ערוץ 3

A Pig in a Cage

New member
ערוץ 3../images/Emo45.gif

חלקכם ודאי תוהים מהי הבעת התמיכה המוזרה הזו בערוץ שמזלזל בצופיו כל הזמן. ואתם צודקים. אבל הפעם מגיע להם
קטן: לפני שבועיים, ביום בו אמור היה להיות משודר הביולוג הימי, שלחתי לערוץ אימייל זועם המגנה את מעשייהם המחפירים. חיכיתי יום, חיכיתי יומיים, ומי לא בא? התגובה. את האמת, לא ממש ציפיתי ליותר מהם. אבל מה רבה היתה הפתעתי כשקיבלתי לפני דקות אחדות את המכתב הבא: שלום דור, תודה רבה שכתבת אלינו! אנו מצטערים על העיכוב בקבלת התשובה. אנו מתנצלים שוב על הפספוס, אך אל דאגה, הפרק "הביולוג הימי" ישודר בקרוב. שוב תודה, מקווים שתמשיך לצפות בערוץ 3 בכבלים. בברכה, ערוצים 3&4 בכבלים. אז קודם כל, יפה מאוד מצידם שהחזירו תגובה, למרות שעבר הרבה זמן. וחוץ מזה יפה מאוד (מאוד) שהם ישדרו את הביולוג בקרוב. באמת נחמד. האם יכול להיות שיבוא שיפור במעמד הצופה הפשוט? סביר להניח שלא. אבל אי אפשר לדעת - את זה רק ימים יגידו דור, לוחם למען זכויות הצופה

היום הם שיחקו אותה

אין ספק עם הפרק "החולצה התפוחה" שאותה כבר הספקתי להקליט בלילה. מה שהכי משמח אותי הוא שהפרק "משקפיים" הוא היחיד שחסר לי עד עכשיו, כי לא יכולתי להקליט בלילה, אבל שמרתי לו מקום - אתם בטוחים שהוא ישודר מחר? אם כן, אז סבבה, כי יהיו לי הכל ברצף.

למעלה