות זה יותר אפליה. יותר דעות קדומות.
אני נורא מאוכזבת מערוץ 9 על זה. עד עכשיו עוד חשבתי עליהם מידי פעם דברים טובים.

Bell4Ever

New member
ההשוואה נובעת

מהתפיסה שנטייה מינית שהיא לא הטרוסקסואלית ומשיכה לחיות הן שתיהן סטיות. בדיוק כמו ההשוואה לפדופיליה. מה שצריך ישר לענות זה שבניגוד לזאופיליה ופדופיליה יש פה הסכמה מלאה (וחוקית) של שני הצדדים. וזה רק בגלל שלכי תסבירי שזה לא סטייה אלא דבר טבעי......

אני לא רואה ערוץ 9, אבל צריך לזכור שהציבור שגדל ברוסיה חונך בצורה מאוד אגרסיבית לא לקבל כל דבר שלא נמצא במיינסטרים, שחלילה לא יעשו להם שם מהפכות. הכל מתחיל ונגמר בחינוך.

orald

New member
בדיוק.

מה גם שלא עוזר שיש בתנ"ך פסוקים מיוחדים למשכב זכר, לבישת בגדי מגדר אחר ומשכב בהמה.
אגב, מחיפוש מהיר שערכתי פעם עולה, באופן מבדר למדי לדעתי, שיש פסוק אחד נגד לבישת בגדי מגדר אחר(אחד לזכר ואחד לנקבה), פסוק אחד נגד משכב זכר...ושלושה פסוקים נגד משכב בהמה, מה שמצביע כנראה על בעיית זואופיליה קשה בקרב בני ישראל הצדיקים בני הצדיקים.

מצד שני מותר ביהדות לשכב עם ילדים בני שלוש אפילו.

Apikachu L

New member
תראי... כאשר מדובר בסטנדרט כפול, אז

הרבה דתות לא מצטיינות בהתחמקות ממנו.

ליזי133

New member
הרבה פעמים מנחים מתעלמים מכל מה שהמרואיין אומ

אומר. כלומר- הם שואלים שאלות, ולא מחכים ממש לתשובה, ולא אכפת להם מה היא התשובה, כי דעתם אחרת, והם רק מחוייבים לראיון במסגרת עבודתם.... לכן, המנחה היה מגעיל ברמות וכל הכבוד לאנה שהצליחה לענות בלי להסס ובלי להתקל בקשיים.

*עזבו אני לא קשורה פה....

Apikachu L

New member
קשורה ועוד איך...

מעניין מי הכתיב לו את השאלות שלו, אם בכלל, אבל זה באמת נראה כאילו שלא היה אכפת לו ממה שהיא אמרה והוא רק זרק ססמאות.

ליזי133

New member
מי שעשה את השאלות (הוא או מי שהכתיב) כנראה לא

היה ממש בעד הקהילה, אלא רק בקטע של לעשות את הראיון ולסיים עם זה....
זה לא הלך כמו ראיון שהמנחה מקשיב, ושואל שאלה שקשורה למה שהמרואיין אמר, אלא כמו שאמרת שהוא רק זרק ססמאות.
מעצבן, ועצוב שהוא אמור לייצג ציבור וכל זה...

עצוב שזה משודר בפריים טיים....

גם אחת הבעיות הגדולות שלנו זה שלא רק החברי כנסת שיוצאים נגד הקהילה, אלא גם השתיקה של הממשלה והבמה שערוצים כמו זה נותנים במה ותומכים באנשים "נהורים" כמו הגברת אנסטסיה מיכאלי

Kutaly

New member
איזה כיף לא לראות טלביזיה בכלל

בעיקר אהבתי את הפאנל ה"מאוזן" שהיה אחרי הראיון.

אכן, טלווזיה זה מיותר

אני עדיין לא מבין איך יש בני אדם שצופים בזה...
פאנל מאוזן עלאק.

אוהדאדם

New member
זה היה ממש קשה לצפייה

המראיין מתעקש לחזור שוב ושוב על האמירות המרגיזות שלו... אני מתרשם שהיא שמרה על קור רוח, וענתה תשובות מצוינות. כל אחד צריך לשנן את התשובות שלה, במיוחד התשובה לשאלה הנוראית "במה אתם כל כך גאים שאתם צועדים ברחוב?"

Apikachu L

New member
כן...

מרוב טימטום השאלות שלו אני חושב שחטפתי כאפות למצח איזה 5-6 פעמים.

התשובה שלה הייתה מעולה! מזמן לא שמעתי תשובה טובה כזו.

אגב, מישהו ראה אתמול, תוכנית על זוג נשים הנישאות בארץ (בערוץ 1 כמדומני)? לפחות לא הכל גרוע בישראל מבחינת הצגת הקהילה הגאה. אם כי... אז מישהו שאל מי הגבר.

למעלה